2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért héééézel? Shakira is kedvencem...Victor_Valdes írta:Hééé.chonggy írta:Ő jutott hirtelen eszembe.Victor_Valdes írta: Áhh, nem kellenek ennyire bejáratott nők..![]()
Az esélytelent akkor sztem felejtsd el,és menny vissza a kedvenceMhez.Nem tudom, hajtogatja, hogy már cska barát vagyok..de tudom hogy nem, túl jól ismerem.
Hééé.chonggy írta:Ő jutott hirtelen eszembe.Victor_Valdes írta: Áhh, nem kellenek ennyire bejáratott nők..![]()
Az esélytelent akkor sztem felejtsd el,és menny vissza a kedvenceMhez.
Ő jutott hirtelen eszembe.Victor_Valdes írta: Áhh, nem kellenek ennyire bejáratott nők..
Áhh, nem kellenek ennyire bejáratott nők..chonggy írta:Shakira Pique barátunké,megszokhattad volna pedig...Victor_Valdes írta: Igen, az Csongor.De jön a csavar, én egy harmadikra vágyok, és az esélytelen.
![]()
![]()
Shakira Pique barátunké,megszokhattad volna pedig...Victor_Valdes írta: Igen, az Csongor.De jön a csavar, én egy harmadikra vágyok, és az esélytelen.
![]()
Igen, az Csongor.chonggy írta:Annyit mondok csak,hogy ha csaj az,akivel enyelegtetek hónapokig a facen,akkor csakis.Victor_Valdes írta: Ez a dolog másik oldala..félig meddig van..szeret a csaj..de, túl lassú nekem az egész,én lennék az "első igazi barátja" szal elképzelheted.És hát az ő szívét sem akarom összetörni..
![]()
![]()
szerk.:a másik kiscsaj pedig visszavár,ha tényleg te vagy az 1.,és szeret.
Annyit mondok csak,hogy ha csaj az,akivel enyelegtetek hónapokig a facen,akkor csakis.Victor_Valdes írta: Ez a dolog másik oldala..félig meddig van..szeret a csaj..de, túl lassú nekem az egész,én lennék az "első igazi barátja" szal elképzelheted.És hát az ő szívét sem akarom összetörni..
Ez a dolog másik oldala..félig meddig van..szeret a csaj..de, túl lassú nekem az egész,én lennék az "első igazi barátja" szal elképzelheted.chonggy írta:Ha most nincs senkid,akkor csakis.Victor_Valdes írta:Na. Párkapcsolat. Volt egy régebbi kapcsolatom. 5 hónapig tartott, márciusa lett vége. És most úgy alakult a dolog, hogy összejöhetnénk lehet megint. Hozzáteszem, én szakítottam vele. De most elbizonytalanodtam... visszamenni hozzá? Vagy hülyeség lenne? Nem tudom..![]()
![]()
Ha most nincs senkid,akkor csakis.Victor_Valdes írta:Na. Párkapcsolat. Volt egy régebbi kapcsolatom. 5 hónapig tartott, márciusa lett vége. És most úgy alakult a dolog, hogy összejöhetnénk lehet megint. Hozzáteszem, én szakítottam vele. De most elbizonytalanodtam... visszamenni hozzá? Vagy hülyeség lenne? Nem tudom..![]()
Kronum a neve.messibarca írta:Üdv!
Még régen valaki feltett ide egy videót egy amerikai sportról ami ötvözi a labdarúgást a kézivel és kosárral . Valaki el mondaná ennek a sportnak a nevét ?Előre is köszönöm!
Nem. Ezeket külön számolják. Például az aranycipőnél csak a bajnoki gólok számítanak. A felkészülési meccseken szerzett gólokat meg abszolút nem nézik.Dcser írta:SziasztoK!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy góllövőlistákba be szokták jegyezni a felkészülési mérkőzésen esett gólokat is ? vagy csak a Bajnokság, kupa, BL/EL, meg ilyenek?
Anno a K1ben Rey Sefo is szokott ilyeneket csinálni, ütőtávban. Sőt, ha bekapott pár ütést, csak mutatta az ellenfélnek, h jöjjön.gergo9 írta:Roy Jones moveozsimiki írta: Koko move?
![]()
csak őt nem a bíró büntette.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
1:44től 2:07tól ezekhez hasonló persze nem ütőtávban. Haver eljátszotta ezt ütőtávban is kórház lett a vége.
Roy Jones moveozsimiki írta: Koko move?
![]()
csak őt nem a bíró büntette.