Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 02:42:12

gergo9 írta:La Guerta szálat meg gondolom átviszik a következő évadba, mert a következő(remélhetőleg utolsó) évadban nem tudom mivel tudnának képernyő előtt tartani. Megint egy új sorozatgyilkos vagy egy maffia? =;
WTF? Én azt hittem ez az uccsó évad... :shock:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.16. 02:14:42

Továbbra is tartom, hogy réges rég le kellett volna lőni a sorozatot a rákba.
Jajj nekem is pont ma jutott eszembe hogy nem ártana befejezni nincs benne sokkal több. Ahol volt nekem ez a sorozat pl 2évad vagy a 4. évad után attól már messze jutott és nem fölfelé.

Évadnyitás erős volt azóta összecsapott az egész, maffia szál tényleg fhos, Louist nevetségesen zárták le, Deb szál hiteltelen.
La Guerta szálat meg gondolom átviszik a következő évadba, mert a következő(remélhetőleg utolsó) évadban nem tudom mivel tudnának képernyő előtt tartani. Megint egy új sorozatgyilkos vagy egy maffia? =;
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.16. 01:55:25

Dexter 2.-3. rész

Vicc, komolyan mondom.

Megtudja, hogy gyilkos a bátyja erre mit csinál? Begolyózik, sokkot kap? Ááá ő kitalálja, egy cikk alapján, hogy ez függőség és leszoktatja. :lol:
Meg a hekker gyerek is. Húzzák az embert, taszigálják a szálat, aztán bumm hedsát. Ez mi? :lol:
A maffia szál több, mint szánalmas, LaGuerta már most látom lelki szemeim előtt ahogy folpakkban könyörög az életéért, a karkötős dolgot meg megmodntam.
Lassan már az egész világ Dex után fog koslatni.

Továbbra is tartom, hogy réges rég le kellett volna lőni a sorozatot a rákba.

És fiúk arra légyszi figyeljetek már oda, hogy ha spoilereztek előtte írjátok oda, hogy mihez, mert most is ment a téma párhuzamosan a Dexter-ről meg a zombis cuccról, és bizony sikerült elkapnom 1-2 infót abból is.

Mondjuk én abban a helyzetben vagyok, hogy kb. az utolsó sorozat ami szeretnék megnézni, de ha mást érdekelne esetleg elég rosszul érintheti. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.15. 22:01:10

visca el barca írta:
sjd írta:Azt is elég hamar levágtam, hogy azok a hullák nem magukat lőtték agyon, illetve ették meg (érdekes kis meccs lesz egy kannibál társasággal ez), úgyhogy borítékolható volt, hogy van bent is pár ember.
öh what? most ezzel arra célzol h akik bent életben vannak, ők kannibálok lennének? akkor nem kellett volna már bezombulniuk? :shock:
luinak: walkingdead még mindig :wink:
Hát ugye a hullák ott a folyosón eléggé félig lerágott csontok voltak. Persze lehet, hogy a zombik műve az is, de el tudom képzelni, hogy miután jó ideje bezárva vannak, nem tartottak ki a készletek.
Nekem azért szúrt szemet, mert ilyen félig megzabált hullák még sehol nem voltak a sorozatban, sőt, hullák is elég ritkán. (Arra egyébként vannak válaszok, hogy miért vannak sima hullák is, amik nem zombultak be?)
Aztán meg az is lehet, hogy azokat az embereket élve kezdték el enni, aztán amikor meghaltak, félbehagyták őket.Egyébként ki tudja, hogy a zombihústól mit lehet elkapni, amit nem kapnak el attól, hogy gyakorlatilag a vérükben fürdenek. Eleve ezt a paradoxont kiküszöbölték azzal, hogy mindenki fertőzött, tehát egyrészről kell lennie egy légi úton terjedő betegségnek (amely tüneteire a szereplők immunisak), és egy gyors lefolyásúra, amit az első zombik kaptak meg és nyálukkal terjed.

szerk.: mihii, éppen azon gondolkodtam, hogy a karakterekkel nem sokat foglalkoztak, vagy mondhatjuk úgy is, hogy rájöttek, mi nem az erősségük :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2012.10.16. 12:38:41-kor.
miihii
KHAL

2012.10.15. 22:00:59

Érdekes, amit mondasz, sjd.

Menet közben én is azon gondolkodtam, h azok a hullák úgy lettek megkajálva és a zombi nem eszik zombit, ha meg előtte zabálták volna meg őket, akkor pedig ott sétálgatnának köztük azok is. De aztán inkább néztem az eseményeket, uh nem is rugóztam rajta. De amit mondasz a kannibálokkal, abban lehet vmi...

