2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
persze addigra ráérkatka írta:nem tudom, h mennyire sürgős neked, de én január végén megyek, ha ráér addig, szívesen elhozom!Ilúvatar írta:Hello,
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki megy ki barcelonába mostanában? Mert kellene 3 könyv + 1 sál onnan, a barca boltból...
Lécciiii... Mert néztem az online rendelésen, de 83 euró a szállítás!!! Ennyiért nem vállalom a postát...
nem tudom, h mennyire sürgős neked, de én január végén megyek, ha ráér addig, szívesen elhozom!Ilúvatar írta:Hello,
Azt szeretném megkérdezni, hogy ki megy ki barcelonába mostanában? Mert kellene 3 könyv + 1 sál onnan, a barca boltból...
Lécciiii... Mert néztem az online rendelésen, de 83 euró a szállítás!!! Ennyiért nem vállalom a postát...
Biztosan odaértetek, mert Horváth Feri említett Benneteket!oregem21 írta:Köszi a sok infot mindenkinek!
keresgéltem neten h tömegközlekedéssel hogyan lehet eljutni, de nagyon nem találtam semmi érdemlegeset.....tudnál egy-két hasznos tippet mondani???
kösziDrigo írta:Ha mentek, mindenképpen vasárnap menjetek, akkor szoktak a fiatalok meccsei lenni (nem a B csapatra gondolok, hanem a gyerekek/tinik meccsei), és ilyenkor szinte boldog boldogtalan bejuthat. Persze nem tudom, hogy még most is megy-e nekik a szezon, de ha igen, van rá esély, hogy bejussatok.
Kocsival, vagy tömegközlekedéssel lesztek? Ha utóbbival, tudok pontos leírást adni, csak nem akarok esetleg feleslegesen írni. Ha pedig előbbivel, akkor valóban a gps a kézenfekvő.
oregem21 írta:Sziasztok!!!
Szombaton utra kelünk, megnézzük a sociedad elleni derbit:)
szeretnék kérni egy kis utbaigazítást azoktól akik már többször voltak és jól ismerik a várost!!szóval a Barca edzőközpontja is tervbe van h megnézzük de sehol nem találok róla infot h merre van!!?tudtok ebben segiteni?hogyan lehet oda legegyszerübben eljutni......??
tudom amugy h nem igazán szabad oda a bejárás de azért mégis ha már kintvagyok, legalább madártávlatból szeretném látni!!!:):)
köszi a segítséget!!!
VISCA EL BARCA
oregem21 írta:keresgéltem neten h tömegközlekedéssel hogyan lehet eljutni, de nagyon nem találtam semmi érdemlegeset.....tudnál egy-két hasznos tippet mondani???
köszi
Drigo írta:Ha mentek, mindenképpen vasárnap menjetek, akkor szoktak a fiatalok meccsei lenni (nem a B csapatra gondolok, hanem a gyerekek/tinik meccsei), és ilyenkor szinte boldog boldogtalan bejuthat. Persze nem tudom, hogy még most is megy-e nekik a szezon, de ha igen, van rá esély, hogy bejussatok.
Kocsival, vagy tömegközlekedéssel lesztek? Ha utóbbival, tudok pontos leírást adni, csak nem akarok esetleg feleslegesen írni. Ha pedig előbbivel, akkor valóban a gps a kézenfekvő.
szeretnék kérni egy kis utbaigazítást azoktól akik már többször voltak és jól ismerik a várost!!szóval a Barca edzőközpontja is tervbe van h megnézzük de sehol nem találok róla infot h merre van!!?tudtok ebben segiteni?hogyan lehet oda legegyszerübben eljutni......??
tudom amugy h nem igazán szabad oda a bejárás de azért mégis ha már kintvagyok, legalább madártávlatból szeretném látni!!!:):)
köszi a segítséget!!!
VISCA EL BARCA
köszi a segítséget!!!
