Én isohuntról szedtem. Emlékeim szerint az elején meglehetősen lassan indult el, majd szépen kúszott fel. Hagyd éjszakára is bekapcsolva és előbb-utóbb le fog jönni. (Igaz, nekem 10 Mbites netem van...)G-Jay írta:Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
Tudsz/tudtok adni valami segítséget, hogy honnan szerezzem meg?
Mozi & Filmek
-
- Hírhozó-cikkíró
- Rajmó
- Capitá del Barça
Húú én láttam, nekem nagyon bejött. Vannak benne nagyon jó részek, tiszta carmageddon feeling van néhalui1698 írta:A Death Race című filmet ki látta?És mi a véleménye?

Ha akarsz egy jó másfél, kétórás kikapcsolódást és persze a lövöldözős autós jeleneteket is szereted, sztem nézd meg

- lui1698
- Llegenda del Barça
A Death Race című filmet ki látta?És mi a véleménye? 

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- frustrat
- Barça B
Hát, nekem 1 megás netem van, ami ugye 130 kiló lefelé max, felfele meg 12-13 körül van. És nekem ez így működik, hogy 1re korlátozom.. Külföldinél így használom minden gond nélkül, jön lefelé 130cal. Magyar torrenten meg hagyok rá akár 6-7et is.Ákocka írta:Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.frustrat írta:Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Viszont torrent esélytelen. Szinte nullával jön...
Megy egy privát máris!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
- frustrat
- Barça B
Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Angolul akartam mindenképp megnézni!
California Love
California Love
- frustrat
- Barça B
Hello!G-Jay írta:Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
Én egyetlen részt láttam, de azt angolul és magyarul is. Hát, szerintem magyarul ne is akard megnézni. Angolul sokkal jobb volt. Én azt az ominózus, fuckos részt láttam. Mikor helyszínelnek és minden második szó fakk.

Szóval azt ajánlom, hogy angolul nézd. Mondjuk a torrentz.com-on rákeresel. husszupuskán meg van hozzá felirat.
Remélem segíthettem.
Egyébként itt senki nem néz Supernaturalt? Vagy most rosszat kérdeztem, mert mindenki utálja?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára frustrat 2008.10.16. 00:13:03-kor.
Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
California Love
California Love
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Én a bögyös Mayát sajnálom, szívesen kiszabadítanámTheo írta:Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálomSlither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.![]()

Amúgy még tudom követni, a végén Petrelli papa nagy cliffhanger volt, eddig úgy néz ki 3 csoport van, jövőbeli Claire-ék=Petrelli papa csapata, Peter egyedül aki igyekszik majd megóvni a dolgokat, de nehéz lesz hiszen van benne gonosz is immáron...a harmadik csoport a vegyesek: Szúrás,Hiro... (mert szerintem Hiro nem csatlakozik végül Clairekhez a jövőben...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Baseballban van most valami playoff cucc asszem, és az vonza a nézőket, úgyhogy az van a szökés helyett. De nyugi csak jövőhétenabreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs
Megjegyezném, hogy picit lejebb ezt írják is.
California Love
California Love
Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálomSlither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.

-
- Hírhozó-cikkíró
Állítólag kibekulázott durván jó. Nekem megvan négy évad. A baltimore-i feka gettóról szól. Egy olyan spanom mondta, hogy eszméletlen jó, akinél finnyásabb filmszerető ember nincs.bouba írta:A the wire (drót) című sorozat mond valakinek valamit?
állítólag nagyon jó ,és az imdb-n is 9.7-es az átlaga...
Sajnos odáig még nem jutottam el, hogy belekezdjek, de szerintem kezd el nyugodtan letölteni...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Mer válogatott meccsek vannak. Amugy engem is érdekelne, hogy miért nincsabreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs

Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs 

a lost mitől is "kurvult" el?
világ legjobb sorozata szvsz

- Ákocka
- Jugador d'estrella
Én úgy ültem neki, hogy adok neki egy utolsó esélyt. Ha rossz lett volna, akkor ugyanúgy abbahagyom, mint a Prisont Break-et, vagy a Lostot, miután elkurvultak. De nekem ez a rész most tetszett!Slither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.

Más:
Szokott itt valaki Tarr Béla filmeket nézni?
JaaaaaaaaaFernando írta:Az akkor jó nagy fordulat lehetettTitinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.![]()
![]()

A the wire (drót) című sorozat mond valakinek valamit?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az akkor jó nagy fordulat lehetettTitinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.

