Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.09. 15:48:27

az egyéb sportokban írtam rola egy hosszabb gondolatot :wink:

amugy 17:30-ra halasztották, folyamatosan tolják, mert mert vmelyik magasságban nagyon erős szél fúj és bezavarhat a ballonnak

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... kJ5ItzEq3M#!

de a digi2 is adja, ha emberi időpontban elindul az egész.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.10.09. 15:46:01

lui1698 írta:Élő: Felix Baumgartner a világűr széléről fog ugrani, felétve ha az időjárás is engedelmeskedik.

Elvileg, ha minden jól megy 19:30-tól megy majd a buli.

http://www.idokep.hu/hirek/ugras-36-kilometerrol
Én is éppen be akartam írni :evil: :lol: 37 kilométer,hangsebesség..jól hangzik :wink:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.09. 15:34:41

Élő: Felix Baumgartner a világűr széléről fog ugrani, felétve ha az időjárás is engedelmeskedik.

Elvileg, ha minden jól megy 19:30-tól megy majd a buli.

http://www.idokep.hu/hirek/ugras-36-kilometerrol
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.09. 08:01:25

messideco írta:Ja ja, muss man Deutsch sprachen! :)
* man muss
*sprechen :P
messideco
Presidente del Barça

2012.10.09. 04:58:43

Ja ja, muss man Deutsch sprachen! :)
Kép
"And my heart will leave you never."
carlos636
Barça B

2012.10.08. 22:02:44

TT írta:van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene... :)
Én 4 évig tanultam franciát gimiben (jobban mondva egy évig tanultam, a maradék három évben bejártam). Annyira nem nehéz, de azért nem is egyszerű, hiába az angol. Van mindenféle finomság: ige ragozás, nőnem/hímnem, stb.. Ha ingyen van akkor szerintem, nyugodtan vágj bele, de ha fizetős én inkább mást választanék.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.08. 22:02:32

TT írta:van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene... :)
Angol sokat nem fog segíteni, más nyelvcsalád (bár elég sok francia szó átszármazott, de német-angol viszonylathoz képest nagy a különbség)

Nem volt még alkalmam tanulni egyébként, viszont nekem amennyi ismerősöm nekiállt tanulni, mindegyiknek igen hamar elment a kedve tőle, és nem is nagyon tanulták meg. Ráadásul nem nagyon látom hasznát, munkaerőpiaci szempontból inkább a németet, vagy valamelyik egzotikus nyelvet érdemes erősíteni. Mondjuk ha a francia/semmi választás áll előtted, akkor mindenképpen vágj bele, de ha van lehetőséged. akkor inkább a németnek feküdj neki.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.08. 21:47:10

egyik se,de ha van rá lehetőséged akkor hajrá,csak nyerhetsz vele.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
TT
Capitá del Barça

2012.10.08. 21:45:04

van olyan aki tud, vagy tanult franciául? lenne lehetőségem heti pár órában tanulni, de még nem döntöttem el, hogy nekifeküdjek-e. angolos vagyok, gondolom az valamelyest csak segítene... :)
F.
Barça C

2012.10.07. 12:59:23

Tim írta:
Game90 írta: Ja, kajáldákról nem igazán szoktunk beszélgetni, mondjuk elég kevés helyre szoktam mászkálni én is, mert ha éhes vagyok főleg gyros-t szoktam az arcba tolni (Big Gyros Taverna, Gyradiko, Szeráj, más helyre nem igazán megyek, elég válogatós vagyok). De a héten egyik haverom elhívott a Bors Gasztró Bár-ba, mennyei volt, ár-érték arányban elsőrangú, ha a Kazinczy utca környékén jártok, mindenféleképpen nézzetek be. Inkább ez, mint egy Meki...

Na szóval, ajánljatok már frankó, de olcsó kajáldákat Budapesten :) (Egy nap a városban blogot szoktam olvasgatni, de most inkább a ti véleményetekre vagyok kíváncsi.)
Jó hogy szóba került a Városban,illetve a Gyradiko mert a nyári fagyis posztban azt írták hogy Gyradikoéknál kezd visszaesni a minőség..
Te hogy látod?
Ha már kajálda,van két őrült olasz a Gozsdu udvarban,jókat írnak róluk.
Nincs nagy választék,mindennap kétféle tészta,de az bizony minőségi,és kézzel készítik a cuccot rövid leírás ITT
És van még egy francia pékség ami ajánlós. Nem mirelitből dolgozó látványpékségről van szó,hanem abszolút tradicionális pékség vagyis minden friss és helyben készül. Az árak tehát az átlagnál kicsit magasabbak. Link
Aminőséggel semmi gond, Gyradikoéknál! Én minden héten ott kajálok és nagyon elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom!