VISCA EL BARCA
Sant Joan Despíben található az edzőközpont, a Nou Camptól nem annyira messzire vagy 5-6 km-re.Vigyetek magatokkal GPS-est úgy könnyebb lesz megtalálni amúgyis elég feltűnő a létesítmény, meg amúgyis a helyiek, ahogy meghallják, h Fc Barcelona egyből máshogy néznek az emberre, de ha elértetek Despíbe ne az öreg barca mezes bácsikától kérjetek segítséget, mert azt se fogja tudni, melyik bolygóról jöttetek, persze hacsak nem beszéltek spanyolul, de ha angolul rákérdezel egy tanultabb spanyol férfitól, h pontosan hol van a barca training központja biztos elmagyarázza nektek.Jó meccs nézést.oregem21 írta:Sziasztok!!!
köszi a segítséget!!!
VISCA EL BARCA
Köszi,barca 1986 írta:1-4. igenGyZ írta:Sziasztok,
Tudnátok segíteni a servicaixa.com-n történő vásárlás menetében?
Jól gondolom,hogy:
1.Kiválasztom a kívánt meccsnapra a foglalandó helyeket,
2.Megadom a kártyaadataimat.
3.Leveszik a kártyámhoz tartozó folyószámláról a foglalás összegét
4.Kapok egy visszaigazoló e-mailt a foglalásomról a www.servicaixa.com-ról
5.A meccs napján a Nou Camp-nál vagy Barcelona belvárosában található valamelyik servicaixa.com automatánál a kártyámra megkapom a hivatalos jegyet
vagy
5.A meccs napján a visszaigazoló e-mail bemutatásával megkapom hivatalos jegyet a Nou Camp jegypénztárában
Elvileg csak 6 darab jegyet tudok foglalni,de mi 14-n megyünk majd,ilyenkor csak,három különböző kártyával tudnánk foglalni?
Válaszotokat előre is kösz!
5./1. meccset megelőző napokon is hozzá lehet jutni a jegyekhez
5/2 tudtommal igen, én biztos ami biztos alapon útlevelet/ személyit is viszek (bár gondolom ez automata nálad lesz)
jegyszámról nem tudok nyilatkozni
1-4. igenGyZ írta:Sziasztok,
Tudnátok segíteni a servicaixa.com-n történő vásárlás menetében?
Jól gondolom,hogy:
1.Kiválasztom a kívánt meccsnapra a foglalandó helyeket,
2.Megadom a kártyaadataimat.
3.Leveszik a kártyámhoz tartozó folyószámláról a foglalás összegét
4.Kapok egy visszaigazoló e-mailt a foglalásomról a www.servicaixa.com-ról
5.A meccs napján a Nou Camp-nál vagy Barcelona belvárosában található valamelyik servicaixa.com automatánál a kártyámra megkapom a hivatalos jegyet
vagy
5.A meccs napján a visszaigazoló e-mail bemutatásával megkapom hivatalos jegyet a Nou Camp jegypénztárában
Elvileg csak 6 darab jegyet tudok foglalni,de mi 14-n megyünk majd,ilyenkor csak,három különböző kártyával tudnánk foglalni?
Válaszotokat előre is kösz!
mivel az Espanyol a házigazda, teltház lesz. Olcsóbban meg attól nem vágnak hozzád jegyet h lastminute veszed megDius írta:Sziasztok!
Szerintetek teltházas lesz a dec. 19-i RCD Espanol-FC Barcelona meccs? Mert azt tervezem, hogy nem foglalok jegyet, hanem a meccs előtt veszem meg, hátha "hozzámvágnak" valamit jutányos áron (csak, hogy telítsék a stadiont). Nagyon hülye ötlet?
Légyszi küldjétek a tapasztalatokat!
Köszi
Dia
Hát alapvetően nem tapiznak végig, de lehet h ha látják a kezedben a 2 l kannás bort és a karton sört, akkor lehet, h szólnak h inkább nebarcamessi írta:Hali!
Ha valaki meg tudná mondani, még elég fontos infó lenne, hogy mit lehet bevinni meccsre? Gondolok itt sörre, borra, ásványvízre, üdítőre...
Választ előre is köszi.
Jól mondja a barátom, köszi az infókat tegnap sikerült a servicaixán venni két jegyet a 0532be, szerintem ár érték arányban nagyszerű a kilátás!oregem21 írta:..... okes koszi mindenkinek az infokat!!!
Én idén a Barca-Milan meccset néztem az utólsó előtti sorból és szerintem még onnan is nagyon jó és élvezhető a meccs.És persze a hangulatot ott is lehet éreznioregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi