Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hali.KamTam írta:sziasztok, most utazok majd először, de csak februárban a valencia elleni bajnokira, segítsen valaki hol érdemes a meccs jegyet megvenni? néztük a hivatalos oldalon, de alig jelez szabad jegyet, így fogynak a belépők??
CCJoco írta:üdv!
Prágába megyek meccsre november 1.-én, erre jutottam:
Jegy: Quaestor traveltől 39900 Ft
szállás: Hotel Mars a stadion közelében (9ezer Ft kb egy éjszaka egy főre) ha valaki nagyon spórolni akar, annak van az Emma Hostel eléggé messze, de az 2-3ezer ft/éj/fő.
Budapest - Prága: cseh-busz.hu naponta kétszer indul busz. oda-vissza a jegy 9900 Ft (különböző kedvezményekkel olcsóbb) vagy orangeways.
közlekedés prágában: 1 napos bérlet 890 Ft, ezzel bármit bármennyiszer használhatsz.
pályaudvarról Mars hotelbe 180 CZK kb a taxi (AAA taxi a megbízható, nem céges taxiba p.u.-nál ne szálljatok be!) aki kényelmesebb, illetve a hoteltől a stadionig kb 80 CZK a taxi.
Remélem segítettem valakinek, gyors jegyfogyásra számítanak, így én lefoglaltam már a dolgokat, plusz hotel jóval olcsóbb így előre lefoglalva, meg még talán nem értesült mindegyik a BL meccsekről és még nem emelik meg aznap éjszaka a szobaárakat;)
akkor tudsz/tudtok ajánlani oldalt, ami megbízható, és nem kérnek csillagászati összegeket? a milan hivatalos honlapján én nem találok jegyeket... vagy én vagyok a bénabarca 1986 írta:
szolg díj 6 EUR,
szállítás 25 EUR, miközben az ajánlott posta pl. UK-ból kb. 7 GBP....
lehúzás, legális lehúzás....
off: Milano, utolsó vacsora, ticket bureau: 36 EUR, hivatalosan: 6 EUR.....
szolg díj 6 EUR,sjd írta:A Milan hivatalos oldalán a második szint egy Inter ellen 55 euró, itt 229, kb. ennyire reális az árnagyi írta:Nem tudom mennyire megbízható oldal, és mennyire reális az ár, de :
http://www.worldticketshop.hu/jegyek/ac ... _barcelona
Itt van a Milanos A-kategóriás (azaz csúcsrangadó) árlista
http://acmilan.com/en/tickets/price_lists/fascia_a
A Milan hivatalos oldalán a második szint egy Inter ellen 55 euró, itt 229, kb. ennyire reális az árnagyi írta:Nem tudom mennyire megbízható oldal, és mennyire reális az ár, de :
http://www.worldticketshop.hu/jegyek/ac ... _barcelona
motozásról: 1. meccsremenetelünk alkalmával feltartott kézzel mentünk a kapuhoz. Az ellenőr nézett, melyik balkáni országból szalasztottak minketBarcaforever írta:Akármit be lehet.Semmi ellenőrzés nincs.A kinti kapuknál odaadod a jegyet, a stadionnál meg csak az automatába mutatod a jegy vonalkódját.Ennyi ellenőrzés van, a kutya nem motoz meg vagy kérdez tőled bármit is.mugler írta:Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a meccsre mit lehet bevinni? Gondolok itt arra, hogy egy kisebb hátizsákot bevihetek-e üdítővel stb.
Akármit be lehet.Semmi ellenőrzés nincs.A kinti kapuknál odaadod a jegyet, a stadionnál meg csak az automatába mutatod a jegy vonalkódját.Ennyi ellenőrzés van, a kutya nem motoz meg vagy kérdez tőled bármit is.mugler írta:Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a meccsre mit lehet bevinni? Gondolok itt arra, hogy egy kisebb hátizsákot bevihetek-e üdítővel stb.
Bodi írta:Köszi az infókat!
Viszont egyelőre nem merem megvenni a repülőjegyet,nso-n azt írták,hogy ha elmarad két forduló,akkor nem biztos,hogy ez eredeti menetrendbe szúrják be valahova,lehet,hogy két héttel csúsztatják a szezont...:S
Bár igazából nemtom,ez mennyire kivitelezhető,nyáron Eb!