Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
20tek
Jugador del Barça

2011.01.10. 18:12:12

hau30 írta:Üdv mindenkinek!

Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
Mi a Getafe elleni meccsre megyünk, és itt foglaltunk szállást (ha kicsit lejjebb olvastál volna magad is megtaláltad volna):
http://www.barcelonamar.com/

De ha ez nem tetszik, akkor itt tudsz bőven válogatni:
www.hostelsclub.com
hau30
Capitá del Barça

2011.01.10. 18:01:31

Üdv mindenkinek!

Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
Kingpin84
Barça C

2011.01.07. 19:16:12

Sziasztok!

Mi májusban megyünk majd Barcelona-ba, és nagyon jó lenne élőben megnézni az RCD Espanyol elleni meccset. Csak annyi baj van, hogy a repülő vasárnap (05.08.) reggel fog indulni, a meccs is vasárnapra van betervezve, de az időpont ugyebár még nincs lefixálva (jó esetben azon a héten BL elődöntőt is fognak játszani:), és akkor sanszos, hogy vasárnap lesz). Amennyiben nem tudnánk elmenni a meccsre, mert szombaton rendezik, akkor hol tudnám eladni a két jegyemet? Esetleg itt is találnék rá vevőt? Két héttel a meccs előtt közlik a pontos dátumot, tehát még időben tudnék szólni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv: Kingpin
20tek
Jugador del Barça

2011.01.07. 10:54:22

zoliee76 írta:Mi májusban megyünk Depor elleni meccsre, repjegy olcsón már nincs, mi egy alternativ útvonalat választottunk ami kijött 20 ezer Ft-ból, Mallorcán keresztül megyünk és Genfen keresztül jövünk vissza.Egy kérdésem lenne a belépőkkel kapcsolatban, mégpedig az hogy annak ellenére hogy 4 hónap van a meccsig megvehetem most is a servicecaixán a jegyeket?
Az működik hogy 4 hónap múlva megyünk oda és akkor nyomtatjuk ki?
Köszi előre is a segítséget.
Azt tudom mondani, hogy remélem, hogy igen, mert én 1 hete vettem meg a március 20-i Getafe elleni meccsre a jegyet :-)
Kicsit komolyabban, egészen biztosan megveheted most is, hiszen az utolsó bajnokiig már mindegyikre lehet jegyet kapni.
Vatti
Barça C

2011.01.07. 10:22:42

Sziasztok!

Lehet, hogy itt off, meg volt is már.

Nem szervez senki utat Münchenbe az Audi-kupára?
Pici pénzből megoldható lenne busszal.
2 meccset lehetne nézni, 1 éj Münchenben. A belépő sem lenne túl drága.

Valaki?

Én tuti mennék.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.05. 19:48:13

Szabellával kapcsolatosan:

Megengedtük neki hogy ebben a topicban hirdesse néha az ajánlatait. Az érkezett 1-2 pozitív és negatív kritikát figyelmen kívül hagyva, a korrektség kedvéért hozzá kell tennünk, hogy:

Azoknak érdemes igénybe venni ezeket az ajánlatokat, akik saját maguknak nem tudják intézni a repülőt, szállást, meccsjegyet, városnézést, kaját. Mert lusták ésvagy nemtudnak külföldön kommunikálni.

Akik viszont tudnak kommunikálni, nemsok utánajárással (főleg ebben a topicban visszaolvasgatással) mindent megtudhatnak és megoldhatnak.
Nem csak olcsóbb, hanem sokszor nyilván jobb is, hiszen mindent magad alakítasz, saját igényekhez.

Ami fontos: MINDENKI OLVASSON VISSZA SOK OLDALT, 8-10-15ÖT IS, ÉS HA NEM TALÁL VÁLASZT A KÉRDÉSEIRE, CSAK AKKOR ÍRJON. Nem csak a saját kérdésedre kaphatsz választ, hanem sok egyéb hasznos infot is szerezhetsz így.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
zoliee76
Barça C

2011.01.05. 19:34:54

Mi májusban megyünk Depor elleni meccsre, repjegy olcsón már nincs, mi egy alternativ útvonalat választottunk ami kijött 20 ezer Ft-ból, Mallorcán keresztül megyünk és Genfen keresztül jövünk vissza.Egy kérdésem lenne a belépőkkel kapcsolatban, mégpedig az hogy annak ellenére hogy 4 hónap van a meccsig megvehetem most is a servicecaixán a jegyeket?
Az működik hogy 4 hónap múlva megyünk oda és akkor nyomtatjuk ki?
Köszi előre is a segítséget.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.05. 19:17:04

