2008.06.29. 00:21:19
Na akkor mostt két rövid dolgot engedjetek meg.
Az elsőt fórumozóként: Szerintem nem megoldás, hogy valakit egyszerűen kiutáljunk. Hogy bárki, aki fórumozik már egy bizonyos ideje, egy bizonyos aktívsággal, el legyen tiltva vagy rettentve egy ilyen találkozótól. Csongor bár nagyon jó kis találkozót szervezett legutóbb is, nemhiszem hogy ilyen feltételeket kellene szabni. Ha nincs kedv/erő/idő, akkor máshogy vagy mások által lesz szervezve, ha viszont van, akkor nelegyen senki ettől eltiltva. Szerintem megoldható volna, hogy ne kerüljetek egymás közvetlen közelébe a talin (VT- Csongor, meg még nemtom kikről volt szó). Persze ez csak az én véleményem, szerintem akkor inkább szervezze meg más, annak ellenére hogy Csongornak ehhez remek érzéke és ismeretsége van, ha a másik megoldásnak ilyen ára volna.
Mindamellett pedig akiket egyesek (némely esetben akár a többség) nem látna szívesen, azok is elgondolkozhatnának hogy vajon miért is, és egy kicsit visszább foghatnák magukat bizonyos tekintetben.
Tamást pl. szivesen látnám, szivesen beszélgetnék vele a találkozón, de bizony Tamás! vannak olyan dolgaid, amik nehezen viselhetőek, és ez csak az egyes emberek tolerancia szintjén múlik... és nem egyszer van hogy nálam is kivered a biztosítékot.
A hol legyen a találkozó témához annyit hogy egyértelműen Budapesten kéne lennie. Hacsak nincs valami olyan indok mint hogy ránkszabadult egy ingyen panzió valahol, és van szuper focipálya, és megoldott a kaja meg minden, akkor a főváros kell mindenképp.
Legtöbbeknek ez a jobb, illetve lényegesen több lehetőség is van, valamint sokaknak akik távolról jönnek, a közlekedés lényegesen egyszerűbb, megoldottabb.
És ezt úgy mondom mint Budapesti, de ha minden jól, vagy szinte jól megy, addigra már lesz jogsim, gyakorlatilag nekem nemlenne probléma ha kikéne tennem a városból a lábam, szóval ezzel meg is előzném az ilyesféle kételyeket, hogy miféle érveket is tartok szem előtt.
No egyenlőre ennyit, nemis lett rövid, sry, de lehet majd még bővül.
És akkor mint Moderátor:
Az olyan témákat mint milyen város is BP, illetve hogy ki mennyire kedveli bizonyos fórumozótársait, stb stb.. helyezzük át offtopicba, dühöngőbe. Itt pedig maradjon a találkozó résztvevői-programja-helyszíne téma! Még ha van is összefüggésük a fentebbiekkel.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila