Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Tim
Mezei fórumozó

2009.08.10. 18:50:53

miihii írta:Egy játékkal akadt némi problemom.
SWAT4.
LEszedtem egy oldalról.6 db zip fájlban van.
A feltöltő írta:
"Total Commanderrel a fájl egyesítése, majd az ekkor kapott Swat 4 - Gold.exe fájl futtatásával telepítés..."
Ahha,csakhogy amikor kijelölöm az egyik zipet és elkezdi a dolgot,amint végigér az első csíkon kéri a következő lemezt v a következő célt.Hiába próbálok másik fájlt kijelölni v leokézni,h ugyanoda folytassa,semmi reakció...
Egy out fájlban megjelenik a cucc,de nem folytatódik :?
Ilyenkor mizu?
Egyszerűen nevezd át ezt az out fájlt,rar-ra.Pld.fájlneve.out-fájlneve.rar(vagy .exe ha már nincs tömörítve).
Ha az egyesítésnél akadékoskodik,akkor egyszerűen számozd meg a hat fájlt.Valahogy így:1.rar,2.rar...stb.Jobb gomb,fájl egyesítése.
Kép
miihii
KHAL

2009.08.10. 17:35:20

Egy játékkal akadt némi problemom.
SWAT4.
LEszedtem egy oldalról.6 db zip fájlban van.
A feltöltő írta:
"Total Commanderrel a fájl egyesítése, majd az ekkor kapott Swat 4 - Gold.exe fájl futtatásával telepítés..."
Ahha,csakhogy amikor kijelölöm az egyik zipet és elkezdi a dolgot,amint végigér az első csíkon kéri a következő lemezt v a következő célt.Hiába próbálok másik fájlt kijelölni v leokézni,h ugyanoda folytassa,semmi reakció...
Egy out fájlban megjelenik a cucc,de nem folytatódik :?
Ilyenkor mizu?
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.10. 16:10:30

köszönöm srácok az igyekvést, de sajnos egyik megoldás sem vlt használható. amikor rámegyek, hogy kapcsolat nélküli munka arra az opcióra és leveszem róla a pipát akkor is ugyan ez jön be, a pipa már nincs ott. ha meg kilépek a böngészőből és újra belépek, akkor a pipa megint ott van. szóval nem tudom, hogy mit csináljak.

ezért nem lenne érdemes újratelepíteni a gépet sztem.

vagy esetleg hívjak szakembert? más ötletem már nincs :oops:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.10. 15:18:28

Puyol05 írta:Üdv. az a problémám lenne, hogy:
kb egy órája elment a netem. mikor visszajött akkor próbáltam újra megnyitni a böngészőt és ezt adta be: KATT IDE
majd mikor rámentem, hogy csatltkozás akkor meg ezt:
KATT IDE
na most ezzel csak egy baj van, hogy nem tárcsázni kell, hanem a kábeltv-vel együtt jön a net is. esetleg valakinek valami ötlet? nagyon fontos lenne, tényleg!!!

ja és majd elfelejtettem, hogy a laptopon meg működik szó nélkül. most is onnan írok, úgyhogy nem értem.
Nekem ilyen rengetegszer volt már. 4 megoldást tudok javasolni.

1. Lehet hogy több porton keresztül csatlakozol egyszerre, ezért egyszerűen csak índítsd újra a gépet.

2. start menü :arrow: csatlakozás :arrow: összes kapcsolat megjelenítése. Itt a helyi kapcsolatokat ha nincs engedélyezve ,akkor engedélyezd és már csatlakozhatsz is.

3. Esetleg ha van jelszavad és felhasználóneved akkor azt add meg helyesen és csatlakozás. Nekem egyszer ez segített.

4. Lehet hogy kapcsolat nélküli módban vagy. Azt ellenőrizd le a file menüben.

Remélem tudtam segíteni, nekem nem kábel netem van, de régen telefonos volt és ott ugyanezzel a problémával találkoztam. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.10. 15:04:50

Puyol05 írta:Üdv. az a problémám lenne, hogy:
kb egy órája elment a netem. mikor visszajött akkor próbáltam újra megnyitni a böngészőt és ezt adta be: KATT IDE
KATT IDE
na most ezzel csak egy baj van, hogy nem tárcsázni kell, hanem a kábeltv-vel együtt jön a net is. esetleg valakinek valami ötlet? nagyon fontos lenne, tényleg!!!

