Engem nem lehet űberelni a mai napig meglévő Gudjohnsen mezemmel. Bárki bármit mond imádtam a palit.skadi írta:Kubala ! ...Messi-Ini írta:Heló!
Egy elég fura dologban szeretém a segítségeteket kérni,tehát:
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen![]()
![]()
Segítség kéne
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Kubala ! ...Messi-Ini írta:Heló!
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
![]()

-
- Llegenda del Barça
Végállomás.Bob_Marley írta:173as busz ha jól rémlik, de hogy meddig azt nem tudomblaugrana!? írta:
ugyan ezt a keletitől hogy lehet meg valósítani ?:D![]()
Onnan meg kicsit gyalogolnod kell

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
173as busz ha jól rémlik, de hogy meddig azt nem tudomblaugrana!? írta:
ugyan ezt a keletitől hogy lehet meg valósítani ?:D

- blaugrana!?
- Barça B
Bob_Marley írta:Gondolom már válaszoltak neked pü-ben vagy megnézted, de legegyszerűbb kimész Újpest kpig Metroval, s onnan 196os busz!Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez?Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm
![]()
Illetve az érdekelne, hogy a Nyugati környékén milyen nagyobb bevásárló központok, vagy jobb butikok vannak? Ez a kérdés érvényes az Ázsia környékére is, de ha emlékeim nem csalnak, az eléggé kiesik.
![]()
Nyugati körül helyben ott a Westend, 4-6al kicsit zötykölődsz, akkor a Corvin negyednél van a Corvin bevásárlóközpont kicsit tovább fehérvári úton Alle(szerintem a legjobb), ha meg a másik irányba zötykölődsz, akkor Széna térnél van a Mammut!Illetve a Keletinél van az Aréna, úgyhogy van választék
ugyan ezt a keletitől hogy lehet meg valósítani ?:D

- shutterisland
- Director del Fútbol
valaki nem tudja, hogy hangzott dani alves idézete eredeti nyelven ?
(aki fél a vereségtől, a győzelembe menekül)
tattoo-hoz lenne
(aki fél a vereségtől, a győzelembe menekül)
tattoo-hoz lenne

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Gondolom már válaszoltak neked pü-ben vagy megnézted, de legegyszerűbb kimész Újpest kpig Metroval, s onnan 196os busz!Victor_Valdes írta:Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez?Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm
![]()
Illetve az érdekelne, hogy a Nyugati környékén milyen nagyobb bevásárló központok, vagy jobb butikok vannak? Ez a kérdés érvényes az Ázsia környékére is, de ha emlékeim nem csalnak, az eléggé kiesik.
![]()
Nyugati körül helyben ott a Westend, 4-6al kicsit zötykölődsz, akkor a Corvin negyednél van a Corvin bevásárlóközpont kicsit tovább fehérvári úton Alle(szerintem a legjobb), ha meg a másik irányba zötykölődsz, akkor Széna térnél van a Mammut!Illetve a Keletinél van az Aréna, úgyhogy van választék

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Egy olyan kérdésem lenne srácok, hogy a Nyugatiból, hogyan tudnék könnyen, és relatíve olcsón eljutni az Ázsia Centerhez?
Fontos lenne a gyors válasz, előre is köszönöm
Más:

Más:
Victor_Valdes írta:Valaki nem tudja, hogyan lehet a klikk szolgáltatást lemondani neten? Mert hát..a telefon nem az enyém, azt a személyt akié pedig nem fogom tudni berángatni az ügyfélszolgálatukra. Szóval..valami olyan módszer kellene amihez nem kell semmilyen személyes adat, és semmilyen bizalmas infó...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Ja Fabre is eszembe jutott,de őt annyira nem szeretem,(nem amiatt mer elment meg stb...csak nem a legnagyobb kedvencem.),de én is Sanchezt favorizálom,szal ő lesz a nyerő!L.Messi 10 írta:Fabregas? Az biztos egyedi lenne!Messi-Ini írta:
Szerintem Sanchez, abból valószínű, hogy még nem nagyon van itthon.
és köszi a segítséget mindenkitől

Irasd rá, hogy Oleguer! Na, olyan tényleg nem lesz senkinek.Messi-Ini írta:...

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Írasd rá GuardiolátMessi-Ini írta:Heló!
![]()
![]()

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
[quote="Messi-Ini"][/quote]
Fabregas? Az biztos egyedi lenne!
Fabregas? Az biztos egyedi lenne!

