libanoni keringő
nem szeretem sem a háborús filmeket, sem a háború lélektani oldalával foglalkozó dokumentum filmeket. ami eredeti hivatásomat tekintve igen csak meglepő
a film nagyon jó volt. igazából semmibe nem tudok belekötni. nekem a felirattal sem volt semmi bajom, nem tudom tényleg mit rinyáltok azon h két szót félrefordítanak.
nagyon tetszett, hogy animációval csinálták az egészet, adott egy különleges hangulatot a filmnek. ez egy nagy piros pont. a zene is jó volt, ujabb piros pont. a történetet is jól építették fel, adott egy ember, aki sok mindenre nem emlékszik, aztán meglátogatja egykori katonatársait és apránként rakja össze a történetet.
a történelmi dolgokhoz nem szeretnék hozzászólni, sajnos nagyjabol 5893657239652 filmet lehetne készíteni csak a közel-keletről. valószíűleg nekem azért is tetszett amugy annyira, mert eléggé a dolgok mögé látok.
tegnap írtam h nagyon nem akartam megnézni, de nagyon nem bántam meg. az utolsó képsorok hatásvadászra sikerültek, illetve nem igazán illettek bele a filmbe, talán ez az egyetlen negatívum.
többet valószinűleg nem fogom megnézni, ennek ellenére jó pontot kap, mert nem sok kivetni valót találtam benne.
kösz lui, jo ajanlás volt.
előző körben is kitettél magadért, most sem volt ez máshogy, és remélem a harmadikban sem lesz. kicsit látogathatod sűrűbben a filmek topicot, senki nem fog érte megharagudni.
8/10
a googledokkal vmit csináljatok mert szörnyen néz ki, nekem mindent beszínez. teljesen jo volt az amit az első körben használtunk, nem kelle bele ez a sok link, meg ujítás.