Jaja, s beszélj szabeláékkal. Jó ajánlataik vannak szerintem, habár még nem tapasztaltam :cry:
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.05. 18:41:46

Tunce3y írta:Sziasztok!
Valaki májusban megy Barcelonába meccset nézni?Espanyol vagy Deportivo meccsre?
Sok embertől hallottam már,hogy 20 ezer forint/fő áron volt az oda-vissza út!Bárhol keresem én kb.dupla ennyiért találok,Hogy lehet olyan olcsó repjegyet szerezni?
Meccsre jegyet honnan rendeljek?Hivatalos Barcelona honlapról?
A helyi közlekedés,látnivalók,szállás már rendben.Csak a repjegy és a belépőt kell elintézni.Ezekhez szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm szépen előre is!!!
Ugyan én nem Barcelonába, hanem Berlinbe utaztam egyszer repülővel, de ha minél előbb lefoglalod a jegyet annál olcsóbb. Legalábbis nálunk így volt. :)
Andris
Adminisztrátor

2011.01.05. 18:30:34

Hivatalos oldalról nemtudsz, nemműködik a saját rendszerük egy ideje.
A www.servicaixa.com -ról viszont tudsz rendelni ugyanúgy. Gyors, kényelmes, legolcsóbb, székenként válogathatsz. Dombornyomott bankkártya kell hozzá!

repjegyek mindig változó árban vannak, wizzairrel volt már hogy utaztam 20on belül odavissza, volt h 40 fölött. más légitársaságokat is csekkolj, repjegy.hu-n vagy min pl.
De minél előbb megveszed, általában annál olcsóbb ugyanaz a jegy.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Tunce3y
Barça B

2011.01.05. 17:56:57

Sziasztok!
Valaki májusban megy Barcelonába meccset nézni?Espanyol vagy Deportivo meccsre?
Sok embertől hallottam már,hogy 20 ezer forint/fő áron volt az oda-vissza út!Bárhol keresem én kb.dupla ennyiért találok,Hogy lehet olyan olcsó repjegyet szerezni?
Meccsre jegyet honnan rendeljek?Hivatalos Barcelona honlapról?
A helyi közlekedés,látnivalók,szállás már rendben.Csak a repjegy és a belépőt kell elintézni.Ezekhez szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm szépen előre is!!!
katka
Barça B

2011.01.02. 16:34:43

a barcelona card sztem teljesen fölösleges, nem használnád ki, ráadásul csak kedvezményt kapsz a múzeumokra, nem free passt, szóval sokkal jobban jársz az articket + t10 kombóval.

ja és t10 mindenre jó, kivéve reptérbuszt és éjszakai közlekedést, a városban lehet megvenni, a metrókban vannak ilyen jegykiadó automaták ahol a sima jegytől az éves bérletig mindent lehet venni.
20tek
Jugador del Barça

2010.12.28. 15:33:22

szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.[/quote]

Ez a 10 utas bérlet mindenre jó (busz, metro, villamos, ha van)? A reptéren meg lehet már venni? Ha nem, akkor a városban úgy kb mint nálunk, hogy majdnem minden metró megállóban?
Stoichkov
Jugador d'estrella

2010.12.28. 15:28:22

a barcelona card nem csak tömegközlekedésre jó, hanem bizonyos helyeken kedvezményt kapsz a belépőd árából... de ha nem fogsz napi 10 múzeumba ellátogatni akkor szerintem nem éri meg.... én többször is volta már 3-4-5 napra barcelonában és mindig elégnek bizonyult 1db t10 jegy (most 8 eur?) mivel a belvárosban leginkább sétáltam
(de ha kettő kell még úgy is jóval beljebb vagy)
20tek írta:
sjd írta:
katka írta: szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.
Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod venni
Akkor most többféle 4 napos bérlet van? Mert kicsit lentebb azt írta oregem21, hogy a 4 napos bérlet 20 euro...
20tek
Jugador del Barça

2010.12.28. 15:26:23

sjd írta:
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.
Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod venni
Akkor most többféle 4 napos bérlet van? Mert kicsit lentebb azt írta oregem21, hogy a 4 napos bérlet 20 euro...
Stoichkov
Jugador d'estrella

2010.12.28. 15:22:19

szerintem a barcelona card felesleges, a t10 jó eséllyel elég 4 napra, és negyedannyiba kerül.
sjd írta:
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.28. 14:01:48

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.12.28. 13:56:32

Ha tényleg csak alvásra kell akkor én mindenképp hostelt ajánlanék.

Én annak idején a Sun and Moon nevű hostelben szálltam meg és nem volt vele semmi bajom.Ha jól emlékszem 15 euró volt egy éjszaka és parádés helyen volt.Gyakorlatilag a Ramblán.

A hostelworld.com-on szerintem nyugodtan körülnézhetsz.Persze azzal számolni kell,h lehetséges,h idegenekkel leszel egy szobában de van olyan szálló is ahol lehet kétágyas szobát is bérelni.Ha nem túl magasak az igényeid akkor szerintem ezek a hostelek maximálisan megfelelnek.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
oregem21
Jugador del Barça

2010.12.28. 13:55:27

20tek írta:Sziasztok!

Tavasszal utazunk Barcelonába, valószínűleg a Getafe meccset nézzük meg. Még a szervezés elején járunk, és szeretném a segítségeteket kérni szállás ügyben. Visszaolvastam jó néhány oldalt, de kevés használható infot találtam ezzel kapcsolatban. Alapvetően nem kell semmiféle luxus, inkább az a lényeg, hogy olcsó legyen, csak aludni szertnénk ott.
Tudtok ajánlani valamit?
Esteleg valami weboldalt, ahol érdemes keresgélni?
Előre is köszi!
Nemrég jöttünk meg Barcelonábol és mi haverommal a Barcelona Mar nevezetű diákszállon voltunk!!!
teljesen korrekt, tiszta, zárható szekrény,ingyen wifi, mindenhez közel van!!!mi kettőnkre, 3 éjszakára reggelivel(!!!!!) 82 eurot fizettünk!!!
itt a honlapjuk, nézz szét mert szerintem abszolut megéri:
http://www.barcelonamar.com/
20tek
Jugador del Barça

2010.12.28. 13:43:46

Sziasztok!

Tavasszal utazunk Barcelonába, valószínűleg a Getafe meccset nézzük meg. Még a szervezés elején járunk, és szeretném a segítségeteket kérni szállás ügyben. Visszaolvastam jó néhány oldalt, de kevés használható infot találtam ezzel kapcsolatban. Alapvetően nem kell semmiféle luxus, inkább az a lényeg, hogy olcsó legyen, csak aludni szertnénk ott.
Tudtok ajánlani valamit?
Esteleg valami weboldalt, ahol érdemes keresgélni?
Előre is köszi!
katka
Barça B

2010.12.28. 13:08:55

Tunce3y írta:Sziasztok!!!2 barátommal szeretnénk elutazni egy meccsnézéssel egybekötött kalandra Barcelonába.Valaki,akinek van rutinja tudna segíteni hogy mivel,hogyan,mennyiért lehetne utazni?Milyen költségei vannak egy kb.2-3-4 napos kirándulásnak?(szállás,belépők,rep.jegy,stb)A tavasz folyamán szeretnénk menni.
Esetleg nincs valamilyen szervezett meccsnézés az Eurobarca olvasóinak?
Minden információ érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.nem mellesleg baromi szép a belváros szóval a sétálgatás szerintem kb. az élmény fele. szállást kb 10 eurótól kezdve lehet találni, az árak nyilván a végtelenhez konvergálnak, de éjszakánkénti 15-20 euróból már simán lehet bérelni egy 4 ágyas szobát, ha egy ágyast szeretnétek, az kb 20 körül indul.
én nagyon javasolnám, hogy vegyetek egy articketet (http://www.articketbcn.org/en/), 22 euró, az 5 legfontosabb múzeum, ahova ráadásul soron kívül beengednek, és nem kell kiállni az átlagosan pár100 méteres sorokat. ha egy basic városnézést terveztek, akkor ezen felül még sagrada familia, ami kb 15 euró, és akkor már büszkék lehettek magatokra. :)
ha ki szeretnétek menni meccsre, akkor a legalsó kategóriás jegyek meccstől függően kb 35 és 55 euró között lehetnek valahol, de szerintem bőven megéri ráfizetni +20at, hogy közelebb legyetek a pályához.
emellett költőpénz, nyilván az igények szabják meg, egy kv az kb. 2-3 euró, egy ebédmenü kb. 10 euró, bulikba általában van beugró, átlagosan 5-20 euró, néha több, néha nincs. sör bulihelyen 4-5 eurótól, boltban 1-2. a nagy hiperek árai amúgy alig drágábbak mint a magyaroké. tehát összeszedve, kb 50+repjegy+költőpénz, de most abszolút a középárakkal számoltam, szóval ha mindenből csak a legalapabbat szeretnétek, akkor ki tudtok jönni úgy, h 35+jegy+költő, de ha meccsre sem szeretnétek menni, akkor kb 100 euró+jegy+költő.

ha esetleg van bármilyen kérdésed, szívesen válaszolok!
sjd
Llegenda del Barça

2010.12.27. 21:13:29

oregem21 írta: és vettünk egy 4 napos bérletet (20 euroért) amivel a taxin és a kölcsönözhető biciklin kívül, minden tömegközlekedési járművet igénybe vehetsz!!!
a kék villamost nem :P (meg a városnéző buszt sem, ha ugyanarról beszélünk)

most ahogy mondod már sajnálom, hogy az edzőközpontot kihagytam, még egy ok, hogy visszamenjek

Sociedad szurkolók nagyon bátrak voltak, amikor én voltam akkor a Zaragoza drukkerek meg se mertek mukkanni
Tunce3y
Barça B

2010.12.27. 19:54:52

Sziasztok!!!2 barátommal szeretnénk elutazni egy meccsnézéssel egybekötött kalandra Barcelonába.Valaki,akinek van rutinja tudna segíteni hogy mivel,hogyan,mennyiért lehetne utazni?Milyen költségei vannak egy kb.2-3-4 napos kirándulásnak?(szállás,belépők,rep.jegy,stb)A tavasz folyamán szeretnénk menni.
Esetleg nincs valamilyen szervezett meccsnézés az Eurobarca olvasóinak?
Minden információ érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
oregem21
Jugador del Barça