- Titinho
- Director del Fútbol
Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.
Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem. (nem lövöm le a poént annak aki még nem látta
) Jó volt, tetszett a sztori is, ötletes és gonosz.
- 10/8
Pénz beszél (Two for the Money): Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo - Ez is tetszett, a végén azért izgultam, hogy mi lesz a meccs vége. Tanulságos egyébként és igaz történet alapján készült a film. 10/7
Hannibál ébredése (Hannibal rising): Gaspard Ulliel (Hannibal Lecter) - Azt olvastam a film megnézése előtt, hogy nem igazán fog tetszeni ez a film azoknak kik látták az előző Hannibál részeket. Hát mit mondjak...voltak benne húzós jelenetek, de túl lehet élni.
A közepesnél egy cseppet jobb. Igazán nekem Gaspard Ulliel (az ifjú Hannibal) alakítása tetszett benne, tényleg el lehetett hinni, hogy ebből a gyerekből Hannibal lesz. A nézése és közben a mosolya az egy kicsit "beteg" volt számomra.
10/6
Hancock: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman - Úgy ültem le ez elé a film elé, hogy na most egy szuperhősös, mindenkit megmentős filmet nézek. Úgy is volt, de ez az érzésem kb. 20 perc után el is tűnt. Nem számítottam rá itt is, hogy egy ilyen csavart vesz benne a történet (itt Charlize Theron alakítására gondolok, aki látta az tudja, hogy miről beszélek) és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ettől jobb lett a film. Erre nem hiszem, hogy számított volna valaki a film nézése alatt és jobb lett így. Tetszett és jó lenne, ha lenne folytatása.
10/8
Még megnéztem ugye a kedvenc filmjeimet is ha már otthon voltam és nyomtam az ágyat: 300, Legenda vagyok, A sötét lovag, Én és én meg az Irén (Jim Carrey nagyon hülye, ajánlom mindenkinek ezt a filmet).
Na ennyit néztem asszem, ezeket mindet tudom ajánlani annak aki még nem látta ezeket a filmeket!

Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem. (nem lövöm le a poént annak aki még nem látta

Pénz beszél (Two for the Money): Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo - Ez is tetszett, a végén azért izgultam, hogy mi lesz a meccs vége. Tanulságos egyébként és igaz történet alapján készült a film. 10/7
Hannibál ébredése (Hannibal rising): Gaspard Ulliel (Hannibal Lecter) - Azt olvastam a film megnézése előtt, hogy nem igazán fog tetszeni ez a film azoknak kik látták az előző Hannibál részeket. Hát mit mondjak...voltak benne húzós jelenetek, de túl lehet élni.

Hancock: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman - Úgy ültem le ez elé a film elé, hogy na most egy szuperhősös, mindenkit megmentős filmet nézek. Úgy is volt, de ez az érzésem kb. 20 perc után el is tűnt. Nem számítottam rá itt is, hogy egy ilyen csavart vesz benne a történet (itt Charlize Theron alakítására gondolok, aki látta az tudja, hogy miről beszélek) és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ettől jobb lett a film. Erre nem hiszem, hogy számított volna valaki a film nézése alatt és jobb lett így. Tetszett és jó lenne, ha lenne folytatása.

Még megnéztem ugye a kedvenc filmjeimet is ha már otthon voltam és nyomtam az ágyat: 300, Legenda vagyok, A sötét lovag, Én és én meg az Irén (Jim Carrey nagyon hülye, ajánlom mindenkinek ezt a filmet).
Na ennyit néztem asszem, ezeket mindet tudom ajánlani annak aki még nem látta ezeket a filmeket!

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Láttam mindkettőt vagyis 3atFernando írta:Sikerült ma megnéznem végre az Iron Man című filmet Robert Downing Jr.-al. Nekem annyira nemjött be mint amennyire bevolt harangozva. Egy erős középszerű filmnek számít nálam, rengeteg effektel. Hasonló mint a Transformers. Legalábbis a hatása. Jo poénok is vannak benne, de egy picit sablonnak érzem. Más:
Látta valaki a gyilkosság online és a P2 című filmet?

A gyilkoság online nem nagyon jött be, de a P2 igen, pedig erről nem sokan hallottak, végére "enyhén" bekattan már a pali, de a csajszi se rossz benne..

Criminal Mindsot nézzetek

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!