ja és majd elfelejtettem, hogy a laptopon meg működik szó nélkül. most is onnan írok, úgyhogy nem értem.
annyit tudok javasolni, h nézd meg, hogy az internet explorerben a file menüben a "kapcsolat nélküli munka" menüpontnál van-e pipa, mert sztem van. (vedd ki, ha igen) a csatlakozásra meg ne kattints, mert akkor értelemszerűen az általad megadott folyamat kezdődik el(jelszókérés stb)
sztem csak annyi, h be van pipálva a kapcs. nélküli munka ;)
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.08.10. 14:16:43

Üdv. az a problémám lenne, hogy:
KATT IDE

Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Szandi
Főnökasszony

2009.08.10. 14:10:51

House írta:Sziasztok!
Letöltöttem a Sony Vegas Pro 9 nevű programot vidi készítéshez, de az lenne a nagy gondom, hogy nem tudom kezelni, mert hihetetlen bonyolult. Kéne magyar tutorial (mert angolul nem igazán tudok), de egyáltalán nem találok. Ráadásul még az is probléma, hogy amikor beteszem az avi videót, valamiért nem jeleníti meg, csak egy feke videót, a csíkon pedig vagy piros/fekete. Mintha az lenne a rendes videó.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon köszönöm, és aki tud segíteni azt nagyon szépen kérem, hogy szánjom rám pár percet.
Mégegyszer köszi!
UI.: Ha lehet PÜ-ben. Köszi!
szerk: sőt, mostmár a videókat le sem játsza. :cry: :cry:
Mééért a legbonyolultabb programot kaptad le? Mér nem próbálkozol Pinnacle-val? Ahhoz tuti találsz magyart. Sztem azt szerezd meg. De ha ragaszkodsz a vegashoz, akkor majd adok egy msn címet, egyik ismerősöm ért hozzá.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.08.10. 13:30:18

Lehetséges, hogy tudna nekem valaki segíteni, mivel mégis csak egy FCB-s honlapon járunk.

Szóval: Az lenne a kérdésem, hogy nem tud-e nekem valaki 1991-2009-ig egy legerősebb kezdővel rendelkező Barca csoportképet linkelni? Minden meccs előtt készülnek ilyen képek a csapatokról. Nekem kéne minden évből 1, de a legerősebb kezdővel. Esetleg vki?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.09. 23:28:19

Így érthető, egyébként anyuék(meg eddig én is mert most elöször nem mentem velük) mindig ugy mentünk hogy elindultunk valahol megáltunk és ott kerestünk egy szállást :D . Igaz nekünk könnyü mert anyu tud horvátul származása révén és bárkivel tud beszélni amit az aki esetleg cask németül tud-mert az angolt még kevesebben beszélik- az nehezebben boldogul. Sok sikert és jó nyaralást Melkor! :wink:

szerk.: én utoljára Brač-on voltam ott nagyon jó volt. :)
Melkor
Entrenador del Barça

2009.08.09. 22:41:36

Chris0527 írta:Ajánlom Trogirt, anyuék most vannak ott és ők a parttol nem messze egy apartmanban vannak azt mondta hogy 25 eurot fizetnek két személyre egy éjszakára, mellete van egy közeli faluból levő ismerösünknek apartmanja(vagy talán szálloda de ebben nem bvagyok biztos) ott 25 euro egy éjszaka egy embernek. Még mindig kint vannak ha gondolod írj pü-t és megkérdezem őket hogy ott ahol ők vannak lesz e hely a késöbbiekben, meg elkérem a címet. Szombaton jönnek haza akkor képet is tudok biztos küldeni ahogy vatert ismerem:D.
Köszi, de Trogir pont kilőve, mert legutóbb ott voltunk, illetve szemben a szigeten. Amúgy Trogir tényleg szép, ajánlom mindenkinek, csak a közlekedés kicsit rázós, főleg a szigetre be és kijutás.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Chris0527
Entrenador del Barça

2009.08.09. 22:24:18

Ajánlom Trogirt, anyuék most vannak ott és ők a parttol nem messze egy apartmanban vannak azt mondta hogy 25 eurot fizetnek két személyre egy éjszakára, mellete van egy közeli faluból levő ismerösünknek apartmanja(vagy talán szálloda de ebben nem bvagyok biztos) ott 25 euro egy éjszaka egy embernek. Még mindig kint vannak ha gondolod írj pü-t és megkérdezem őket hogy ott ahol ők vannak lesz e hely a késöbbiekben, meg elkérem a címet. Szombaton jönnek haza akkor képet is tudok biztos küldeni ahogy vatert ismerem:D.
Melkor
Entrenador del Barça

2009.08.09. 22:09:03

Sziasztok,

Horváthországi nyaralást tervezünk és tippeket, tapasztalatokat szeretnék kérni, hogy hová érdemes menni szállásügyileg illetve kirándulni.
Akinek személyes, pozitív tapasztalata van konkrét városról, apartmanról, az kérem nyugodtan jelezze itt, vagy pü-ben.
Ha van, légyszi linket is küldjetek a szállásról.
Elsősorban Zadar környéke illetve attól délre lévő terület érdekelne.