Jah és Debrecenben is nyílt egy Gyradiko! Budapest legjobb gyrosa ként emlegetik, de szerintem az ország legjobbja! Debrecen, Csapó u. 25. ;)

Ezután légyszíves használd a Szerkeszt gombot a két külön post helyett. m.
david0311
Barça B

2012.10.06. 20:02:19

Sziasztok!

Biztos vannak többen akik ismerik a Dropbox-ot! Ezt a pár sort azoknak írom akik még nem! :) Ez egy INGYENES online tárhely.

Egy kis általános leírás:Röviden úgy tudnám leírni, hogy egy olyan ingyenesen elérhető 2GB-os(bővítheted INGYEN akár 18 GB-ig, erről majd később) tárhely az interneten, amelyhez egy a gépedre telepített pici, ingyenes kliens szoftver segítségével könnyedén tudsz csatlakozni. Vagy mondhatnám azt is hogy, hogy képzeld el a Dropbox-t egy virtuális, 2GB-os USB meghajtónak amit nem kell hurcolásznod.

Hogyan is működik?:A letöltött és telepített kliens programocska a gépeden készít (egy általad megadott helyen) egy “Dropbox” nevű könyvtárat. E könyvtárnak a tartalmát szinkronizálja folyamatosan a szerverrel, tehát amit ide bemásolsz fájlokat, azokat a kliens szoftver automatikusan tölti is fel a Dropbox tárhelyedre és amennyiben más gépedre is telepítetted ezt a kliens programot, úgy azokra a gépekre pedig tölti le az új anyagot.
A kliens szoftvert persze több oprendszer alá is telepítheted, szerencsére elérhető windows, linux és osx alatt is.

Szóval ha szeretnétek tagjai lenni a Dropbox-nak nincs más hátra csak regisztrálni ezen a linken: http://db.tt/6xDHXGn4

Regisztrálás után letöltöd a kliens szoftvert majd telepítéskor arra kattintasz, hogy már van accountod ( hiszen már előbb regisztráltad magad), kiválasztod a meghajtódon hol legyen a Dropbox mappa és már kész is! :)

Alaphangon 2 GB-ot kapsz DE! ezt tudod bővíteni akár 18 GB-ig, ehhez nem kell mást tenned mint ismerőseidet meghívnod ezáltal te is és az ismerősöd is kap +500 mb-ot (nem szabad elfelejteni, hogy a klienssel mindenféleképpen be kell jelentkezni, hogy megkaphassátok!)

Körülbelül ennyi és ami a tuti, hogy TELJESEN INGYENES és NEM kapsz semmiféle spam emaileket!

Próbáljátok ki szerintem megéri. :)

regisztrációs link:
http://db.tt/6xDHXGn4
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.06. 11:23:35

lui1698 írta:Klapka nem az az öreg aki anno adóvisszatérítést kért a monalizára? :lol:

Videókat is megnézem nemsoká.
nem, az a stadler jóska volt és ha emlékeim nem csalnak, az utolsó vacsorára kérte :D (ami persze nem igaz, megvenni nem lehet egy freskót, valami ukrán, leonardo nevű festő utolsó táncmulatság cimu képét vette meg :D)

amugy nekem ők a modern korn rózsa sándorai, nagy betyár mindkettő :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.06. 10:36:02

Klapka nem az az öreg aki anno adóvisszatérítést kért a monalizára? :lol:

Videókat is megnézem nemsoká.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2012.10.06. 10:16:18

nem tudom ki mennyire van tisztában egy bizonyos klapka györgy nevű üzletemberrel. én mindig is kedveltem,de 1-2 videót megnéztem róla és egyre inkább úgy érzem,hogy egy iszonyatosan nagy koponya
pl: link1
link2
nem tudom hogyan lehet folytatni a témát,de számomra érdekes volt,így megosztom. ha csak 1 ember megnézi és érdekes számára,már megérte :)
Capon
Llegenda del Barça

