Jót tesz az ajánlás ennek a turnusnak, az tuti, holnap szerintem meg is nézem.

Az ég áldjon meg!!Forcabarca8 írta: A fiatalkorú (The United States of Leland)
Azt hiszem rám hivatkozott elsősorban veb, és meg kell, hogy védjem a véleményét. A főgonosz tényleg jó volt, abból a szempontból, hogy kerülte a filmes kliséket, bár a filmekben jobban értékelem az idegbeteg karaktereket (pl. Joker, Hannibal Lecter), mert így kicsit sótlan maradt, akármennyire hidegvérű gyilkos is volt. (De ennek egyáltalán mi köze a mellékszereplőkhöz?)Bob_Marley írta:Jó volt az "idegbeteg" díszpécser" a polgármester is tetszett, meg a Paulie a Rockybólvisca el barca írta:
itt konkrétan kire gondolsz? szerintem az össze mellékszereplő irritáló volt. sőt ha jol emlékszem másnak is ez volt a véleménye. feszültséget meg maximum a metrosínekben éreztem.Sokkal jobb volt ebben a filmben szerintem, hogy a a "főgonosz" precíz volt, s ezáltal sokkal inkább olyan volt a hangulat, hogy tényleg bármi megtörténhet.S a stressz éreztetésére jó volt mint említettem az idegbeteg díszpécser, de akit lelőnek az elején az is állandóan feszült volt, ami átragadt a filmre is.
Másikban pl a mindig nyugodt digó tárgyaló, annyira nem ilett a képbe.Ok hogy ilyen kell legyen de a remake tele volt "hatásvadász" dolgokkal, tupírral, bankos szál, meg csaj neten nézi stb, jobbnak éreztem az eredeti hangulatot, letisztult és ezáltal közelebbi, s drámaibb.
Jó az 50-es éveknek islui1698 írta:Jólvan, nekem nyóc'.
Legközelebb nem hajnalban állok neki francia filmet nézni a 70-es évekből.![]()
Én mindenféle utólagos változtatás ellen vagyok, itt se legyen.Felnőtt emberek vagyunk csak tudunk egy 1-10ig skálán belőni valamitlui1698 írta:Erre valószínű soha nem tudjuk meg a választ.Bob_Marley írta:Ráadásul pont miattad ezt választottam és nem a Tavaly Mariendadban című filmet.Arra akkor nem is tudom hányast adtál volna -9 ?![]()
Amúgy tegnap óta már aludta rá egyet, és bevallom valóban szigorú volt a kettes, és ha kapos a staff-tól engedély módosításra akkor 1-2 ponttal feljebb kúszik majd.
Erre valószínű soha nem tudjuk meg a választ.Bob_Marley írta:Ráadásul pont miattad ezt választottam és nem a Tavaly Mariendadban című filmet.Arra akkor nem is tudom hányast adtál volna -9 ?
Sírtok állandóan így nehéz, úgy nehéz, ne befolyásoljuk már az ajánlót.messideco írta:Remélem ma András (Forcabarca8) egy könnyedebb darabbal örvendezteti meg a közönséget. Nem akarok beleszólni, de ne legyen nehéz film!
Azt vágod, hogy ez rekord?lui1698 írta:Szerelmem, Hirosima
2/10
mindent lehet, csak akarni kellkurdt írta:Nem lehet az értékelésen változtatni!
Carlos, jól csináltad, welcome back!
Vettem.visca el barca írta:de azért itt mégsem ufókról van szó. és lásd carlos is leírta h mindenki irritáló voltREMY írta:Nem szoktad meg, hogy Bobnak teljesen fordított véleménye van, ha filmekről van szó?!![]()
carlos, itt mindenen lehet változtatni
Nem lehet változtatnicarlos636 írta:
Amúgy lehet utólag változtatni a pont számom? Nem emlékszem, hogy ez ügyben mi lett a döntés.
de azért itt mégsem ufókról van szó. és lásd carlos is leírta h mindenki irritáló voltREMY írta:Nem szoktad meg, hogy Bobnak teljesen fordított véleménye van, ha filmekről van szó?!![]()
Jó volt az "idegbeteg" díszpécser" a polgármester is tetszett, meg a Paulie a Rockybólvisca el barca írta:
itt konkrétan kire gondolsz? szerintem az össze mellékszereplő irritáló volt. sőt ha jol emlékszem másnak is ez volt a véleménye. feszültséget meg maximum a metrosínekben éreztem.