Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én isohuntról szedtem. Emlékeim szerint az elején meglehetősen lassan indult el, majd szépen kúszott fel. Hagyd éjszakára is bekapcsolva és előbb-utóbb le fog jönni. (Igaz, nekem 10 Mbites netem van...)G-Jay írta:Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
Tudsz/tudtok adni valami segítséget, hogy honnan szerezzem meg?
Húú én láttam, nekem nagyon bejött. Vannak benne nagyon jó részek, tiszta carmageddon feeling van néhalui1698 írta:A Death Race című filmet ki látta?És mi a véleménye?
Hát, nekem 1 megás netem van, ami ugye 130 kiló lefelé max, felfele meg 12-13 körül van. És nekem ez így működik, hogy 1re korlátozom.. Külföldinél így használom minden gond nélkül, jön lefelé 130cal. Magyar torrenten meg hagyok rá akár 6-7et is.Ákocka írta:Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.
Szerintem ne korlátozd be annyira, mert akkor kevesebbel is jön. Ha mondjuk 60-80al töltesz fel, akkor jön lefelé akár vagy többszázzal is.frustrat írta:Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Viszont torrent esélytelen. Szinte nullával jön...
Én elkezdtem tölteni, mondom megpróbálom, mielőtt írok. Nekem jött rendesen. Mininováról. A feltöltést korlátozom 1-re, aztán haddszójjon.G-Jay írta:Angolul akartam mindenképp megnézni!
Viszont torrent esélytelen. Szinte nullával jön...
Hello!G-Jay írta:Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
Tudsz/tudtok adni valami segítséget, hogy honnan szerezzem meg?
Hmm, hát én nézegettem pár nevesebb magyar torrent oldalon, de nincs fenn az összes évad, ami fenn van azt meg nem seedeli senki, más oldalakon szintén csak részletei vannak, szintén kevés seeddel, szal esélytelen hogy a közeljövőben lejöjjöngrecki írta:A the wire (drót) című sorozat
Nekem megvan négy évad.
Én a bögyös Mayát sajnálom, szívesen kiszabadítanámTheo írta:Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálomSlither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.![]()
Baseballban van most valami playoff cucc asszem, és az vonza a nézőket, úgyhogy az van a szökés helyett. De nyugi csak jövőhétenabreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs
Azért ez az adott és született képességek is kemények... Gondolom a születettek az erősebbek, szóval szerintem Peter, Sylar és Claire is evvel született, de például Mattnél fura, hogy ugyanaz a képessége mint az apjának. Suresht sajnálomSlither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
Vajon Hiro hogy fogja visszahozni Andot? Meg a Petrelli papa vajon ilyen képességgel rendelkezik? Meg ez az egész most hová tart? Minden résszel csak a megválaszolatlan kérdések növekednek.
Állítólag kibekulázott durván jó. Nekem megvan négy évad. A baltimore-i feka gettóról szól. Egy olyan spanom mondta, hogy eszméletlen jó, akinél finnyásabb filmszerető ember nincs.bouba írta:A the wire (drót) című sorozat mond valakinek valamit?
állítólag nagyon jó ,és az imdb-n is 9.7-es az átlaga...
Mer válogatott meccsek vannak. Amugy engem is érdekelne, hogy miért nincsabreu írta:Nemtudjátok véletlenül hogy ezen a héten nincs Szökés, mert én nem találtam?! És ha nincs akkor tudja vki h mér nincs
Én úgy ültem neki, hogy adok neki egy utolsó esélyt. Ha rossz lett volna, akkor ugyanúgy abbahagyom, mint a Prisont Break-et, vagy a Lostot, miután elkurvultak. De nekem ez a rész most tetszett!Slither írta:Bameg, ez a Heroes még durvább lett, annyi fordulat van benne, hogy már semminek sincs értelme.
JaaaaaaaaaFernando írta:Az akkor jó nagy fordulat lehetettTitinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.![]()
![]()
Az akkor jó nagy fordulat lehetettTitinho írta:Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba [/b][/i] - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem.
Láttam mindkettőt vagyis 3atFernando írta:Sikerült ma megnéznem végre az Iron Man című filmet Robert Downing Jr.-al. Nekem annyira nemjött be mint amennyire bevolt harangozva. Egy erős középszerű filmnek számít nálam, rengeteg effektel. Hasonló mint a Transformers. Legalábbis a hatása. Jo poénok is vannak benne, de egy picit sablonnak érzem. Más:
Látta valaki a gyilkosság online és a P2 című filmet?