Másrészt az is jogos, h legalább ment a mészárlás folyamat szinten és a végére felbukkantak további élő-lények :D Amire nem számítottam, mert az előzetes alapján ugye majd eljutnak abba a nyugis városba és azt gondoltam az jön.

És legalább nem picsogtak sokat, de ugye most már nem voltak olyan nyugis tanyán, h megtehessék :) Remélem a 2. évadban kibeszélgették magukat és ezután minimalizálva lesz a lelkizés.

Roli,

nekem sem hiányzik egyáltalán, elég fura csavar volt és nem is jött be személy szerint. Viszont ahogy beizzították a szálat, hirtelen egy szó nélkül el is vágták, ami meg kissé érthetetlen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.10.15. 22:02:26-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
soadroli
Llegenda del Barça

2012.10.15. 21:36:03

mihhi szerintem örüljünk hogy hanyagolják a szerelmi szálat. nagyon haragudnék a sorozatra akkor. Amúgy ez brutálisan jó évad lesz :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.15. 21:26:17

sjd írta:Azt is elég hamar levágtam, hogy azok a hullák nem magukat lőtték agyon, illetve ették meg (érdekes kis meccs lesz egy kannibál társasággal ez), úgyhogy borítékolható volt, hogy van bent is pár ember.
öh what? most ezzel arra célzol h akik bent életben vannak, ők kannibálok lennének? akkor nem kellett volna már bezombulniuk? :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
KingSimon
Jugador del Barça

2012.10.15. 21:13:53

Nem hiszem el,hogy most akadtam rá Supernatural sorozatra, eddig 4 epizódot néztem meg,nagyon tetszik :). Walking Dead-nél meg megvárom míg kijön a teljes 3.évad, és úgy nézem meg egyben.
sjd
Llegenda del Barça

2012.10.15. 20:56:34

visca el barca írta:walking dead 3x01

végre megy már a gyilkolászás is, nem csak pofáznak végig :D a végén szegény hersh amputacioja elég hardcore volt (meg felesleges, harapás után 10 perccel már felesleges amputálni...) :shock: az utolsó pár mp epic volt, jó lesz ez az évad :D
Engem a főcím előtti percektől rázott ki a hideg. Az a nyitókép, meg ahogy csak szótlanul ül ott mindenki... eszméletlen volt.
Amúgy nekem is ez jutott eszembe, hogy ha tisztában vagyunk a vérkeringéssel, akkor már baromi mind1 az egész amputáció. Persze ezt ott nehéz lehetett beismerni, úgyhogy minden mind1 alapon megpróbálkozott Rick vele. Aztán majd érdekes lesz, amikor Hershel később bezombul és megeszi mondjuk a babát :D
Azt is elég hamar levágtam, hogy azok a hullák nem magukat lőtték agyon, illetve ették meg (érdekes kis meccs lesz egy kannibál társasággal ez), úgyhogy borítékolható volt, hogy van bent is pár ember. (Meg amúgy kihagyhatatlan ziccer is volt, de jól prezentálták)
Michonne meg két Trónok harca évad között a legjobb badass karakternek fog számítani nálam, elképesztő azzal a két zombi teherhordójával

Ja és az epizód fénypontja, hogy T-Dognak végre volt szövege :D :D
Szóval nekem ez a rész visszaadta a Walking Dead-be vetett hitemet, csak aztán a folytatás is legyen ilyen jó.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.15. 19:58:14

miihii írta:Walking Dead

Hát nemtom, nem volt egy nagy durranás a szezonnyitó. Bementek a böribe, kipucolták részben és pont. Hershel meg egy ökör volt, rá is faragott, ami mondjuk abban a pillanatban levágható volt, amikor megállt és mutatták a padlón lévő játékost. Nah, majd lesz ez még talán jobb is...

sztem tavalyhoz képast, amikor a 40 percből 38-at elpofáztak, igenis jó volt. ivancsi vagyok a rabokkal mi lesz...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.10.15. 19:54:40

The Dark Defender

wáúúú... Louis -t elég hamar kihúzták az évadból, pedig arra számítottam, hogy ő lesz az egyik ilyen főgonosz-féleség, vagy mi... Pont ezért volt oltári nagy ebben az egészben, mert senki nem számított rá arra hogy kinyírják :D Meglepődtem, de örültem neki :twisted: Ellenszenves kis kocka volt. + A maffiafőnök megtudta a Dexter nevét, kezd forrósodni a talaj alatta. Jó lesz ez!

