2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Zokneenho írta:Sziasztok!
14éves vagyok, 55-57 kg,de nagyon 'karcsúnak' nézek ki:S
Lábizom van bőven,azzal nincs gond. Hasizom is van,látszik is kicsi kocka,de mivel a bordáim kilátszanak,nem sokat ér.
Szóval,egy 60-63kg-t szeretnék,karra,hátizomra,mellkasra gyúrni,továbbá a lábamat,és a hasizmomat megtartani/továbbfejleszteni.( Szóval minden ami létezik)
Semmit nem konyítok a gyúráshoz,mennyit érdemes bevállalnom,nem szeretnék kárt okozni magamban. Proteint csakis természetes úton,napi x tojás/túró vagy hasonlók.
Konditerembe nem szeretnék menni,de apám amikor leadta a súlyfeleslegét,beszerzett pár gépet/istentudja,honnan vannak kütyük.
Amik rendelkezésemre állnak: egykezes 10-20kg-s súlyzók,kétkezes súlyzó,ab-king pro,szobabicikli,sígép.
Ezek használatán kívül akarok fekvőtámaszozni,felülésezni,futni.KB.
Szóval ha valaki akarna esetleg segíteni,tanácsolhatna egy edzés programot+hányszor egyek egy nap+protein bevitel..
Nem heti,hanem napi edzéstervet szeretnék (minden nap 1x,vagy 2x végigcsinálni a sort) .
Ja és hozzátartozik,hogy mostanában naponta focizok.
Köszönöm: Zokneenho
hát ez részben van csak így. minél gyorsabban futsz, annál nagyobb a pulzusszámod, és nagy pulzusszámnál a szervezetnek gyorsan kell energia, amit nem tud a zsírok elégetéséböl teljes egészében fedezni(mert a zsírok lebontása lassab folyamat) ezért izmot is fogsz veszíteni, mig ha kocogsz vagy lassan futsz a pulzusszámod zsírégető tartományban marad. lehet h tömegben kevesebbet vesztesz mint intenziv futással, de biztos lehetsz benne, hogy nem vesztesz izmot és csak zsírt bontasz. nyilvánvalóan ez edzettségi szinttől is függ, ha tehát jó kondicioval bírsz és a gyorsabb futásnál sem emelkedik meg nagyon a pulzusszámod akkor neked azt kell csinálni, hisz akkor az egy átlag ember kocogásának felel meg nálad...gyuri03 írta:kinek mi a futás?mert ha csak kocogsz az sz@rt sem ér akkor kezdessz e fogyni amikor már elkezdessz izzadni... a pulzusodnak 180nak kell lennie és azmár ér valamit... - az önvédelemtanáromtól hallottam az otthon van az ien sportolási dolgokban a berettyóujfalusi karate szervezet elnöke ha jóltom
![]()
Oks.Köszicobretti írta:felüléstől nem tűnik el a felesleg azzal csak a hasad lesz izmosabb nyilván a zsír alatt, zsírt bontani futással tudsz majd. ha a két dolgot csinálod párhuzamosan, lemegy a zsír és a izmosodik a hasad, ennyiLM10 írta: A kérdésem: Ha csináljuk a felüléseket, és van rajtunk egy kisebb felesleg, akkor először a zsír tűnik el és utána "0"-án kell kezdeni az izmosodást, vagy már a zsír alatt elkezd izmosodni a test, és ha leadjuk utána a zsír akkor kezd látszani. Melyik a helyes, vagy hogyan megy ez?
felüléstől nem tűnik el a felesleg azzal csak a hasad lesz izmosabb nyilván a zsír alatt, zsírt bontani futással tudsz majd. ha a két dolgot csinálod párhuzamosan, lemegy a zsír és a izmosodik a hasad, ennyiLM10 írta: A kérdésem: Ha csináljuk a felüléseket, és van rajtunk egy kisebb felesleg, akkor először a zsír tűnik el és utána "0"-án kell kezdeni az izmosodást, vagy már a zsír alatt elkezd izmosodni a test, és ha leadjuk utána a zsír akkor kezd látszani. Melyik a helyes, vagy hogyan megy ez?
Igen, de akkor még csak 3. napja volt rajtam és azóta elkezdtemNekem is van szal tom milyen de ez a [auto_cenzúra] érzés csak 2-3napig van elvileg nem
Nekem is van szal tom milyen de ez a [auto_cenzúra] érzés csak 2-3napig van elvileg nemLM10 írta: Nem magától a készüléktől. Most az elején nagyon rossz, mozog a fogam jelenleg az ínyemben, és már megettem egy rehadli fájdalomcsillapítót.
