persze, de az olcsóbb fehérje mátrixok is tartalmaznak kazeint és tejsavót is, az már más kérdés, hogy a szója dominál.dak900 írta:Igazából ez pénztárca kérdése... De azért vedd figyelembe, hogy a tejsavó fehérje(izolátum) biológiai értéke majdnem 2-szer akkora mint a szójafehérjének a biológiai értéke.... ugye már nem is annyival jobb az a szója...shutterisland írta:amúgy ilyenkor azt is mérlegre lehet tenni, hogy bár mondjuk a power protein, vagy promix nem tartalmaz sok tejsavót, és lényegében a szója dominál vélhetően benne, de előbbi esetében 8, utóbbi esetében 7 kg-t lehet kapni 20.000 körül.
lehet nem olyan top fehérjék, de azért kb 3 kilo whey protein árából 8 kiló power protein kijön, ami mondjuk ha két hónapra nyomod, akkor napi 50 gramm vs. napi 130 gramm.
egy kezdőnél, vagy ilyen középhaladóknál szerintem ez rengeteget számítana, de igazából ezt mindenki maga választja meg.
ha nekem elfogy a mostani, biztos, hogy power proteint fogok venni, max még 1 kg 4000 forint körüli tejsavó fehérjét, és az edzés utáni 30g-ként elég lesz 2 hónapig...a többi meg mehet reggel, este, akár napközben is kiegészíteni.
igazából a kezdőkre vonatkozik, amit írtam, bár relatív, ki számít kezdőnek, és ki nem.