Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a Getafe elleni meccsre megyünk, és itt foglaltunk szállást (ha kicsit lejjebb olvastál volna magad is megtaláltad volna):hau30 írta:Üdv mindenkinek!
Májusban megyek két haverommal egy hétre Barcelona-ba(városnézés,buli,Espanyol elleni derby)Ez már biztos,mert meg vannak repjegyek,és holnap vesszük meg a servicaixa-n a meccsjegyeket is,mivel úgy tudom a nagy rangadók előtt nem nagyon lehet jegyeket kapni.Szóval olyan kérdésem, és kérésem van,hogy aki volt már,és esetleg tudna ajánlani valami diákszállást, vagy valami occsó helyet egy hétre, azt nagyon megköszönném.A másik kérésem az lenne,hogy fent vagyok a couchsurfing nevezetű oldalon(aki fent van,biztosan tudja miről beszélek),de viszont rutintalan vagyok mint utazó,eddig inkább hozzám jöttek.Szóval írtam már vagy 6 embernek,de eddig le se kulázták a fejem.Aki volt ilyen formán arra felé,és megtudná adni az illető profilját hogy kinél azt is nagyon megköszönném.
Azt tudom mondani, hogy remélem, hogy igen, mert én 1 hete vettem meg a március 20-i Getafe elleni meccsre a jegyetzoliee76 írta:Mi májusban megyünk Depor elleni meccsre, repjegy olcsón már nincs, mi egy alternativ útvonalat választottunk ami kijött 20 ezer Ft-ból, Mallorcán keresztül megyünk és Genfen keresztül jövünk vissza.Egy kérdésem lenne a belépőkkel kapcsolatban, mégpedig az hogy annak ellenére hogy 4 hónap van a meccsig megvehetem most is a servicecaixán a jegyeket?
Az működik hogy 4 hónap múlva megyünk oda és akkor nyomtatjuk ki?
Köszi előre is a segítséget.
Ugyan én nem Barcelonába, hanem Berlinbe utaztam egyszer repülővel, de ha minél előbb lefoglalod a jegyet annál olcsóbb. Legalábbis nálunk így volt.Tunce3y írta:Sziasztok!
Valaki májusban megy Barcelonába meccset nézni?Espanyol vagy Deportivo meccsre?
Sok embertől hallottam már,hogy 20 ezer forint/fő áron volt az oda-vissza út!Bárhol keresem én kb.dupla ennyiért találok,Hogy lehet olyan olcsó repjegyet szerezni?
Meccsre jegyet honnan rendeljek?Hivatalos Barcelona honlapról?
A helyi közlekedés,látnivalók,szállás már rendben.Csak a repjegy és a belépőt kell elintézni.Ezekhez szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm szépen előre is!!!
20tek írta:Akkor most többféle 4 napos bérlet van? Mert kicsit lentebb azt írta oregem21, hogy a 4 napos bérlet 20 euro...sjd írta:Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod vennikatka írta: szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.
Akkor most többféle 4 napos bérlet van? Mert kicsit lentebb azt írta oregem21, hogy a 4 napos bérlet 20 euro...sjd írta:Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod vennikatka írta: szia!
ha wizzairrel repülsz, és időben foglalsz jegyet, akkor azt kb 15 ezerből ki lehet hozni. reptérbusz 5 euró, ottani tömeg (ha napi bérletet veszel) az 10/15/20 euró, de szvsz ez nem éri meg túlzottan, mivel a klasszikus belváros tényleg nem túl nagy, és elég könnyen lehet gyalog is közlekedni a látnivalók között, tehát én inkább a 8 eurós 10 utas bérletet javasolnám, szerintem egy ilyennel meg lehet oldani még 4 napot is.
sjd írta:Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod vennikatka írta: szia!
Nem kell itt nagyon trükközni, veszel egy 4 napos Barcelona Cardot 34 euróért, azzal lehet mindenen menni (kivéve városnéző busz meg kék villamos) és még a múzeumokban is kapsz kedvezményt. Neten is meg lehet rendelni és a reptéren egyből át tudod vennikatka írta: szia!
Nemrég jöttünk meg Barcelonábol és mi haverommal a Barcelona Mar nevezetű diákszállon voltunk!!!20tek írta:Sziasztok!
Tavasszal utazunk Barcelonába, valószínűleg a Getafe meccset nézzük meg. Még a szervezés elején járunk, és szeretném a segítségeteket kérni szállás ügyben. Visszaolvastam jó néhány oldalt, de kevés használható infot találtam ezzel kapcsolatban. Alapvetően nem kell semmiféle luxus, inkább az a lényeg, hogy olcsó legyen, csak aludni szertnénk ott.
Tudtok ajánlani valamit?
Esteleg valami weboldalt, ahol érdemes keresgélni?
Előre is köszi!
szia!Tunce3y írta:Sziasztok!!!2 barátommal szeretnénk elutazni egy meccsnézéssel egybekötött kalandra Barcelonába.Valaki,akinek van rutinja tudna segíteni hogy mivel,hogyan,mennyiért lehetne utazni?Milyen költségei vannak egy kb.2-3-4 napos kirándulásnak?(szállás,belépők,rep.jegy,stb)A tavasz folyamán szeretnénk menni.
Esetleg nincs valamilyen szervezett meccsnézés az Eurobarca olvasóinak?
Minden információ érdekel.
Válaszokat előre is köszönöm!!!
a kék villamost nemoregem21 írta: és vettünk egy 4 napos bérletet (20 euroért) amivel a taxin és a kölcsönözhető biciklin kívül, minden tömegközlekedési járművet igénybe vehetsz!!!