Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.10.16. 14:27:13

G-Jay írta:
grecki írta:A the wire (drót) című sorozat

Nekem megvan négy évad.
Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjön
Tudsz/tudtok adni valami segítséget, hogy honnan szerezzem meg?
Én isohuntról szedtem. Emlékeim szerint az elején meglehetősen lassan indult el, majd szépen kúszott fel. Hagyd éjszakára is bekapcsolva és előbb-utóbb le fog jönni. (Igaz, nekem 10 Mbites netem van...)
Rajmó
Capitá del Barça

2008.10.16. 14:01:03

lui1698 írta:A Death Race című filmet ki látta?És mi a véleménye? :roll:
Húú én láttam, nekem nagyon bejött. Vannak benne nagyon jó részek, tiszta carmageddon feeling van néha :D.
Ha akarsz egy jó másfél, kétórás kikapcsolódást és persze a lövöldözős autós jeleneteket is szereted, sztem nézd meg :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.16. 11:57:53

A Death Race című filmet ki látta?És mi a véleménye? :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
frustrat
Barça B

2008.10.16. 00:20:55

Ákocka írta:Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.
Hát, nekem 1 megás netem van, ami ugye 130 kiló lefelé max, felfele meg 12-13 körül van. És nekem ez így működik, hogy 1re korlátozom.. Külföldinél így használom minden gond nélkül, jön lefelé 130cal. Magyar torrenten meg hagyok rá akár 6-7et is.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.10.16. 00:17:51

frustrat írta:
G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Viszont torrent esélytelen. Szinte nullával jön...
Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.
Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 23:57:11

Megy egy privát máris!
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
frustrat
Barça B

2008.10.15. 23:54:24

G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 23:52:09

Angolul akartam mindenképp megnézni!
California Love
frustrat
Barça B

2008.10.15. 23:32:38

G-Jay írta:

Nekem megvan négy évad.
Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjön
Hello!
Én egyetlen részt láttam, de azt angolul és magyarul is. Hát, szerintem magyarul ne is akard megnézni. Angolul sokkal jobb volt. Én azt az ominózus, fuckos részt láttam. Mikor helyszínelnek és minden második szó fakk. :D Ez eszméletlen jó jelenet.
Szóval azt ajánlom, hogy angolul nézd. Mondjuk a torrentz.com-on rákeresel. husszupuskán meg van hozzá felirat.
Remélem segíthettem.

Egyébként itt senki nem néz Supernaturalt? Vagy most rosszat kérdeztem, mert mindenki utálja? :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára frustrat 2008.10.16. 00:13:03-kor.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 22:30:29

Nekem megvan négy évad.
California Love
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.10.15. 02:16:06

Theo írta:
Slither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.
Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálom :(
Én a bögyös Mayát sajnálom, szívesen kiszabadítanám =P~ O:)

Amúgy még tudom követni, a végén Petrelli papa nagy cliffhanger volt, eddig úgy néz ki 3 csoport van, jövőbeli Claire-ék=Petrelli papa csapata, Peter egyedül aki igyekszik majd megóvni a dolgokat, de nehéz lesz hiszen van benne gonosz is immáron...a harmadik csoport a vegyesek: Szúrás,Hiro... (mert szerintem Hiro nem csatlakozik végül Clairekhez a jövőben...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.15. 00:00:22

abreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs :?:
Baseballban van most valami playoff cucc asszem, és az vonza a nézőket, úgyhogy az van a szökés helyett. De nyugi csak jövőhéten
Megjegyezném, hogy picit lejebb ezt írják is.
California Love
Theo
Jugador d'estrella

2008.10.14. 22:06:59

Slither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.
Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálom :(
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.10.14. 22:06:30

bouba írta:A the wire (drót) című sorozat mond valakinek valamit?
állítólag nagyon jó ,és az imdb-n is 9.7-es az átlaga...
Állítólag kibekulázott durván jó. Nekem megvan négy évad. A baltimore-i feka gettóról szól. Egy olyan spanom mondta, hogy eszméletlen jó, akinél finnyásabb filmszerető ember nincs.

