ozsimiki írta:
X-faktor:
van azért 3-4 nagyon jó hang, de az a világ vicce,h a Jimmyszán, meg a Stone, még csak nem is párbajozott, ej az a sok befolyásos haver...
Hát Stone-nál tudnám csak a befolyásos haverokat mondani. Kis Jimmy-nél szerintem az RTL van csak mögötte...számítanak az apja elvakult rajongóinak szavazatára. Max 4 adást adok neki. Eljön az a pont amikor a tehén már ne tud annyi tejet adni, amennyit a gazda szeretne.
Nekem az abszolút favorit Oláh Gergő. Szerintem nagyon jó hangja van, és egyszerűen színpadra termett. A származásába most nem megyek bele, mert szeretnék még holnap is írkálni a fórumra, de talán annyit leírhatok (ha nem akkor majd kimoderáljátok) hogy ő a "tisztelet a kivételnek" kategóriát erősíti.
Emellett még Adélkának is elég jó hangja van ezekhez a stílusú dalokhoz, de például lehetett látni, hogy egy mai pop dal már kifog rajta. Pedig Katy Perry nem az az énekes, akinek a hangját ezer közül is felismerni. Nem hiába tévesztik össze sokan valamelyik énekesnő mostani számával, de ha keresztre feszítettek, akkor se tudom megmondani, hogy ki énekli és mi a szám címe

Nyáron nyomták a rádiók azt tudom.
Más kérdés hogy Adélt felrúgdosnám a Curiosity után a Marsra, annyira idegesítő a kiscsaj