Segítség kéne
- visca el barca
- Presidente del Barça
nem tudja vki h melyik a legnagyob ebook oldal, ahol szinte mindenféle könyvet meg lehet találni?
tehát nem torrent, és nem megaupload érdekel!
tehát nem torrent, és nem megaupload érdekel!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

tipp:davi10 írta:Sziasztok!
Van egy külső Winchesterem, ami 500 gb-s.
Sajnos leesett az asztalról (kb. 1 méterről), és azóta nem érzékeli a gép, és nem pörög fel. Áramot kap, mert világít rajta a lámpa.
Vmi segítség, hogy itthon helyre tudom-e hozni?
Előre is kösz
szedd szét, dugd rá a vinyót az asztali gépedre (feltételezem van SATA hely az alaplapon...) és nézd meg, h működik-e...
ha igen

ha nem

- noname
- Llegenda del Barça
Ha leöntöttem valamivel rendszerint rendbejött miután megszáradt. Egy Lapotopon egyszer fél napra kiütöttem az a,z,q gomdokat pár csepp vízzel. Ha nem javul meg, egy kibontás, majd pucolás rendbe szokta hozni. EGy kis víz ált. nem okoz maradandó károsodást.shutterisland írta:...
Bár másodkézből van olyan esetem, amikor forró kakaóskávé okoz maradandó károsodást.

Ha nem pörög be a hard, az azért lehet mert nem érzékeli. Nem pörög be, hiszen nem érzi h be van dugva,. Nem tört meg vmilyen kábel vagy bemenet, amikor leesett?! Lehet megpiszkálod egy kicsit a bemenetet és helyre is jön.

A Fifa egy szégyen
- davi10
- Llegenda del Barça
Sziasztok!
Sajnos leesett az asztalról (kb. 1 méterről), és azóta nem érzékeli a gép, és nem pörög fel. Áramot kap, mert világít rajta a lámpa.
Előre is kösz
Előre is kösz

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
-
- Llegenda del Barça
Ma éppen kajáltam, amikr valahogy félreharaptam és az elülső fogsoromat összeharaptam. Az egyik elülső fogam meg kicsit előrehajlott/ dőlt.
A héten lefogok menni fogorvoshoz ezzel valsz, de azt szeretném kérdezni, aki jártas v volt már hasonló élmény netán mire számíthatok? Egy kicsit dőlt csak előre, de ezzel ugye nincs egysíkban a fogsorommal. Ilyenkor milyen eljárás van? Fogszabályzó, ott helyben helyrerakják v mi?
Ha valaki segítene nagyon megköszönném, h mégis mie számíthatok.
Fogszabályzót nem tudom például, h egy fog miatt szoktak-e adni, ami kicsit (persze pont elég ahhoz, hogy fájjon evésnél) dőlve van.
A héten lefogok menni fogorvoshoz ezzel valsz, de azt szeretném kérdezni, aki jártas v volt már hasonló élmény netán mire számíthatok? Egy kicsit dőlt csak előre, de ezzel ugye nincs egysíkban a fogsorommal. Ilyenkor milyen eljárás van? Fogszabályzó, ott helyben helyrerakják v mi?
Ha valaki segítene nagyon megköszönném, h mégis mie számíthatok.
Fogszabályzót nem tudom például, h egy fog miatt szoktak-e adni, ami kicsit (persze pont elég ahhoz, hogy fájjon evésnél) dőlve van.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ész nélkül szívja a cigit, egymás után. egyiket el sem oltja, már ég a másik. aki napi két dobozt elver az már az.blaugrana!? írta:lehet hülye kérdés de tulajdonképpen mit is jelent a láncdohányos kifejezés?:O a válaszokat előre is köszönöm
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- blaugrana!?
- Barça B
lehet hülye kérdés de tulajdonképpen mit is jelent a láncdohányos kifejezés?:O a válaszokat előre is köszönöm 