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Heló!
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi
,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen

Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi

Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valaki nem tudja, hogyan lehet a klikk szolgáltatást lemondani neten? Mert hát..a telefon nem az enyém, azt a személyt akié pedig nem fogom tudni berángatni az ügyfélszolgálatukra. Szóval..valami olyan módszer kellene amihez nem kell semmilyen személyes adat, és semmilyen bizalmas infó... 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát [auto_cenzúra] meg, eszembe nem jutott volna jutúbon megnéznigergo9 írta:Mindig a nehezebb végét fogjátok meg a dolgoknak.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PyGmTV0q2kY
Itt a youtube-os verzió bármivel leszedheted.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Director del Fútbol
Mindig a nehezebb végét fogjátok meg a dolgoknak.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hát forráskódot néztem én is, de ott semmi movie fájlt nem látok, csak ez van ami odakapcsolhato:Bob_Marley írta:Hirtelen 2 jut eszembe:visca el barca írta:meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.
marha fontos lehet
Megnézed a forráskódot, Mozzillánál nézet/oldal forrása, s ott kikeresed![]()
Vagy esetleg Adblock nevezetű program pont arra jó, hogy tud blokkolni ezeket, így a programban beállítod, hogy mutassa milyen objektumok vannak az adott oldalon, s a linket bármilyen letöltővel elvileg le tudod szedni!
Logikai úton így tudom elképzelni a problémád megoldását
value="displayVideoAtStart=1,videoLocation=http://video3.smoothhd.com/ondemand/red ... 00x562.ism
ezzel meg seemire nem megyek
mindegy, ha vkire nagyon rájön a segíthetnék, megköszönném, ha vhogy leszedné a
www.redbullstratos.com kezdőlapján található videót
kösz!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hirtelen 2 jut eszembe:visca el barca írta:meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.
marha fontos lehet
Megnézed a forráskódot, Mozzillánál nézet/oldal forrása, s ott kikeresed

Vagy esetleg Adblock nevezetű program pont arra jó, hogy tud blokkolni ezeket, így a programban beállítod, hogy mutassa milyen objektumok vannak az adott oldalon, s a linket bármilyen letöltővel elvileg le tudod szedni!
Logikai úton így tudom elképzelni a problémád megoldását

- visca el barca
- Presidente del Barça
meg tudná nekem vki mondani, hogy hogy lehet letölteni egy oldalba beágyazott flash, vagy .avi, stb videot.
marha fontos lehet
marha fontos lehet

F8 lesz az inkább..Jó megoldás lehet még a Kaspersky rescue disc is. Kiírod cd-re(de usb-ről is futtatható),beállítod biosban hogy arról bootoljon a gép,így aztán a windows be sem töltődik,tehát minden fájl hozzáférhető lesz.Robcsyy írta:gép indításnál nyomod az F7-et asszem, és ott kiválasztod a csökkentett módot. Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes' Anti-Malware ezt a kettőt futtattam le, mert a norton lóf...szt se talált...
Netről letölti a frissítéseket,és rendet tesz

Célszerű az esetleges újratelepítésnél,egy külön partíciót csinálni a rendszernek,és külön egyet a többi cuccnak(zenék,képek,dokumentumok,stb..),mert ha esetleg gond lenne akkor egyszerűen újratelepíted a rendszert,és a amit külön partíción táároltál,megmarad.

gép indításnál nyomod az F7-et asszem, és ott kiválasztod a csökkentett módot. Emsisoft Anti-Malware, Malwarebytes' Anti-Malware ezt a kettőt futtattam le, mert a norton lóf...szt se talált...albicelesteX írta:Köszi!Melyik irtót javaslod?Azt a csökkentett módot,hogyan tudom kiprovokálni?
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- albicelesteX
- A Vadász
Köszi!Melyik irtót javaslod?Azt a csökkentett módot,hogyan tudom kiprovokálni? 

próbáld meg csökkentett módban vmi vírusírtóval kiszedni, ugyanez volt nekem is, de szerencsére elkerültem a formatot.albicelesteX írta:Sziasztok!Tudna valaki segíteni abban,hogy a csajom gépe beállt,valószínűleg valami vírus amit egy linkre kattintva szedett be.Úgy néz ki a dolog,hogy a gép bekapcsol,elindul,bejön a windows és megjelenik az asztal az elemeivel aztán innen sehova.Semmit nem tudok megnyitni,megfagy.A kérdésem a következő,hogyan tudom orvosolni ezt a problémát?Csak formattal?

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.