miihii írta:kanty írta:kinek mi vt eddig a legviccesebb álma?

Nem álom,de egy hülyeség

Gyerekkoromban ahol laktunk,a szobámnak két ajtaja volt,az egyik a fürdőbe vezetett,a másik meg a nappaliba.Egyik reggel megyek ki a konyhába,a faterék meg kint ülnek és amikor meglátnak,nagy vigyorgás.Kérdem mi a humor tárgya,mire a fater a következőt mondta:
Éjjel arra ébredt h vmi motoszkálás van a szobámban,átjött megnézni h mizu.Én vmit bügyüszöltem a fürdőajtónál,kérdezte h mit csinálok.Én azt válaszoltam,h
szerelem a ringlispílt

Apám levágta,mert cs ennyit mondott: Öreg, sztem már kész van,menj cs lefeküdni.Én meg,mint aki jól végezte dolgát le is tettem magam és szundi mód.
Ez az egész kimaradt nekem,de jó volt h elmesélte,szakadok azóta is amikor eszembe jut

Ilyen nekem is volt

Még gyerek voltam, olyan 7-8 éves. Kaptam anyáéktól egy gombfoci készletet, nagyon örültem neki, egész nap mással se játszottam. Akkor is már mit kaptam? Persze hogy Barcelona

A poén az egészben az, hogy olyan 12-13 éves koromban váltam hithű Barca-drukkerré

A másik asszem a brazil válogatott volt

Éjjel átmentem tesómhoz, leültem az ágy végébe, és a következő beszélgetés hangzott el:
-Gyere játszani!
-Mivan?
-Mondom, gyere velem játszani!
-Óóó haggyál már békén, menjél vissza aludni!
-Dehogy megyek, mondtam hogy gyere velem játszani!
Erre tesóm felkelt, odajött, felállított, kivezetett a szobából szép nyugisan, én meg közben dünnyögtem, hogy jólvan milyen vagy, nem játszol velem, jólvan milyen vagy...
Ezt tesóm mondta másnap reggel, természetesen nekem ebből semmi nincs meg
A másik sztori meg pont tesómhoz kötődik

A régi házunkban fent voltak a hálószobák. Ahogy feljöttünk a lépcsőn, volt egy ajtó, jobbra tesómé, balra anyáéké, mellette az enyém. Tesóm már aludt, apáék meg még lent beszélgettek. Aztán jöttek fel aludni, tesóm meg kiabált kifele a szobájából apának:
-Apaaaa!!! Ha jössz fel, add már össze a két ajtót!
-Micsoda?
-Add össze a két ajtót!
-Mit beszélsz? Milyen két ajtót?
-ADD ÖSSZE A KÉT AJTÓT!
-Jó...

Mai napig fogalmunk sincs hogy tesóm mit szeretett volna mondani ezzel