- shutterisland
- Director del Fútbol
köszi, próbálkozok vele, bár a ctrl gomb alatt egy csepp víz nincs...kurdt írta:Én már jópár dolgot öntöttem a billentyűzetemre és semmi baja sincs. Kicsit nincs áram alatt és kiszárad...shutterisland írta:srácok! olyan problémám lenne, hogy leöntöttem sikeresen fél pohár vízzel a billentyűzetet, és az van, ha a ctrl-t lenyomom, egyből megnyitja a chrome böngészőmet...vagyis egészen pontosan a guglit nyitja meg az aktuális megnyitott oldal helyén (a gugli a kezdőlapom is egyben..)
lehetséges, hogy valami sérült az elektronikában, és valami bill kombinációt nyomat ez által ?
elég zavaró, mert pl másolás,kijelölés,beillesztés,kivágás...stb...ezekhez mind a ctrl-al való bill kombinációkat használom.
lehetséges, hogy "kiszárad" vagy megjavul? volt valakinek hasonló ?
Ha nem, akkor tudom h hülyén hangzik, de én ki szoktam szedni a gombokat, fülpálcikával vagy valami hasonlóval kitisztítom ami alatta van és good as new...

amúgy ha valakit érdekel, letöltöttem tyúbról, és felraktam zippyre a barca himnusz gisella-s változatát...nekem nagyon bejön

http://www47.zippyshare.com/v/57667736/file.html
Én már jópár dolgot öntöttem a billentyűzetemre és semmi baja sincs. Kicsit nincs áram alatt és kiszárad...shutterisland írta:srácok! olyan problémám lenne, hogy leöntöttem sikeresen fél pohár vízzel a billentyűzetet, és az van, ha a ctrl-t lenyomom, egyből megnyitja a chrome böngészőmet...vagyis egészen pontosan a guglit nyitja meg az aktuális megnyitott oldal helyén (a gugli a kezdőlapom is egyben..)
lehetséges, hogy valami sérült az elektronikában, és valami bill kombinációt nyomat ez által ?
elég zavaró, mert pl másolás,kijelölés,beillesztés,kivágás...stb...ezekhez mind a ctrl-al való bill kombinációkat használom.
Ha nem, akkor tudom h hülyén hangzik, de én ki szoktam szedni a gombokat, fülpálcikával vagy valami hasonlóval kitisztítom ami alatta van és good as new...

Your village called. Their idiot is missing.
- shutterisland
- Director del Fútbol
srácok! olyan problémám lenne, hogy leöntöttem sikeresen fél pohár vízzel a billentyűzetet, és az van, ha a ctrl-t lenyomom, egyből megnyitja a chrome böngészőmet...vagyis egészen pontosan a guglit nyitja meg az aktuális megnyitott oldal helyén (a gugli a kezdőlapom is egyben..)

köszönöm, sikerült isP.U.Y.O.L. írta:Villant egy PÜ!shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
ezt nem tudja valaki, honnan tudom lekapni mp3-ban ?

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Villant egy PÜ!shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Gyorsan kéne segítség!
Egy Trek 3700-s bringához kellene gyorsan (szombat estig) csomagtartó. Tud esetleg valaki valami konkrét helyet, ahol lehet értelmes áron venni?
Egy Trek 3700-s bringához kellene gyorsan (szombat estig) csomagtartó. Tud esetleg valaki valami konkrét helyet, ahol lehet értelmes áron venni?
- shutterisland
- Director del Fútbol
gondoltam rá, de elég nagy nulla lenne a minősége szvsz...Victor_Valdes írta:shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
www.vidtomp3.com
gondolom studióban nem is énekelte fel, csak előadta a stadionban..
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
shutterisland írta:http://www.youtube.com/watch?v=xJVx9_3fze8
www.vidtomp3.com

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- shutterisland
- Director del Fútbol
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Skacok, nagyon fontos lenne!
Van olyan progi,aminek segítségével az RTL Most-ról le lehet szedni aviba,vagy wmvbe,esetleg más megszokott formátumba a videót? Nagyon sürgős lenne, köszönöm előre is a segítséget!
Download helper nem tud segíteni, azt próbáltam.
Van olyan progi,aminek segítségével az RTL Most-ról le lehet szedni aviba,vagy wmvbe,esetleg más megszokott formátumba a videót? Nagyon sürgős lenne, köszönöm előre is a segítséget!
Download helper nem tud segíteni, azt próbáltam.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- shutterisland
- Director del Fútbol
valaki nem tudja, hogy hangzott dani alves idézete eredeti nyelven ?
(aki fél a vereségtől, a győzelembe menekül)
tattoo-hoz lenne
(aki fél a vereségtől, a győzelembe menekül)
tattoo-hoz lenne