2012.10.04. 17:07:51

vuvu írta:
komolyan vannak ilyen hülyék, ráadásul ennyien? istenem, ez annyira szánalmas... és akkor olyan 12 éves kiscsaj is a fogszabályzójával ott nyáladzik, hogy júj már mióta várta az ájfon ötöt. hát gratulálok neki :roll:
Ahogy elnézem a jelenlévők 3/4-ét csak arra kell nekik a telefon, hogy villogjanak vele hogy nekik MÁR megvan. Mert baromira ki fogják használni a suliban és suli után hazafelé menet... Akinek munkához kell azt mondom rendben van, mert rengeteg hasznos dolgot tartalmaz, de ilyen 10en éves embereknek semmi másra nem kell(het). Egy 20ezres telefon is tökéletesen alkalmas arra amire nekik kell.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LM10
Director del Fútbol

2012.10.04. 16:20:01

Vettem egy Genius Speed Wheel 5 kormányt. Annyi a gondom, hogy drivert nem adtak hozzá, töltöttem le, de ez nem ilyen szoftveres driver. A baj, hogy túl könnyű a kormány, nem elég nehéz, így túlkormányzott a játékban. Nemtudom, hol lehetbe ezt beállítani, a vezérlőpultban nincs rá lehetőség, meg a játékban sincs. Ötlet? :?
MatyiG
Adminisztrátor

2012.10.04. 15:57:49

Képzeljétek, nekem még telefonom sincs! :shock:
Nincs szükségem rá. Az ilyen 14 évesek közül minden második facebookozásra használja az iskolában órákon...
Tim
Mezei fórumozó

2012.10.03. 23:11:39

Megy a nyafogás az rtl2 után mindenfelé,miközben a legütősebb műsoruk
arról szól hogy Delhusa Gjon csajt keres.. :roll:
Rövid részlet a kritikából:
" Kell egyfajta rendíthetetlen emberszeretet ahhoz, hogy ezt a fajta valóságshow-t úgy nézze végig az ember, hogy ne akarjon kényszeresen lezuhanyozni öt percenként. Van a kínos helyzeteknek egy olyan foka, amikor a tévé előtt szűkölő néző azt mondja, hogy ilyen már tényleg nincsen, az nem lehet, hogy ez a kispesti műkörömépítő néni egy szó és minden további nélkül ledugja a nyelvét Delhusa torkán, miközben egy barna hajú kollégája négykézlábra ereszkedve, mint egy tüzelő macska rázza be a fenekét a báván vigyorgó zenészember arcába. Pedig van ilyen, és még azon túl is van valami. Ez egy ilyen műsor, nem értéket közvetít, nem akar okítani vagy nevelni, hacsak arra nem, hogy tényleg tanulj fiam, mert ott végzed Pákó és Gjoni között, a kezedben egy műanyag pohárban sebtében összedobott lakótelepi mojitóval."
A teljes verzió itt olvasható. Képtelen vagyok elhinni hogy tényleg erre van igény.
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.10.03. 10:57:41

Én mondjuk azt sem tudom, milyen telefonom van :? Valami Samsung, fater céges telója volt régen, kb 7-8 éves. Millióan mondták, hogy vegyek másikat, meg még pénzem is lenne rá, de abból a pénzből én mondjuk inkább megtankolom az autómat. Nem tudom, valahogy nem is gondolok rá, hogy nekem másik telefon kellene, 20.000-nél többet biztos, hogy nem is fizetnék ki egyikért sem...biztos, hogy maradi vagyok, de én az "ősi" nézetet vallom: egy telefon telefonálásra való, ha azt tudja, nekem tökéletesen megfelel. Sms-t írni nem árt, na de hogy angry birds-özzek, meg ilyen-olyan program, meg játékok, ugyan már...bár tény, hogy én számítógépen is csak szimulátoroztam, meg fifa, madden, nba, soha életemben nem játszottam sem a cod-dal, sem cs, sem semmi divatos dolog, mert szimplán nem érdekelt. Na mindegy, szóval nekem mindig is érthetetlen volt, hogy valakinek miért van szüksége az új ájfónra, főleg ha megvan neki mondjuk jelen esetben a 4es, akkor miért kell az 5ös horribilis összegekért...akkor meg aztán pláne, ha apuka fizeti neki...
vuvu
Jugador del Barça

2012.10.03. 09:40:42

komolyan vannak ilyen hülyék, ráadásul ennyien? istenem, ez annyira szánalmas... és akkor olyan 12 éves kiscsaj is a fogszabályzójával ott nyáladzik, hogy júj már mióta várta az ájfon ötöt. hát gratulálok neki :roll:
daffy
Madridista

