Ez is tipikusan az a film, hogy semmi nem marad ki az életedből, ha nem nézed, de ugyanakkor szerintem különösebben nem fogsz rosszul szórakozni. Szóval ez sztem teljesen szubjektív, ha csak éppen van másfél órád elütni, akkor hajrá, de ha valami zseniális filmélményre vágysz, akkor inkább keress mást.18Barca99 írta:Üdv. Rengeteg filmet néztem meg amiket itt dícsérnek nagyon sokan, bár én sohasem szoktam hozzászólni, most mégis szeretnék tanácsot kérni, hogy aki látta már a Száguldó Bombát, az mit gondol róla, megéri az a másfélóra ücsörgés a tv előtt?
Ne ülj neki magas elvárásokkal, és még akár tetszhet is.
Batman Begins
Még mindig nem tetszett. Egyrészről nekem túlságosan meseszerű volt az egész, a Madárijesztő drogjával, mikrohullámú csodamasinával stb stb.
Nem akarok Bob lenni

Az első egy-másfél óra alatt simán azt gondoltam, hogy nem volt igazam, és ez is egy zseniális film, de a vége egyszerűen átment egy tipikus szuperhősös bohóckodásba.
Most akkor TDK, majd írok arról is.
Feliratos vagy nem feliratos témához: (sorozatokon tudom lemérni nagyrészt, mivel azokat feliratosan nézem, de ugyanakkor a TV-ben is beléjük futok szinkronosan) 90%-ban borzalmasan vannak kiválasztva a szinkronhangok és főleg egy-egy zseniális alakításnál nem is tudják visszaadni az eredeti színészt (Sheldon - TBBT, magyar hanggal szabályosan kirázott a hideg, milyen rossz volt). Van egy-két jól eltalált (pl. HIMYM-ből 3 évadot szinkronosan néztem, aztán váltottam feliratosra, de a változás érzékelhetetlen szinte), de látatlanban nem merném megkockáztatni.
Bár nem láttam, de a Pókember kapcsán olvastam több embertől is, hogy Emma Stone magyar hangja tragikus lett, úgyhogy annál biztos, hogy feliratosra megyek. TDKR-nél meg egy IMAX és egy feliratos biztosan lesz részemről, csak még nem tudom, milyen sorrendben.