Nem tudok privit küldeni, azt írja ki, hogy lépjek kapcsolatba az adminisztrátorral. Ha nem tudok privizni, akkor hogy lépjek kapcsolatba vele?

Vicc. Járt már valaki így? Tudna segíteni nekem valaki illetékes?
Köszi!
www.hattrick.orgPuyol05 írta:üdv mindenkinek!
hol tudok neten focimenedzseres játékkal játszani? olyannal, ahol én vok a manager, és nekem kell összerakni a saját csapatomat?
hattrick.orgPuyol05 írta:üdv mindenkinek!
hol tudok neten focimenedzseres játékkal játszani? olyannal, ahol én vok a manager, és nekem kell összerakni a saját csapatomat?
így: ide a megjelenítendő szöveg (hasonlít a HTML-re)barca tomi írta:Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta: igen
Két img tag közé teszi!barca tomi írta:Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta:igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
a December hónap baromi húzós lesz,ott sok minden eldől..MichaaBee írta: igen
Ha megkérdezhetem hogy csinálod azt hogy ha beraksz egy linket akkor pl. az a neve hogy "igen" ???MichaaBee írta:igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
http://www.youtube.com/results?search_q ... eal+madridmerx írta:segítségre lenne szükségem (bár gondolom ez leesett mindenkinek ha már ebbe a topicba írok:))
szóval, a tavalyi év összes meccsének összefoglalója megvan kivéve a hazai 1-0ás zakót a madrid ellen, ha valakinek ez megvan vagy tudtok egy linket ahonnan le tudom kapni nagyon megköszönném!!!!!!!!!!!!!!
kung-fu pandapalesz77 írta:miket, csak érdekelnebence8 írta:hello
hol lehet X360-as játékot beváltani jó áron
nekem lenne 2 amit még nem is használtam![]()
Nem az Eurobarcához akartam,de mind1,mert 1 torrent oldalon szerettem volna.Slither írta:Fórumba nem lehet videót belinkelni.szajko írta:Ha valahova videót szeretnék belinkelni úgy,hogy látják a videót is azt,hogy kell?
Előre is köszönöm.
igenMR.Barca írta:A valencia ellen otthon játszunk?
nekem ugyanez volt a szitu,és a szintén a bsplayer volt a megmentő..Puyol05 írta:köszönöm szépen VIII.Henrik!!!!!!
most már puyol05 is meg tudja nézni a filjét, hála önnek![]()