Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Andris
Adminisztrátor

2010.12.22. 17:37:17

Eltaláltad, dombornyomott és CVC kell. :)
Ha úgy se működne, akkor meg fogadd meg a tanácsot amit adnak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
tick
Barça C

2010.12.22. 17:35:43

sziasztok!

jegyet szeretnék Barca meccsre venni a servicaixa-n keresztül, követem a lépéseket, kiválasztom a helyet stb. Eljutok odáig, hogy beütöm a kártyám adatait (kártyaszám, CVC kód, lejárat dátuma) és utána amikor rámegyek, hogy vétel, akkor azt írja ki nekem, hogy "unexpected error, please try again later"...
Otp-s kártyám van, nem dombornyomott, de már itthon vásároltam vele a neten...

vki tudna segíteni, hogy vajon miért nem működik a servicaixa-n???
kötelező hozzá a dombornyomott kártya + CVC kód??

előre is köszi!
üdv
Tick
Szabella
Jugador del Barça

2010.12.17. 16:07:36

Sziasztok,

akit érdekel a Barca-Arsenal Bl meccs utazással egybekötött részletei jöjjön privibe vagy a szabella.hu -n megtalál mindent.
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
Deus
Boixos Nois

2010.12.16. 20:28:05

katka írta:
Ilúvatar írta:Hello,

Azt szeretném megkérdezni, hogy ki megy ki barcelonába mostanában? Mert kellene 3 könyv + 1 sál onnan, a barca boltból...

Lécciiii... Mert néztem az online rendelésen, de 83 euró a szállítás!!! Ennyiért nem vállalom a postát...
nem tudom, h mennyire sürgős neked, de én január végén megyek, ha ráér addig, szívesen elhozom!
persze addigra ráér :)

van msn -ed? ott kéne megbeszélnünk a részleteket! előre is köszönöm! :)
KépKép
katka
Barça B

2010.12.16. 14:10:05

Ilúvatar írta:Hello,

Azt szeretném megkérdezni, hogy ki megy ki barcelonába mostanában? Mert kellene 3 könyv + 1 sál onnan, a barca boltból...

Lécciiii... Mert néztem az online rendelésen, de 83 euró a szállítás!!! Ennyiért nem vállalom a postát...
nem tudom, h mennyire sürgős neked, de én január végén megyek, ha ráér addig, szívesen elhozom!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.12. 23:14:47

oregem21 írta:Köszi a sok infot mindenkinek!
keresgéltem neten h tömegközlekedéssel hogyan lehet eljutni, de nagyon nem találtam semmi érdemlegeset.....tudnál egy-két hasznos tippet mondani???
köszi
Drigo írta:Ha mentek, mindenképpen vasárnap menjetek, akkor szoktak a fiatalok meccsei lenni (nem a B csapatra gondolok, hanem a gyerekek/tinik meccsei), és ilyenkor szinte boldog boldogtalan bejuthat. Persze nem tudom, hogy még most is megy-e nekik a szezon, de ha igen, van rá esély, hogy bejussatok.

Kocsival, vagy tömegközlekedéssel lesztek? Ha utóbbival, tudok pontos leírást adni, csak nem akarok esetleg feleslegesen írni. Ha pedig előbbivel, akkor valóban a gps a kézenfekvő.
oregem21 írta:Sziasztok!!!

Szombaton utra kelünk, megnézzük a sociedad elleni derbit:)
szeretnék kérni egy kis utbaigazítást azoktól akik már többször voltak és jól ismerik a várost!!szóval a Barca edzőközpontja is tervbe van h megnézzük de sehol nem találok róla infot h merre van!!?tudtok ebben segiteni?hogyan lehet oda legegyszerübben eljutni......??
tudom amugy h nem igazán szabad oda a bejárás de azért mégis ha már kintvagyok, legalább madártávlatból szeretném látni!!!:):)
köszi a segítséget!!!

VISCA EL BARCA
Biztosan odaértetek, mert Horváth Feri említett Benneteket!
Személy szerint "kissé" irigy vagyok, mert hatalmas élményt hoztok haza!
Örülök hogy sikerült bejutnotok és maradandó élményt kapnotok!
Beszámolót kérünk!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
oregem21
Jugador del Barça

2010.12.10. 16:01:23

Drigo!!!
Nagyon szépen köszönöm mégegyszer az infokat, jó kis idegenvezető lenne belőled.....:):):)
ha megjöttünk jelentkezem az élménybeszámolóval!!
VISCA EL BARCA
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.10. 14:42:23

Ha tömegközlekedéssel mentek, akkor a következőt kell tennetek:

Az edzőközpont a T3-as villamos St.Feliu|Consell Comarcal végállomásánál található. Vigyázzatok, mert ezen a vonalon jár a T1, meg a T2 is, csak ezek egy idő után szétválnak. Amikor megérkeztek a villamossal, akkor a leszállás után a menetirány szerint tovább kell mennetek előre (vagyis az eddigi menetirány szerint, hiszen ez a végállomás), ahogy vége az állomásnak/peronnak, lesz egy csatorna-vízelvezető-szerűség, ott le kell menni (csak egy kis lejtő), majd tovább előre, át az úton, onnan már látni fogjátok az edzőközpont böszme tornyát, igazából még egyszer kell átmenni az úton, onnantól gyakorlatilag az már az edzőközpont.

A T3-hoz mi kétféle képen csatlakoztunk:
1. 5-ös metró -ról Can Vidalet-nél leszálltok, majd ahogy felértek a felszínre jobbra az első utcán (Av de Josep Molins) végig, majd a végén balra lesz a T3 Can Rigal megállója. Itt arra a vilire szálljatok, ami, ha jöttök a Josep Molins-on, akkor bal felé megy, de (emelkedő lesz az út ami felfelé megy) mivel nem Pesten lesztek, minden királyul ki van plakátolva, kiírják, h mikor melyik vili jön, nem nagyon lehet eltéveszteni. (T3-ra szálljatok!!!)
2. Ha előtte megnézitek a stadiont, akkor 5-ös metró Collblanc állomásánál leszálltok, ha a mekinél értek fel, akkor balra az első utcán menjetek egyenesen, majd az első nagyobb keresztutcánál jobbra (itt van egy bár), ott végig, és ott is az első nagyobb keresztutcán balra felfelé, onnan már látjátok a stadiont, de a botigához bemenni csak a 9es kapunál lehet, ami a terület másik fele, szóval egy kis séta kell még, de a metrótól a stadionig kb 10 perc séta. Ha ott vagytok a 9es kapunál, akkor az azzal szemben lévő utcán (Carrer de Marti i Franqués) felmentek, és ahol a sínek lesznek, ott lesz szinte egyből a megálló, itt is balra induljatok. Ez a megálló a Palau Reial

Ha valami nem világos, akkor kérdezz bátran. Ha komolyan gondoljátok, akkor tényleg vasárnap menjetek (igaz ilyenkor gyakrabban jár a vili), akkor van esély, de egyébként nem javaslom, inkább menjetek el valamelyik Ramblára, vagy a tengerhez, vagy akárhova, de a Ciutat kívülről nem nagy élmény.
oregem21 írta:keresgéltem neten h tömegközlekedéssel hogyan lehet eljutni, de nagyon nem találtam semmi érdemlegeset.....tudnál egy-két hasznos tippet mondani???
köszi
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
oregem21
Jugador del Barça

2010.12.10. 13:38:40

Köszi a sok infot mindenkinek!
keresgéltem neten h tömegközlekedéssel hogyan lehet eljutni, de nagyon nem találtam semmi érdemlegeset.....tudnál egy-két hasznos tippet mondani???
köszi
Drigo írta:Ha mentek, mindenképpen vasárnap menjetek, akkor szoktak a fiatalok meccsei lenni (nem a B csapatra gondolok, hanem a gyerekek/tinik meccsei), és ilyenkor szinte boldog boldogtalan bejuthat. Persze nem tudom, hogy még most is megy-e nekik a szezon, de ha igen, van rá esély, hogy bejussatok.