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
[quote="Firefox"][/quote]
Én úgy vagyok ezzel a hazai vagy idegenbeli mez témával, hogy a hazai mindig állandó lesz, maximum a minta változik. Viszont az idegenbeli mindig más színben és mintában és egyedibb is. Szerintem vendég.
Én úgy vagyok ezzel a hazai vagy idegenbeli mez témával, hogy a hazai mindig állandó lesz, maximum a minta változik. Viszont az idegenbeli mindig más színben és mintában és egyedibb is. Szerintem vendég.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
A vendéget. Vagy ha van pénzed mindkettőt. Ha jobban tetszik az, akkor azt. Úgy is baromi sok ideig még ilyen lesz a hazai mezünk, csak más lesz a csíkozás. Azt megveheted később is.Firefox írta:...

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Ugyan csak mez téma
Ebből szeretnék rendelni, csak nem tudom eldönteni, melyiket válasszam.
A fekete jobban tetszik, viszont a hazai mégiscsak "történelmi"-már ha értitek mire célzok ...Szóval inkább abból vennék, de még megvárom a véleményeket, és csak a jövő héten rendelem meg.
Itt egy link róla:
http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 78743.html

Ebből szeretnék rendelni, csak nem tudom eldönteni, melyiket válasszam.
A fekete jobban tetszik, viszont a hazai mégiscsak "történelmi"-már ha értitek mire célzok ...Szóval inkább abból vennék, de még megvárom a véleményeket, és csak a jövő héten rendelem meg.
Itt egy link róla:
http://sport.vatera.hu/csapatsportok/la ... 78743.html
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Irasd rá, hogy Barcelona, és akkor abban mindenki benne van.Messi-Ini írta:Heló!
Egy elég fura dologban szeretém a segítségeteket kérni,tehát:
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
Nem tudom eldönteni,hogy melyik ötlet legjobb,szal lécci vki segítsen![]()
![]()

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Lehet, hogy Sáncheznek nem jön be itt az élet, és jövő ilyenkor ő is megy kölcsönbe a Milanbad írta:Ha Messi az abszolút kedvenced, rakj rá Messit. Nekem Xavi a favorit a mostaniak közül, az ő nevével van mezem. Ha ő lenne a legnagyobb kedvence mindenkinek, akkor is az lenne. Nem leszel attól nagyobb egyéniség, mert neked nem Messi mezed van. Fogadd el, hogy a Messi-fan tömeg része vagy és vállald fel!Messi-Ini írta:Heló!
Rendeltem egy ide,hazai Barca szerelést,teljes egészében,(mez+nadrág+sportszár),és ha szeretnék,kérhetek hozzá saját nevet,és számot ha szeretnék.Na de,a rendes nevem nem szeretném ráirni,mert az nekem úgy nem szimpi,a becenevemben gondolkodtam,de az meg a "zabos",és attól félek,hogy az meg ciki lenne
ezért lehet,hogy egy játékos nevét kérem rá,csak akkor meg nem tudom eldönteni hgy ki legyen
Messi az abszolut kedvenc,dehát kinek nem???meg mindenki Messi mezbe futkorászik,szóval ez sem lenne az igazi,nálam a sorban Messi után Ini és Pedro jön,és köztük nem tudok dönteni...Na meg eszembe jutott még 1 ötlet,ami az lenne,hogy azt iratom rá,hogy Sanchez,és akkor nekem lenne először Sanchez-es mezem
![]()
![]()

Messi viszont maradni fog!
Ha Messi az abszolút kedvenced, rakj rá Messit. Nekem Xavi a favorit a mostaniak közül, az ő nevével van mezem. Ha ő lenne a legnagyobb kedvence mindenkinek, akkor is az lenne. Nem leszel attól nagyobb egyéniség, mert neked nem Messi mezed van. Fogadd el, hogy a Messi-fan tömeg része vagy és vállald fel!Messi-Ini írta:Heló!
![]()
![]()

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Így van. De jó a 173, 173E. Mindkettőnek ez a végállomása és, ha kijössz a keleti főbejáratán akkor arra a buszra kell szállni amelyik a jobb kezed felé halad tovább.bence-barca írta: Végállomás.
Onnan meg kicsit gyalogolnod kell

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.07.24. 15:00:27-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt