Én egy napot mindenképpen csúszok a Napolával, de kb. 90%, hogy holnap meg tudom nézni. Elnézést, igyekszek a dologból nem rendszert csinálni és hamarosan annyi időm lesz, mint a tenger...
Ehhez a héthez: Olimpia, Batman, nyár közepe, értem én; de az akkor sem menő, hogy
a klubtagok több, mint fele adós az aktuális filmmel (tudom, ez rám is igaz, de nem kell engem utánozni)...
Ezt a google docs alapján mondom, hiszen az alapján tájékozódik az ember, ha lemarad egy-két (vagy több) hozzászólásról.
Ezért hangsúlyozom mégegyszer, hogy a google táblázatba mindenki vezesse magának az értékeléseket! Nem nagy fáradtság és ugyan még az eszemben van, hogy például
Kash a múlt héten írt a Gattacáról, illetve hogy
lui értékelte a Napolát (ezt be is írtam neked, mert az első oldalon volt, könnyű volt visszakeresni), de ha esetleg az ilyen dolgok kimennek a fejemből, akkor nincs más választásom, mint a google-re hagyatkozni.
Innentől pedig maga alatt vágja a fát, aki nem írja be értékelést,
mert a google alapján fogom figyelmeztetni, illetve adott esetben kizárni az embereket!
Természetesen rá fogok előtte kérdezni az illetőnél, de könnyítsétek már meg a saját dolgotokat és az enyémet is....
visca el barca:
szeretettel, illetve mérhetetlen kíváncsisággal várom/várjuk az ajánlásod...