Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nemtudom, de nekem a Jóbarátok sose jött be.socio66 írta:Emlékszem,csomószor elölről kezdték már különböző csatornákon,de egyszerűen megunhatatlan.Victor_Valdes írta:Rém rendes család beszt nálam is
Csakúgy,mint a Jóbarátok.
Emlékszem,csomószor elölről kezdték már különböző csatornákon,de egyszerűen megunhatatlan.Victor_Valdes írta:Rém rendes család beszt nálam is
Csakhogy bővítsük ezt a "listát" nálam a Rém rendes családot nem ütheti semmi, ezen a téren, persze a Himym-nek még van ideje megelőzniozsimiki írta:JóBarátokat semmi sem veri,így ez sem, ettől függetlenül leszedtem nemrég az eddigi évadokat,és elkezdem meglesni,de két évad után is ugyanez a véleményem. tetszik,de nem az a szint számomra amit megnéznék 10szer elejétől végéig (Friends-t kb ennyiszer lestem végig,és még fogom is)Sanama írta:A két pasi meg egy kicsit a legjobb ilyen 20peces sorozat szerintem. Megkockáztatom még az Így jártam anyátokkal-t is veri.
Nekem nagyon bejön ! (bár a Himym is)
JóBarátokat semmi sem veri,így ez sem, ettől függetlenül leszedtem nemrég az eddigi évadokat,és elkezdem meglesni,de két évad után is ugyanez a véleményem. tetszik,de nem az a szint számomra amit megnéznék 10szer elejétől végéig (Friends-t kb ennyiszer lestem végig,és még fogom is)Sanama írta:A két pasi meg egy kicsit a legjobb ilyen 20peces sorozat szerintem. Megkockáztatom még az Így jártam anyátokkal-t is veri.
Nekem nagyon bejön ! (bár a Himym is)
Két pasi meg egy kicsi a legjobb sorozat szerintem! Biztos tetszeni fog.messideco írta: Addig nem birom ki. Most töltöm a Flash Forwardot és a Két pasi meg egy kicsi-t. Milyenek ezek a sorozatok
Ősszel valamikor, pontosan nem tudom.messideco írta:Végetem a Dexter 4. évadjával.![]()
![]()
Mikor kezdődik az ötödik?
X-Akták!Luci17 írta:vkit udna ájánlani egy jo kis sorozatot?![]()
(Szökést, Lostot, True Bloodot, CSI-t már láttam)
Luci17 írta:vkit udna ájánlani egy jo kis sorozatot?![]()
Rescue MeLuci17 írta:vkit udna ájánlani egy jo kis sorozatot?![]()
Kés/alatt, Dexter, californicationLuci17 írta:vkit udna ájánlani egy jo kis sorozatot?![]()
Nekem van egy nagy kedvencem mostanság. Vígjáték sorozat, annyit röhögök rajta, hogy az valami hihetetlenLuci17 írta:vkit udna ájánlani egy jo kis sorozatot?![]()
Ja, ez már megvolt, eléggé rendben is van, így másodszor mondjuk már nem néztem végig, de kb ez a cél.