Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nálunk bármikor lehet a ponton variálniFaust írta:Egyelőre hatfél, aztán ha a turnus végén lehet majd esetleg módosítani (nálunk lehet), akkor lehet, hogy feljebb kúszik. Köszönöm szépen az ajánlást.
6,5/10[/color]
Ennyire azért nem rossz a helyzet. Direkt azért nem értékeltem, hogy ülepedjen egy kicsit. Szóval...tudom, unalmas, sablonos, és forman filmje mennyivel jobb (pedig nem is, én azt untam de marhára)
tudom, unalmas, sablonos, és forman filmje mennyivel jobbFaust írta:Hát veb, ez alapján az értékelésemet sem merem leírni, mert nemrég végeztem a filmmel.![]()
Azonosság és a Börtönvonat Yumába két nagyon jó kis film, eddig ezt a kettőt láttam tőle, de ezek alapján jó előérzetem van.messideco írta: Nem is hallottam a filmről sem, a rendezőről sem, lehet ez az én szegénységem bizonyítéka, de remek ajánlás.
Brace yourselves, Woody Allen is coming.Jövő héten jövök ÉN!
Kb. ugyanez, csak nekem annyi megmaradt, hogy rettenetesen untam. Most hatosnál jobbat nem adnék rá, de mivel visca el barca azok közé tartozik, akinek mondjuk úgy adok a szavára, lehet adok neki még egy esélyt...kanty írta:Ezt láttam, de már elég régen, sokra nem igazán emlékszem.
Majd belenézek újra.
Nagy bocsánatkérések közepette én is csatlakozom, ez a hét most nekem úgy alakult, hogy gyakorlatilag alig voltam otthon egy filmnyi időt, és akkor sem ezzel foglalkoztam.kurdt írta:Én egy napot mindenképpen csúszok a Napolával, de kb. 90%, hogy holnap meg tudom nézni. Elnézést, igyekszek a dologból nem rendszert csinálni és hamarosan annyi időm lesz, mint a tenger...