2012.10.02. 20:44:15

nagyon sok múlik az emberi tényezőn is. én soha életemben nem hordtam adidas és nike cipőn kívül mást. a pólóim 90%-a is ezen 2 márka közül jön össze,a szabadidőim,pulcsik dettó. ez nálam nem úgy működött sohasem,mint másoknál,hogy példával érzékeltessem: az asszonynak több mint 50 pár cipője van,köztük A nike cipő is. annak megvan a megfelelő ideje,amikor hordani lehet,arra vigyázva van,az nagy szám. nekem nem. sosem volt 2,max 3 párnál több cipőm,sosem volt 150 pólóm. egyszerűen azért hordom az adidast,mert megszoktam,imádom,tartós,nem nyúlik,kopik,tekeredik,fakul. bizonyos darabok 3 generáción mentek át és még mindig ruhadarabok. sosem vágtam fel vele,meg sem fordul a fejemben,de nem vennék mást. miért? nem tudom. szeretem és kész. fára másztam benne,fociztam,csúsztam-másztam a földön,míg mások szobrot emeltek neki. hozzá kell tennem,hogy nem származom tehetős családból,csak világ életemben figyeltem a márkára és inkább kiadtam 2-3x annyit,mint egy sima pólóért,mert tudtam,hogy 8 év múlva is meglesz még.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.02. 20:43:53

recrea írta: Szerintem meg pont nem így van, nem is, biztos vagyok benne. A csaj szimplán ostoba. Ezen emberek nagy része vagy részletre vagy pedig 2 év hűséggel, egy komoly előfizetéssel veszi meg a telefont. Hónap végén inkább nem esznek, hogy fizetni tudják a havi 10-est a telefonra. Esetleg még apukától kapják a pénzt, de ebből még nem következik, h nekik is jól megy majd, sőt, a könnyet jött pénz nem visz előre.
Képzelheted, hogy mennyit dolgozott az életében, akinek az 5000 Ft nem jó órabér, és hogy mennyire éhezik hó végén....
Aztán majd elvégez valami ko-média szakot (kommunikáció-média), és apuci felveszi a családi cégbe valami kamu munkára és boldogan él, amíg meg nem hal. Arra magas ívben tenni fog, hogy ez mennyire tesz jót neki.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.10.02. 20:30:22

lui1698 írta:Te is kitörölnéd a monalizával? :lol:
Ilyen jelentéktelen alkotások nem érintkezhetnek velem :lol:

Amúgy ez az egyik kedvenc idézetem,és erre a témára nagyon illik. Sokan a tárgyaknak élnek,pedig azok csak eszközök,amik megkönnyíthetik az életünket.Semmi több. Fontosabb dolgokra pedig nem figyelnek igazán...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.02. 20:07:20

recrea írta:Vagy pedig álszent...és nincs pénzed iPhonra. :P
Párizsire sincs pénzem, nemhogy almás buktára. :lol:

Amúgy mondom, nekem is vannak ilyen dolgaim. (nálam ez ruháknál jön ki. na nem úgy, nem veszek egy pólót 20 ropiért, de mondjuk inkább adok kicsivel többet olyanért amiben jól érzem magam, mert meg tudok halni a hulladék anyagú ruháktól, amikbe, ha kicsit meleg van olyan a szagom, mint a ...)

És ezért nem értem (pontosabban értem, csak ostobaságnak tartom), ezt a telefon hájpot.
Most itt mindenféle telefonra gondolok. Nekem a telefon az telefon. Max. ébresztő, meg számológép. Nem kell rá 2100 megapixeles kamera (az is érdekes "trend", hogy minél nagyobb a megapixelek száma annál jobb a kép minősége :D )
A fészbukk féle alkalmazásokat meg egyenesen imádom. De ez már más téma.
Forcabarca8 írta:"A képesség mellőzni... azt ami nem fontos. Nem a munkád vagy. Nem a bankszámlád vagy. Nem a kocsid vagy. Nem a pénztárcád vagy. Nem a rohadt egyenruhád vagy. A világ éneklő-daloló sz*rkupaca vagy."
Vicces, hogy most másolod ezt ide, nemrég végeztem a könyvvel. :)
Te is kitörölnéd a monalizával? :lol:
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2012.10.02. 19:55:32

lui1698 írta:Csak azt mondom, hogy mondjuk egy embert nem a telefonja tesz jobbá, másabbá, hanem a személyisége.
Ez esetben két dolog lehetséges:

Vagy idealista és intelligens ember vagy, ill. valódi értékeket hoztál "otthonról".

Vagy pedig álszent...és nincs pénzed iPhonra. :P

(De mindenképp a poénra vevő.)
Válasz küldése