amugy 17:30-ra halasztották, folyamatosan tolják, mert mert vmelyik magasságban nagyon erős szél fúj és bezavarhat a ballonnak
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kJ5ItzEq3M#!
de a digi2 is adja, ha emberi időpontban elindul az egész.
Én is éppen be akartam írnilui1698 írta:Élő: Felix Baumgartner a világűr széléről fog ugrani, felétve ha az időjárás is engedelmeskedik.
Elvileg, ha minden jól megy 19:30-tól megy majd a buli.
http://www.idokep.hu/hirek/ugras-36-kilometerrol
* man mussmessideco írta:Ja ja, muss man Deutsch sprachen!
Én 4 évig tanultam franciát gimiben (jobban mondva egy évig tanultam, a maradék három évben bejártam). Annyira nem nehéz, de azért nem is egyszerű, hiába az angol. Van mindenféle finomság: ige ragozás, nőnem/hímnem, stb.. Ha ingyen van akkor szerintem, nyugodtan vágj bele, de ha fizetős én inkább mást választanék.TT írta:van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene...
Angol sokat nem fog segíteni, más nyelvcsalád (bár elég sok francia szó átszármazott, de német-angol viszonylathoz képest nagy a különbség)TT írta:van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene...
egyik se,de ha van rá lehetőséged akkor hajrá,csak nyerhetsz vele.TT írta:van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene...
Aminőséggel semmi gond, Gyradikoéknál! Én minden héten ott kajálok és nagyon elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom!Tim írta:Jó hogy szóba került a Városban,illetve a Gyradiko mert a nyári fagyis posztban azt írták hogy Gyradikoéknál kezd visszaesni a minőség..Game90 írta: Ja, kajáldákról nem igazán szoktunk beszélgetni, mondjuk elég kevés helyre szoktam mászkálni én is, mert ha éhes vagyok főleg gyros-t szoktam az arcba tolni (Big Gyros Taverna, Gyradiko, Szeráj, más helyre nem igazán megyek, elég válogatós vagyok). De a héten egyik haverom elhívott a Bors Gasztró Bár-ba, mennyei volt, ár-érték arányban elsőrangú, ha a Kazinczy utca környékén jártok, mindenféleképpen nézzetek be. Inkább ez, mint egy Meki...
Na szóval, ajánljatok már frankó, de olcsó kajáldákat Budapesten(Egy nap a városban blogot szoktam olvasgatni, de most inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.)
Te hogy látod?
Ha már kajálda,van két őrült olasz a Gozsdu udvarban,jókat írnak róluk.
Nincs nagy választék,mindennap kétféle tészta,de az bizony minőségi,és kézzel készítik a cuccot rövid leírás ITT
És van még egy francia pékség ami ajánlós. Nem mirelitből dolgozó látványpékségről van szó,hanem abszolút tradicionális pékség vagyis minden friss és helyben készül. Az árak tehát az átlagnál kicsit magasabbak. Link
nem, az a stadler jóska volt és ha emlékeim nem csalnak, az utolsó vacsorára kértelui1698 írta:Klapka nem az az öreg aki anno adóvisszatérítést kért a monalizára?![]()
Videókat is megnézem nemsoká.
Ahogy elnézem a jelenlévők 3/4-ét csak arra kell nekik a telefon, hogy villogjanak vele hogy nekik MÁR megvan. Mert baromira ki fogják használni a suliban és suli után hazafelé menet... Akinek munkához kell azt mondom rendben van, mert rengeteg hasznos dolgot tartalmaz, de ilyen 10en éves embereknek semmi másra nem kell(het). Egy 20ezres telefon is tökéletesen alkalmas arra amire nekik kell.vuvu írta:komolyan vannak ilyen hülyék, ráadásul ennyien? istenem, ez annyira szánalmas... és akkor olyan 12 éves kiscsaj is a fogszabályzójával ott nyáladzik, hogy júj már mióta várta az ájfon ötöt. hát gratulálok neki
komolyan vannak ilyen hülyék, ráadásul ennyien? istenem, ez annyira szánalmas... és akkor olyan 12 éves kiscsaj is a fogszabályzójával ott nyáladzik, hogy júj már mióta várta az ájfon ötöt. hát gratulálok neki
Képzelheted, hogy mennyit dolgozott az életében, akinek az 5000 Ft nem jó órabér, és hogy mennyire éhezik hó végén....recrea írta: Szerintem meg pont nem így van, nem is, biztos vagyok benne. A csaj szimplán ostoba. Ezen emberek nagy része vagy részletre vagy pedig 2 év hűséggel, egy komoly előfizetéssel veszi meg a telefont. Hónap végén inkább nem esznek, hogy fizetni tudják a havi 10-est a telefonra. Esetleg még apukától kapják a pénzt, de ebből még nem következik, h nekik is jól megy majd, sőt, a könnyet jött pénz nem visz előre.
Ilyen jelentéktelen alkotások nem érintkezhetnek velemlui1698 írta:Te is kitörölnéd a monalizával?
Párizsire sincs pénzem, nemhogy almás buktára.recrea írta:Vagy pedig álszent...és nincs pénzed iPhonra.![]()
Vicces, hogy most másolod ezt ide, nemrég végeztem a könyvvel.Forcabarca8 írta:"A képesség mellőzni... azt ami nem fontos. Nem a munkád vagy. Nem a bankszámlád vagy. Nem a kocsid vagy. Nem a pénztárcád vagy. Nem a rohadt egyenruhád vagy. A világ éneklő-daloló sz*rkupaca vagy."
Ez esetben két dolog lehetséges:lui1698 írta:Csak azt mondom, hogy mondjuk egy embert nem a telefonja tesz jobbá, másabbá, hanem a személyisége.