Ja plusz: Maffiafőnök fog rábukkanni a víz alatti tömegsírra a karkötő miatt?

The Walking Dead

Ez is nagyon nagy rész volt szerintem. Végre nincs sok rizsa, csak öldöklés 8) Ám az a jelenet baromi kemény volt, amikor Rick lekapja a földön fekvő zombi rohamrendőr sisakját vagy a gázmaszkját, lejött vele az egész arcbőr :shock: Húúú...
Hershel egy barom volt, sztem megérdemelte. Ha ennyi hulla van körülötted, még akár a földön is, akkor nem ártana odafigyelni, pláne sötétben... Michonne meg elég kemény karakter, jó lesz ez a szál is
8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2012.10.15. 20:02:13-kor.
KépKép
miihii
KHAL

2012.10.15. 19:41:48

Dex

Ennyi volt a Louis vonal? :shock: Ennél azért kicsit nagyobb lángot gondoltam volna tőle, ha már ilyen hosszú füstje volt a karakterének. Így most lényegében semmi értelme nem volt az egésznek. Minek volt szükség a nagy előjátékra, ha az aktus elmarad!? A hosszas felvezetés után pillanatok alatt leírták, ez váratlan volt. Mint ahogy elég gyors lefolyású lesz a jelek szerint a Deb vs Dex téma is. Ahogy elkezdődött az évad, mondom ebből lesz kötélhúzás alaposan, de a 3. résznél vagyunk és máris rendeződni látszik a dolog... Én azt hittem vmi köze lesz a naaagy szerelmi szálhoz, amit tavaly beleszőttek a sorozatba, aztán szépen annyiban hagyták. Ami megint csak fura volt azok után, h abban a pár részben mennyire hangsúlyozták, h Deb szerelmes Dexbe, aztán mintha elfelejtették volna már a végén, h volt ilyen is :)

Walking Dead

Hát nemtom, nem volt egy nagy durranás a szezonnyitó. Bementek a böribe, kipucolták részben és pont. Hershel meg egy ökör volt, rá is faragott, ami mondjuk abban a pillanatban levágható volt, amikor megállt és mutatták a padlón lévő játékost. Nah, majd lesz ez még talán jobb is...
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.15. 19:41:44

walking dead 3x01

végre megy már a gyilkolászás is, nem csak pofáznak végig :D a végén szegény hersh amputacioja elég hardcore volt (meg felesleges, harapás után 10 perccel már felesleges amputálni...) :shock: az utolsó pár mp epic volt, jó lesz ez az évad :D
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.10.15. 15:25:58

miihii írta:Ugye emlékeztek rá, h elkezdődött a The Walking Dead 3. szériája is az éjjel? :wink:
wtf? esküszöm, azt hittem hogy csak januártól indul :shock:

De jóóóóóó 8) Akkor már csak a magyar feliratra kell várni!

szerk: Már látom hogy visca el barca belinkelte már! Köszönet érte!

szerk: fringe s05e03 magyar felirata is fent van már 8)
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.15. 15:08:07

miihii jo h szolsz, eszemben sem volt :D

már felirat is van hozzá:
http://data.hu/get/5684830/the.walking. ... 64-2hd.srt

dexsub:
http://www.opensubtitles.us/en/opensubt ... ub/4688960
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.10.15. 15:32:12-kor.
Kép
miihii
KHAL

2012.10.15. 12:53:21

Ugye emlékeztek rá, h elkezdődött a The Walking Dead 3. szériája is az éjjel? :wink:
messideco
Presidente del Barça

2012.10.15. 11:56:35

Dexter S07E03
Érdekes volt, bonyolódik a story, nem akarok spojlerezni, de ha jól számoltam, két szálat vittek bele ugye a csinos kertészlány is tartogat egy-két meglepetést, plusz Speltzert is el kell kapni :) Az orosz szál most lett érdekes, de La Guerta magánakcióját mintha halogatnák a készítők. Végre a nerd gyerek meghallt, de a babysitter sok infot megtudott Dexterről, tehát ő lehet az első számú gyanusított. Kérdés, hogy mit csináltak a hullával, és mikor kopogtatnak be Dexterhez a ruszkik :D
Kép
"And my heart will leave you never."
Rinku
Director del Fútbol

2012.10.14. 21:49:46

messideco írta:Ajánljatok tudományos sorozatokat légyszi(BBC, Discovery stb :) )
A Fringe eléggé tudományos. :) Bár nem Discoverys, eléggé feszegetik a fizika és egyéb tudományok, értelem határait. :) Ja meg a Big Bang Theory... :lol:
Football, bloody hell. /SAF/
messideco
Presidente del Barça