Sajnos odáig még nem jutottam el, hogy belekezdjek, de szerintem kezd el nyugodtan letölteni... :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.14. 22:02:45

abreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs :?:
Mer válogatott meccsek vannak. Amugy engem is érdekelne, hogy miért nincs :oops:
abreu
Jugador d'estrella

2008.10.14. 21:50:41

Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs :?:
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.10.14. 21:46:38

a lost mitől is "kurvult" el? :roll: világ legjobb sorozata szvsz
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.10.14. 21:08:20

Én úgy ültem neki, hogy adok neki egy utolsó esélyt. Ha rossz lett volna, akkor ugyanúgy abbahagyom, mint a Prisont Break-et, vagy a Lostot, miután elkurvultak. De nekem ez a rész most tetszett! :D Most már muszáj lesz tovább nézni. Kb. olyan, mintha a sztori írói valamilyen szeren lennének. :lol:

Más:
Szokott itt valaki Tarr Béla filmeket nézni?
vale
Capitá del Barça

2008.10.14. 21:01:51

Fernando írta:
Titinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen. :wink: Ezeket néztem meg:

Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.
Az akkor jó nagy fordulat lehetett :lol: :lol: :lol:
Jaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: Ez jó :D :roll:
Kép
bouba
Capitá del Barça

2008.10.14. 20:27:50

A the wire (drót) című sorozat mond valakinek valamit?
állítólag nagyon jó ,és az imdb-n is 9.7-es az átlaga...
miihii
KHAL

2008.10.14. 15:53:58

Hümm...Az új Hősöket épp most töltöm,de nem vetítettek új részt a Sarah Connor Chroniclesből?Mert én sehol sem találom... :cry:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.14. 15:53:49

Titinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen. :wink: Ezeket néztem meg:

Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.
Az akkor jó nagy fordulat lehetett :lol: :lol: :lol:
Titinho
Director del Fútbol

2008.10.14. 12:05:08

Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen. :wink: Ezeket néztem meg:

Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem. (nem lövöm le a poént annak aki még nem látta :) ) Jó volt, tetszett a sztori is, ötletes és gonosz. :twisted: - 10/8

Pénz beszél (Two for the Money): Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo
- Ez is tetszett, a végén azért izgultam, hogy mi lesz a meccs vége. Tanulságos egyébként és igaz történet alapján készült a film. 10/7

Hannibál ébredése (Hannibal rising): Gaspard Ulliel (Hannibal Lecter) - Azt olvastam a film megnézése előtt, hogy nem igazán fog tetszeni ez a film azoknak kik látták az előző Hannibál részeket. Hát mit mondjak...voltak benne húzós jelenetek, de túl lehet élni. :) A közepesnél egy cseppet jobb. Igazán nekem Gaspard Ulliel (az ifjú Hannibal) alakítása tetszett benne, tényleg el lehetett hinni, hogy ebből a gyerekből Hannibal lesz. A nézése és közben a mosolya az egy kicsit "beteg" volt számomra. :) 10/6

Hancock: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman - Úgy ültem le ez elé a film elé, hogy na most egy szuperhősös, mindenkit megmentős filmet nézek. Úgy is volt, de ez az érzésem kb. 20 perc után el is tűnt. Nem számítottam rá itt is, hogy egy ilyen csavart vesz benne a történet (itt Charlize Theron alakítására gondolok, aki látta az tudja, hogy miről beszélek) és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ettől jobb lett a film. Erre nem hiszem, hogy számított volna valaki a film nézése alatt és jobb lett így. Tetszett és jó lenne, ha lenne folytatása. :) 10/8

Még megnéztem ugye a kedvenc filmjeimet is ha már otthon voltam és nyomtam az ágyat: 300, Legenda vagyok, A sötét lovag, Én és én meg az Irén (Jim Carrey nagyon hülye, ajánlom mindenkinek ezt a filmet).

Na ennyit néztem asszem, ezeket mindet tudom ajánlani annak aki még nem látta ezeket a filmeket! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
FCBarca88
Capitá del Barça

2008.10.14. 11:30:07

Fernando írta:Sikerült ma megnéznem végre az Iron Man című filmet Robert Downing Jr.-al. Nekem annyira nemjött be mint amennyire bevolt harangozva. Egy erős középszerű filmnek számít nálam, rengeteg effektel. Hasonló mint a Transformers. Legalábbis a hatása. Jo poénok is vannak benne, de egy picit sablonnak érzem. Más:

Látta valaki a gyilkosság online és a P2 című filmet?
Láttam mindkettőt vagyis 3at :) Nem lett rossz az iron man de nem is hűde jó, nekem azért tetszett, jó lett a főhős karaktere meg a kütyüjei :D
A gyilkoság online nem nagyon jött be, de a P2 igen, pedig erről nem sokan hallottak, végére "enyhén" bekattan már a pali, de a csajszi se rossz benne..;)
Criminal Mindsot nézzetek :)
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Válasz küldése