Előre is köszi.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
House
Entrenador del Barça

2009.08.08. 23:10:43

Sziasztok!
Letöltöttem a Sony Vegas Pro 9 nevű programot vidi készítéshez, de az lenne a nagy gondom, hogy nem tudom kezelni, mert hihetetlen bonyolult. Kéne magyar tutorial (mert angolul nem igazán tudok), de egyáltalán nem találok. Ráadásul még az is probléma, hogy amikor beteszem az avi videót, valamiért nem jeleníti meg, csak egy feke videót, a csíkon pedig vagy piros/fekete. Mintha az lenne a rendes videó.
Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon köszönöm, és aki tud segíteni azt nagyon szépen kérem, hogy szánjom rám pár percet.
Mégegyszer köszi!
UI.: Ha lehet PÜ-ben. Köszi!
szerk: sőt, mostmár a videókat le sem játsza. :cry: :cry:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
..:Poldi:..
Banner mester

2009.08.08. 21:23:54

Saviola írta:
takivini írta:Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni? :)
Remélem érthető :)
Flashget,Nem értek hozzá,szóval ilyen téren mástól kérj segítséget,de ezzel tuti. :wink:
free download manager
Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
rszergej
Capitá del Barça

2009.08.08. 19:23:19

takivini írta:Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni? :)
Rapidshare :?: Lehet hülyeséget írok, de én, amikor töltöttem sok linkes baromságot, az vagy rapidshare volt vagy megauplod progi volt.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.08.08. 17:26:06

Flashget,Nem értek hozzá,szóval ilyen téren mástól kérj segítséget,de ezzel tuti. :wink:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
takivini
Capitá del Barça

2009.08.08. 17:05:04

Ha van egy olyan site, ahol van egy csomó link amiket le kéne egyesével töltögetni, akkor milyen programot használhatok, hogyha nem akarok sokat kattintgatni? :)
Kép
LM10
Director del Fútbol

2009.08.08. 14:56:11

Srácok segítség kéne? Az miért van, h ha vki felakar venni msn-re, nekem nem jelzi a progi h vki felakar venni?előre is kösz.
..:Poldi:..
Banner mester

2009.08.07. 22:43:02

Kép
I. Eurobarca Sigverseny győztese..
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2009.08.07. 22:38:46

http://www.youtube.com/watch?v=4YWPwpEw ... re=related

Valaki megtudná mondani a szám címet?
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2009.08.07. 20:38:27

kanty írta:
horvimate9 írta:hello!!!a Másnaposak c. filmet szeretném letölteni torrentről,de nem találom csak angolul de nekem magyarul kéne.valaki tud segíteni????előre is kössz!!!!
Yim-en vegyél fel én küldök torrentet :wink:
kössz szépen de időközben megtaláltam :D
Campeones 2009
kudu
Entrenador del Barça

2009.08.07. 20:34:59

Perrero írta:szeretnék feltölteni 1-2 cuccot torrent oldalra, valaki leírná a lépéseket :?: nézelődtem 1ik oldalon -ahová akarok- de nem jutottam sokra. Nmag az oldal

köszi

itt egy feltöltési segítség az egyik torrent oldalra

szerintem a többi oldalon is tudod hasznosítani :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.07. 20:26:53

horvimate9 írta:hello!!!a Másnaposak c. filmet szeretném letölteni torrentről,de nem találom csak angolul de nekem magyarul kéne.valaki tud segíteni????előre is kössz!!!!
Yim-en vegyél fel én küldök torrentet :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
horvimate9
Barça B
Kapcsolat:

2009.08.07. 20:24:51

hello!!!a Másnaposak c. filmet szeretném letölteni torrentről,de nem találom csak angolul de nekem magyarul kéne.valaki tud segíteni????előre is kössz!!!!
Campeones 2009
Válasz küldése