2012.10.14. 21:07:47

Ajánljatok tudományos sorozatokat légyszi(BBC, Discovery stb :) )
Kép
"And my heart will leave you never."
Mihu
Director del Fútbol

2012.10.14. 15:59:13

ozsimiki írta: X-faktor:

van azért 3-4 nagyon jó hang, de az a világ vicce,h a Jimmyszán, meg a Stone, még csak nem is párbajozott, ej az a sok befolyásos haver...
Hát Stone-nál tudnám csak a befolyásos haverokat mondani. Kis Jimmy-nél szerintem az RTL van csak mögötte...számítanak az apja elvakult rajongóinak szavazatára. Max 4 adást adok neki. Eljön az a pont amikor a tehén már ne tud annyi tejet adni, amennyit a gazda szeretne.

Nekem az abszolút favorit Oláh Gergő. Szerintem nagyon jó hangja van, és egyszerűen színpadra termett. A származásába most nem megyek bele, mert szeretnék még holnap is írkálni a fórumra, de talán annyit leírhatok (ha nem akkor majd kimoderáljátok) hogy ő a "tisztelet a kivételnek" kategóriát erősíti.

Emellett még Adélkának is elég jó hangja van ezekhez a stílusú dalokhoz, de például lehetett látni, hogy egy mai pop dal már kifog rajta. Pedig Katy Perry nem az az énekes, akinek a hangját ezer közül is felismerni. Nem hiába tévesztik össze sokan valamelyik énekesnő mostani számával, de ha keresztre feszítettek, akkor se tudom megmondani, hogy ki énekli és mi a szám címe :lol: :lol: Nyáron nyomták a rádiók azt tudom.

Más kérdés hogy Adélt felrúgdosnám a Curiosity után a Marsra, annyira idegesítő a kiscsaj :lol: :lol:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.10.14. 15:36:25

BB-vel én is lassan haladok, de ahhoz képest,h dráma, halálra röhögöm magam sok szitun, kegyetlen nagy, de vhogy még is egy kettős érzés van bennem, ezért nem pörgetem úgy, ahogy szoktam olyanokat amik bejönnek.

Ettől függetlenül a 2.évadot is meglesem,és a többit is.

X-faktor:

van azért 3-4 nagyon jó hang, de az a világ vicce,h a Jimmyszán, meg a Stone, még csak nem is párbajozott, ej az a sok befolyásos haver...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
miihii
KHAL

2012.10.12. 22:48:10

Heisenberg írta:Bocs mihii :D faradt voltam tegnap,na mindegy, izlesek es pofonok,nekem ez jon bneked meg az ennyi :wink:

Nincsen semmi gond ;) Tényleg ez ilyen, van akinek ez jön be, van aki másra vevő.

Arra még megkérnélek, h ha két különböző dologra reagálsz, használd a Szerkeszt gombot, ne dupla postot küldj. Köszi.
Heisenberg
Barça C

2012.10.12. 19:12:27

Bocs mihii :D faradt voltam tegnap,na mindegy, izlesek es pofonok,nekem ez jon bneked meg az ennyi :wink:

visca el barca írta:azért nem kell senkinek leharani a fejét, mert valakinek nem jön be egy sorozat. nem lehetünk egyformák, bitch :D

én pl csípem WW-t, sztem klassz kis sorozat, bár így a végére elég érdekes irányt vett, mintha kicsit erőltetett lenne.

amugy multkor valakivel beszéltük itt, én kajak azt várom, hogy marie bekattanjon, az a nő nem 100%-as, ha van egy kis esze a fogatókonyvírónak tuti "bekattintja" :D
Mar igy is elegge utaltam,jobb lenne ha maradna igy
gergo9
Director del Fútbol

2012.10.12. 13:12:35

Nekem inkább kontrajátéknak tűnt: hátul elácsorogtak, aztán néha vezettek egy-egy akciót
Epic win :mrgreen:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.12. 12:16:36

azért nem kell senkinek leharani a fejét, mert valakinek nem jön be egy sorozat. nem lehetünk egyformák, bitch :D

én pl csípem WW-t, sztem klassz kis sorozat, bár így a végére elég érdekes irányt vett, mintha kicsit erőltetett lenne.

amugy multkor valakivel beszéltük itt, én kajak azt várom, hogy marie bekattanjon, az a nő nem 100%-as, ha van egy kis esze a fogatókonyvírónak tuti "bekattintja" :D
Kép
Válasz küldése