Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát én azt mondanám, azért ezek után még egy hetet lehessen neki adni. Ki tudja mi jöhet közbe...kurdt írta: Más: nagy felháborodást váltana ki egy olyan új szabály (nem mostantól, hanem mondjuk jövő héttől), hogy aki nem rakja be időben (vasárnap éjfélig) az ajánlását vagy nem küldi el nekem előtte, vagy nem jelzi, hogy nem fog menni, egyszóval felszívódik, az repül?
Ha éjfélig nem jön recrea, akkor te jössz!soadroli írta:Ha esetleg nem jelentkezne recrea, akkor előrejöhetek![]()
Csak késő este pontozom majd Keringőt, akkor lesz időm megnézni
Ronaldinho végig olvastad mit írtam????visca el barca írta:eh bob, ugyanolyan pontszámot adtunk a filmre. ez már lassan egy különleges románc kezdetének tűnik.![]()
szerintem meg igenis kellett az animáció (bár tudom h neked nehéz ezzel küzdened), mert különben az egész egy slampos dokumentumfilmnek hatott volna...
eredetileg történelem tanár vagyok.soadroli írta:Világosíts már föl légyszíves. Mondjuk PÜ-ben vagy Offban.visca el barca írta:libanoni keringő
nem szeretem sem a háborús filmeket, sem a háború lélektani oldalával foglalkozó dokumentum filmeket. ami eredeti hivatásomat tekintve igen csak meglepő![]()
:
visca el barca írta: kicsit látogathatod sűrűbben a filmek topicot, senki nem fog érte megharagudni.
Világosíts már föl légyszíves. Mondjuk PÜ-ben vagy Offban.visca el barca írta:libanoni keringő
nem szeretem sem a háborús filmeket, sem a háború lélektani oldalával foglalkozó dokumentum filmeket. ami eredeti hivatásomat tekintve igen csak meglepő![]()
:
igen, ezt:sjd írta:Ez a felirat, amiről beszéltek, az volt, amit betettem a doc-ba?
Én simán kinézem magamból, hogy máshonnan szedtem le végül, de nekem semmi bajom nem volt vele. Pedig helyesírási hibákra, félrefordításokra (mondjuk utóbbit héber szövegnél nehéz volt észrevenni) nagyon érzékeny vagyok.