2010.12.24. 14:55:40

Nah skacok, végre van egy kis időm az élménybeszámoló megírására!!!!
sociedad elleni hazai 5-0 alkalmával volt szerencsém egy cimborám kiséretében ismét megízlelnem a "futball iskoláját"!!!
nagyon nagy élmény volt, de nemcsak a meccs miatt....erről majd később!!:)
3 napot töltöttunk Barcelonában, mondanom sem kell h, sajna ez az idő sem volt elég arra h minden nevezetességet megnézzünk!!
Wizzair-rel mentünk, a jegy nagyon olcsó volt (fejenként oda vissza 20e Huf) mert már ugy augusztus körül lefoglaltunk mindent!!!A gép közel 1/4-e Barca meccsre ment, jo volt a hangulat, midnenki storizgatott....
A város maga hihetetlen! Metroval mindenhová könnyedén el lehet jutni, minden értelemszerűen ki van táblázva ugyh még nekem "falusi parasztgyereknek" is könnyű volt egyik állomásról a másikba eljutni......:)
Reptérről közvetlen járattal buszoztunk be a városközpontba, a Plaza Cataluniaig, ott lementünk az aluljáróba és vettünk egy 4 napos bérletet (20 euroért) amivel a taxin és a kölcsönözhető biciklin kívül, minden tömegközlekedési járművet igénybe vehetsz!!!mi inkább csak metroztunk, de pl mikor kimentünk az edzőközpontba vonatoztunk is.....:)
uhhh edzőközpont???azaz Ciutat Esportiva Joan Gamper....egyszerűen lenyügöző, talán még nagyobb élmény volt mint maga a meccs!!!:) vasárnap délelött mentünk oda, és akkora mákunk volt h simán bemehettünk m a korosztályos csapatok éppen akkor játszották a bajnokikat....voltak ott 5-6 éves fiuktol elkezdve 19-20 éves lány(!!!) meccsek....azt hittem lehidalok!!!akkora ott a profizmus gyerekek h szerintem itt Mo-on még a közelében sem leszünk annak!!!elképesztő mennyiségű eddzőpálya, azt halkan jegyezném meg h sok Nb1 es csapat megirigyelné ha ilyen Centerpályáik lehetnének!!
Először az 5-6 évesek meccsébe néztünk bele....nagyon pörgették és annyira tudatosan játszottak....nem csak az volt h arra futott mindenki amerre a labda volt hanem ha kellett visszajátszották a kapusig és kezdték előröl......volt egy kissrác, természetesen 10-es mezben annyira jol mozgott, van egy két videom is róla, lehet h késöbb nagyon sokat fog érni!!!:) jah és a kiscsávot XAVINAK szólitották!!!!:):)
Pár orát eltöltöttünk a komplexumban az biztos....sajna a felnöttek részlegébe nem jutottunk be m le volt zárva, biztsonsági embert probáltunk fűzni h engedjen be, legalább egy foto erejéig de hajthatatlan volt....:) kérdeztük h meccs elött lesz e valami átmozgató eddzés de azt mondta h nem, egy sérült játékos van csak itt.....gondolom h a Milito-Jeffren párosból lehetett valaki!!!
aztán utána eljöttünk m este meccs......
hát igen az sem volt piskota....:) kb 3 orával a kezdés elött már ott keveregtünk a stadionnál, hallgattuk a sociedad szurkolokat ahogy énekelnek stb!!aztán egyszer csak marha nagy tömeg mondom itt lesz vmi m alig lehetett moccanni és kiderült h a Barca játékosokat várta mindenki.....vártunk elég sokat de végül nem jött senki, gondolom megkapták ők is a drotot aztán másik bejáratot választottak....:)
Stadionba is viszonylag korán bementünk 1 órával a kezdés elött még szinte üres volt a Nou Camp!!:) helyünk pazar volt, hosszu oldalon ültünk felül az utolso karály első sorában, középtájt!!![auto_cenzúra] ráláttunk a pályára!!!!
igy élőben amugy egészen más meccset nézni mint tévében...nem is tudom igy elmondani h milyen, ezt aki nem éli át, nem is tudja elképzelni.....Sociedad szurkolokat sokat lehetett hallani, mondjuk lehet h azért m elég közel ültünk hozzájuk....vicces is volt mikor tudtak passzolni kb 4et egymás után, elkezdtek ollézni:):)
70. perc körül le akartunk sprintelni a kapu mögötti első sorba h közelebbről is lássuk a játékosokat de aztán megszivtuk m nem lehetett szektort váltani...:)
az kicsit furcsa volt h a katalán szurkolok már 10 perccel a meccs elött elkezdtek hazamenni pedig nagyon nagy gála volt!!!szerintem volt aki 2 golrol is lemaradt a végén:)hát ők tudják, mindenesetre mi hullámoztunk helyettük is....
lefujás után még ottmaradtunk képeket csinálni meg probáltuk élvezni a maradék pár percet amig még itt lehetünk....piás sociedad szurkolokkal is fényképezkedtünk, szerintem ők amugy teljesen bulinak fogták fel ezt a meccset, nem nagyon zavarta őket h 5 lett a vége:):)stadionból kiérve megint találkoztuk egy kb 30-40 fős csoporttal akik ismét a játékosokat várták:) hűségesen talpaltunk, de csak Victor Valdezt láttuk egy bazinagy Audival elhajtani....de ez is nagy élmény volt...
lassan befejezem, végére még annyit h msánap voltunk stadion és múzeumtúrán ami egy laza 4 orás intervallum volt....mondjuk szerintem egy egész napot is el lehetne bennt szöszölni....
nekem ez a történet költőpénz nélkül kb 150 euromba került, de az élmény: MEGFIZETHETETLEN!!!
facebookomra töltöttem fel pár képet, akit érdekel nyugodtan nézze meg: http://www.facebook.com/album.php?aid=4 ... 0579917318

Mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET és ami a legfontosabb VISCA EL BARCAAAAAAAAA!!!!
tick
Barça C

2010.12.22. 17:43:56

Köszi, akkor kell szereznem egy dombornyomott kártyát:D
visszaolvastam, és írták többen is, hogy a servicaixa az egyik legbiztonságosabb, meg a meccs előtti nap, meg aznap is át lehet venni a jegyet (várakozás nélkül), csak kell hozzá a dombornyomott kártya -ott bemutatni..
ezt meg tudod te is erősíteni, Andris?

köszönöm!üdv
Válasz küldése