miihii írta:Tegnap megnéztem a Wolwerine-t.
Nekem rettenetesen tetszett,kumma jól megcsinálták.Ajánlós!
Hát,, nekem nagyon nem tetszett.
Annyi mindenen látszott, hogy cg. Nagyon amatören csinálták meg néhol, de még ez nem is lenne baj, hogyha nem mindent számitógéppel akartak volna megcsinálni. Pl amikor farkinca nézi a tükörben az uj karmait, az adamantinból készülteket, nahát ott... ott valami hihetetlenül látszott... vagy amikor futottak a helikopterhez egy erdöben (nemtudom már hogy mikor) akkor is az erdö nem volt igazi, pedig nagyon nehéz lett volna élöben megcsinálni. Az ilyen dolgok nekem nagyon elrontották a filmet.
Aztán jöttek a csaták. Hát legtöbbször nem nagyon tudtam kivenni hogy most mi van, nagyon rossz volt a kamera nézet a legtöbb helyen, és össze vissza rángatták a képet. (Most a Gambit elleni csata ugrik be, de akár a Kardfog elleni elsö harcot is mondhatnám)
Az utolso, a Nagy Fö-Fö-Fö csata sem fogott meg, nemtudom... valahogy nem nézném meg ujra meg ujra.
Persze ez csak az én személyes véleményem, az viszont tény, hogy a cg-s jeleneteket elrontották.
Szal én összességében ennyire értékelném: 10/5
Remélem ha lesz folytatása jobb lesz.
Egyébként haveromtól ugy hallottam, hogy a nézökkel szavaztatták meg, hogy legyen e valamilyen folytatása, ami a fiatalokról szólt volna (gondolom akiket a végén kimentettek), de a nézök leszavazták, és igy Deadpool-ról lesz film. Persze kitudja menyire igaz ez.