Becstelen brigantyk : Mikor elkezdtem nézni, az első 15 perc múlva azt gondoltam magamban hogy "ez már valami", és nem csalódtam. Ez az a film amit az ember megszakítás nélkül végignéz. A levont tanulságom pedig az hogy Brad Pitt kiváló színész. Szóval a film 10/9
Derült égből fasírt : Felülmúlta a várakozásaimat. Nem is volt rossz. Elvileg a húgomnak szedtem le, de végül én néztem meg és kellemesen csalódtam. Vasárnap délutánra tökéletes kikapcsolódás. 10/8
Amerikai Pite 7 : Hááát, úgy indult hogy talán kapunk egy jó vígjátékot, de a végére megállapítást nyer hogy a film unalmas. Pite rajongóknak ajánlom, másnak nem. 10/6
A boszorkány hegy : Újabb húgomnak leszedett film, amit meg is nézett velem. Elöljáróban annyit hogy még a Disney/Jetix csatorna reklámozta mint Disney produkciós film , úgy gondoltam kapunk egy jó kis családi filmet. Fenéket. Végig kellet szenvedni valami elcseszett gagyi akció filmet. Mert ez minden volt csak családi film nem. Semmilyen korosztálynak nem tudom ajánlani. 10/5
Hajlakk : Nem mai film de nagyon bejött. Ez nálam többször nézhető film. Sajnos voltak benne eléggé elcsépelt részek is. Ezért 10/8.
Több filmet nem néztem meg mert már sorozat hiányban szenvedtem, szóval jött a Dokik.