Nem tudom elhinni, hogy hozzáértő ember olyat mondott volna, hogy ritkán egyél és sokat. Természetesen az legjobb a szervezetetnek ha minél gyakrabban eszel.Van aki azt mondja, hogy gyúrás közbe szénhidrát utána protein (hús,tej, stb..) és, hogy napi 6szor egyek inkább kevesebb, de van aki az ellentetjét mondja. Segítsetek lécci Előre is köszi
így csinálod, ugye ???Az izmozásnak pedig most egy régi-új módjára kaptam rá a kettlebellre, Szegeden a rögbisek, meg amifocisok is erre esküsznek és azt kell h mondjam h van benne valami. amilyen egyszerűnek tűnik kívülről, annyira ütős!
Mert baromira idegesítő és fájdalmas a dolog.CFirpo3 írta:Miért nem tudsz tőle edzeni?LM10 írta:Srácok, tudom, h úgy tűnik, h engem nem érdekel ez az egész....de ez nem igaz. Ha nem lenne ez a fogszabis cucc már rég folytattam volna a felüléseket és a súlyzót is+elkezdtem volna futni is...de nemtom, h volt-e nektek fogszabályzótok, 1.nek nagyon rosszJövőhétre minden úgy néz ki, h elkezdhetek mindent.
Lényegében egyfajta súlyemelés, anno az oroszok találták ki, a mindennapos mezőgazdasági munkából fejlesztették tovább a hadsereg, kgb, stb részére, mára már asszem a hadseregtől kezdve a pólósokon át elég sokan használják, és elsősorban az usában tarol... magáról a mozgásról annyit, hogy ált. a ffi kezdő súly az 12-16 kg, ami így első hallásra nem tűnik soknak, de ha 1h keresztül "lóbálod", akkor elég hatékony...a konditeremből beesett emberkék szoktak hüledezni, hogy apám nemár, én 500kg-ot nyomok ki fekve, azonban a terembe felvezető csigalépcsőn kipurcannak...bowlinggolyo írta: Ezt a kettlebelles sztorit tudnád részletezni még ne mhallotam róla és érdekelne.
Ezt a kettlebelles sztorit tudnád részletezni még ne mhallotam róla és érdekelne.igeorgy írta:Az izmozásnak pedig most egy régi-új módjára kaptam rá a kettlebellre, Szegeden a rögbisek, meg amifocisok is erre esküsznek és azt kell h mondjam h van benne valami. amilyen egyszerűnek tűnik kívülről, annyira ütős!
Nem magától a készüléktől. Most az elején nagyon rossz, mozog a fogam jelenleg az ínyemben, és már megettem egy rehadli fájdalomcsillapítót.CFirpo3 írta:Miért nem tudsz tőle edzeni?LM10 írta:Srácok, tudom, h úgy tűnik, h engem nem érdekel ez az egész....de ez nem igaz. Ha nem lenne ez a fogszabis cucc már rég folytattam volna a felüléseket és a súlyzót is+elkezdtem volna futni is...de nemtom, h volt-e nektek fogszabályzótok, 1.nek nagyon rosszJövőhétre minden úgy néz ki, h elkezdhetek mindent.
Miért nem tudsz tőle edzeni?LM10 írta:Srácok, tudom, h úgy tűnik, h engem nem érdekel ez az egész....de ez nem igaz. Ha nem lenne ez a fogszabis cucc már rég folytattam volna a felüléseket és a súlyzót is+elkezdtem volna futni is...de nemtom, h volt-e nektek fogszabályzótok, 1.nek nagyon rosszJövőhétre minden úgy néz ki, h elkezdhetek mindent.
Az én futóismerősöm már több mint hetven. Lencsés Évának hívják, 62 éves korában kezdett futni, azóta 25 alkalommal futott maratont és a honi ultrafutás egyik nagyasszonya. Többszörös korosztályos magyar bajnok maratonon!LM10 írta:Itt farmoson is van egy idős bácsi, régen tornatanár volt. Több mint 60 éves és kilométereket fut és biciklizik heti többx...Egyébként van ellenpélda is(sőt sztem abból van több).Itt Tatabányán van egy idős bácsi.Már 70 éves is elmúlt azt hiszem.De lehet,h még több is.És minden nap fut.Minden futóversenyen elindul amin csak lehet(mindig Ő a legidősebb résztvevő) de makk egészséges.
Akkor meg van oldva a futópályás problémád.LM10 írta: Itt farmoson is van egy idős bácsi, régen tornatanár volt. Több mint 60 éves és kilométereket fut és biciklizik heti többx...
Itt farmoson is van egy idős bácsi, régen tornatanár volt. Több mint 60 éves és kilométereket fut és biciklizik heti többx...Egyébként van ellenpélda is(sőt sztem abból van több).Itt Tatabányán van egy idős bácsi.Már 70 éves is elmúlt azt hiszem.De lehet,h még több is.És minden nap fut.Minden futóversenyen elindul amin csak lehet(mindig Ő a legidősebb résztvevő) de makk egészséges.