Kocsival, vagy tömegközlekedéssel lesztek? Ha utóbbival, tudok pontos leírást adni, csak nem akarok esetleg feleslegesen írni. Ha pedig előbbivel, akkor valóban a gps a kézenfekvő.

szeretnék kérni egy kis utbaigazítást azoktól akik már többször voltak és jól ismerik a várost!!szóval a Barca edzőközpontja is tervbe van h megnézzük de sehol nem találok róla infot h merre van!!?tudtok ebben segiteni?hogyan lehet oda legegyszerübben eljutni......??
tudom amugy h nem igazán szabad oda a bejárás de azért mégis ha már kintvagyok, legalább madártávlatból szeretném látni!!!:):)
köszi a segítséget!!!

VISCA EL BARCA
Drigo
Eurobarca Staff

2010.12.10. 12:42:38

Ha mentek, mindenképpen vasárnap menjetek, akkor szoktak a fiatalok meccsei lenni (nem a B csapatra gondolok, hanem a gyerekek/tinik meccsei), és ilyenkor szinte boldog boldogtalan bejuthat. Persze nem tudom, hogy még most is megy-e nekik a szezon, de ha igen, van rá esély, hogy bejussatok.

köszi a segítséget!!!

VISCA EL BARCA
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.12.09. 22:55:39

köszi a segítséget!!!

VISCA EL BARCA
Sant Joan Despíben található az edzőközpont, a Nou Camptól nem annyira messzire vagy 5-6 km-re.Vigyetek magatokkal GPS-est úgy könnyebb lesz megtalálni amúgyis elég feltűnő a létesítmény, meg amúgyis a helyiek, ahogy meghallják, h Fc Barcelona egyből máshogy néznek az emberre, de ha elértetek Despíbe ne az öreg barca mezes bácsikától kérjetek segítséget, mert azt se fogja tudni, melyik bolygóról jöttetek, persze hacsak nem beszéltek spanyolul, de ha angolul rákérdezel egy tanultabb spanyol férfitól, h pontosan hol van a barca training központja biztos elmagyarázza nektek.Jó meccs nézést. :wink:
Kép
oregem21
Jugador del Barça

2010.12.09. 22:37:56

Sziasztok!!!

köszi a segítséget!!!

VISCA EL BARCA
Deus
Boixos Nois

2010.12.02. 19:20:15

Hello,

KépKép
GyZ
Barça C

2010.11.10. 15:20:38

barca 1986 írta:
GyZ írta:Sziasztok,

Tudnátok segíteni a servicaixa.com-n történő vásárlás menetében?
Jól gondolom,hogy:

1.Kiválasztom a kívánt meccsnapra a foglalandó helyeket,
2.Megadom a kártyaadataimat.
3.Leveszik a kártyámhoz tartozó folyószámláról a foglalás összegét
4.Kapok egy visszaigazoló e-mailt a foglalásomról a www.servicaixa.com-ról
5.A meccs napján a Nou Camp-nál vagy Barcelona belvárosában található valamelyik servicaixa.com automatánál a kártyámra megkapom a hivatalos jegyet
vagy
5.A meccs napján a visszaigazoló e-mail bemutatásával megkapom hivatalos jegyet a Nou Camp jegypénztárában

Elvileg csak 6 darab jegyet tudok foglalni,de mi 14-n megyünk majd,ilyenkor csak,három különböző kártyával tudnánk foglalni?

Válaszotokat előre is kösz!
1-4. igen
5./1. meccset megelőző napokon is hozzá lehet jutni a jegyekhez
5/2 tudtommal igen, én biztos ami biztos alapon útlevelet/ személyit is viszek (bár gondolom ez automata nálad lesz)

jegyszámról nem tudok nyilatkozni
Köszi,

Időközben sikerült 6 darab jegy foglalása,de sajnos csak egy kártyával összesen 6 jegyet lehet foglalni,úgyhogy a brigádból kell még keresni két embert,akinek van dombornyomott kártyája!
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.11.10. 09:03:02

GyZ írta:Sziasztok,

Jól gondolom,hogy:

5.A meccs napján a Nou Camp-nál vagy Barcelona belvárosában található valamelyik servicaixa.com automatánál a kártyámra megkapom a hivatalos jegyet
vagy
5.A meccs napján a visszaigazoló e-mail bemutatásával megkapom hivatalos jegyet a Nou Camp jegypénztárában

Elvileg csak 6 darab jegyet tudok foglalni,de mi 14-n megyünk majd,ilyenkor csak,három különböző kártyával tudnánk foglalni?

1-4. igen
5./1. meccset megelőző napokon is hozzá lehet jutni a jegyekhez
5/2 tudtommal igen, én biztos ami biztos alapon útlevelet/ személyit is viszek (bár gondolom ez automata nálad lesz)

jegyszámról nem tudok nyilatkozni
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
GyZ
Barça C

2010.11.09. 20:10:38

Sziasztok,

Jól gondolom,hogy:

vagy

sjd
Llegenda del Barça

2010.11.09. 18:44:59

Dius írta:Sziasztok!

Szerintetek teltházas lesz a dec. 19-i RCD Espanol-FC Barcelona meccs? Mert azt tervezem, hogy nem foglalok jegyet, hanem a meccs előtt veszem meg, hátha "hozzámvágnak" valamit jutányos áron (csak, hogy telítsék a stadiont). Nagyon hülye ötlet?
Légyszi küldjétek a tapasztalatokat!

Köszi
Dia
mivel az Espanyol a házigazda, teltház lesz. Olcsóbban meg attól nem vágnak hozzád jegyet h lastminute veszed meg
barca 1986
Jugador d'estrella
Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza

2010.11.09. 18:02:08

barca hivataloson továbbra sem tudok venni jegyet, servicaixán sikerült
desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Dius
Barça C

2010.11.02. 21:31:40

Sziasztok!

Szerintetek teltházas lesz a dec. 19-i RCD Espanol-FC Barcelona meccs? Mert azt tervezem, hogy nem foglalok jegyet, hanem a meccs előtt veszem meg, hátha "hozzámvágnak" valamit jutányos áron (csak, hogy telítsék a stadiont). Nagyon hülye ötlet?
Légyszi küldjétek a tapasztalatokat!

Köszi
Dia
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.30. 10:34:13

barcamessi írta:Hali!

Ha valaki meg tudná mondani, még elég fontos infó lenne, hogy mit lehet bevinni meccsre? Gondolok itt sörre, borra, ásványvízre, üdítőre... :)

Választ előre is köszi.
Hát alapvetően nem tapiznak végig, de lehet h ha látják a kezedben a 2 l kannás bort és a karton sört, akkor lehet, h szólnak h inkább ne
Ugyanakkor bent lehet mindent venni (igaz, nem tudom mennyiért)
barcamessi
Jugador del Barça

2010.10.30. 10:29:27

Hali!

Ha valaki meg tudná mondani, még elég fontos infó lenne, hogy mit lehet bevinni meccsre? Gondolok itt sörre, borra, ásványvízre, üdítőre... :)

Választ előre is köszi.
V I S C A E L B A R C A
barcamessi
Jugador del Barça

2010.10.30. 00:48:55

Hali!

Valaki tudna mondani Barcelonában valami viszonylag olcsó, mégis igényes bulihelyet, ahol sok a fiatal (max 25 éves korig:)).

Köszi előre is!
Holnap, vagyis ma pedig a Nou Campból szorítok a srácoknak a Sevilla ellen!:)
V I S C A E L B A R C A
farkasn
Jugador del Barça

2010.10.28. 08:58:05

oregem21 írta:..... okes koszi mindenkinek az infokat!!!
Jól mondja a barátom, köszi az infókat tegnap sikerült a servicaixán venni két jegyet a 0532be, szerintem ár érték arányban nagyszerű a kilátás!

KépKép

Igaz, emailt nem kaptam, de csináltam egy printszkrínt a vásárlásról, gondolom hogy sikerült :D
oregem21
Jugador del Barça

2010.10.26. 21:54:02

..... okes koszi mindenkinek az infokat!!!
AIniesta8
Barça B

2010.10.26. 21:47:52

oregem21 írta:Udv!
azoktol kerdeznem akik voltak mar Barca meccsen es a legfelso karelyban ultek h onnan milyen a kilatas??elvezheto a meccs onnan?
napokban tervezzuk lefoglalni a jegyet es jo lenne egy ket info!!!:)
koszi
Én idén a Barca-Milan meccset néztem az utólsó előtti sorból és szerintem még onnan is nagyon jó és élvezhető a meccs.És persze a hangulatot ott is lehet érezni :roll: :D
Mes que un club
Válasz küldése