Mozi & Filmek
Pí élete
Ang Lee munkássága teljesen sötét számomra, annyit tudok, hogy van egy oszkárja, és hogy csinált egy gyötrelem Hulkot. A Pí életénél viszont kettő trailer meggyőzött, hogy mindenképpen látni akarom.
Azt kell hogy mondjam, csodálatos film. Az első 20 percet, bár muszáj valahogy felvezetni a sztorit, eléggé untam, viszont ahogy a viharba kerül a teherhajó...na onnantól ámultam és bámultam. A látványvilág valami egészen elképesztő, a CGI hihetetlen jó (tökéletes példa arra, hogy miként dobja fel a filmet a jól kivitelezett számítógépes grafika), néhol már egészen csodálatos a képi világ. A tigrincs is nagyon jól animált.
A történet nem nagy szám, viszont aranyos. Érdekes, hogy az alapvetően kevés interakcióval dolgozó, egy helyszínen játszódó sztorit mennyire jól sikerült feldobni rengeteg aprósággal, gondolok itt a különböző állatok szerepeltetésére, a szigetre. Állatkedvelőknek fokozottan javallott a megtekintés, én gyakorlatilag végigmosolyogtam az egész filmet.
A végén viszont volt egy kis hiányérzetem, de nem tudnám megfogalmazni, miért. Viszont nagyon tetszett, hogy a végén nem vitték el nagyon nyálas irányba a dolgot, Richard Parker nem néz vissza, nincs nagy búcsú, nincs életre szóló barátság - elvégre egy vadállatról van szó. A vallási töltet bár indokolt, nem titkolom, hogy eléggé zavart, de könnyen túllendültem rajta.
A maga egyszerűségében egy szép mese ez a film, szerintem nem is akar annál több lenni. Nagyon tetszett, és reménykedem a jövőben egy extrákban bővelkedő kiadásban, mert nagyon kíváncsi vagyok a forgatási titkokra...
Nézzétek meg, na.
9/10
Ang Lee munkássága teljesen sötét számomra, annyit tudok, hogy van egy oszkárja, és hogy csinált egy gyötrelem Hulkot. A Pí életénél viszont kettő trailer meggyőzött, hogy mindenképpen látni akarom.
Azt kell hogy mondjam, csodálatos film. Az első 20 percet, bár muszáj valahogy felvezetni a sztorit, eléggé untam, viszont ahogy a viharba kerül a teherhajó...na onnantól ámultam és bámultam. A látványvilág valami egészen elképesztő, a CGI hihetetlen jó (tökéletes példa arra, hogy miként dobja fel a filmet a jól kivitelezett számítógépes grafika), néhol már egészen csodálatos a képi világ. A tigrincs is nagyon jól animált.
A történet nem nagy szám, viszont aranyos. Érdekes, hogy az alapvetően kevés interakcióval dolgozó, egy helyszínen játszódó sztorit mennyire jól sikerült feldobni rengeteg aprósággal, gondolok itt a különböző állatok szerepeltetésére, a szigetre. Állatkedvelőknek fokozottan javallott a megtekintés, én gyakorlatilag végigmosolyogtam az egész filmet.
A végén viszont volt egy kis hiányérzetem, de nem tudnám megfogalmazni, miért. Viszont nagyon tetszett, hogy a végén nem vitték el nagyon nyálas irányba a dolgot, Richard Parker nem néz vissza, nincs nagy búcsú, nincs életre szóló barátság - elvégre egy vadállatról van szó. A vallási töltet bár indokolt, nem titkolom, hogy eléggé zavart, de könnyen túllendültem rajta.
A maga egyszerűségében egy szép mese ez a film, szerintem nem is akar annál több lenni. Nagyon tetszett, és reménykedem a jövőben egy extrákban bővelkedő kiadásban, mert nagyon kíváncsi vagyok a forgatási titkokra...
Nézzétek meg, na.
9/10

De nekem ettől pont hogy nem egyedi a világ. Ennyire erővel tarthattak volna diavetítést is a képregényből, hangalámondással. Sztem baromi sablonos azokat a beállításokat elővenni, amelyeket már 50 éve kb. minden képregényrajzoló használ. (egyébként konkrétan a képregényt használták storyboard-nak, na ennyit a rendezői kreativitásról) Ezek a halhatatlan főszereplők, meg a tetőről leugrálások meg már az én gyomromat is megfeküdték.visca el barca írta:hmm, érdekes. nekem épp az ért no 1. képregény adaptáció, mert a képi ilága miatt abszolut egyedi. jok a karakterek is, meg minden körítéssjd írta:Sin City
Pl. nálam ilyen szempontból a Watchmen az etalon, filmszerű, de ugyanakkor adja ezt a nagyon is hasonló noir hangulatot (meg Snyder eszméletlen jól meg is rendezte)
- albicelesteX
- A Vadász
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani estére valami romantikus filmet?Olyasmit mint amikor a csaj autóbalesetet szenved és kimarad neki az a része az emlékeinek,emikor a palijával van együtt...és a végén újra meghódítja...Valami olyat,ahol meg kell küzdeni a nőért...
Tudnátok ajánlani estére valami romantikus filmet?Olyasmit mint amikor a csaj autóbalesetet szenved és kimarad neki az a része az emlékeinek,emikor a palijával van együtt...és a végén újra meghódítja...Valami olyat,ahol meg kell küzdeni a nőért...

- visca el barca
- Presidente del Barça
hmm, érdekes. nekem épp az ért no 1. képregény adaptáció, mert a képi ilága miatt abszolut egyedi. jok a karakterek is, meg minden körítéssjd írta:Sin City
Érdekesnek érdekes volt, nekem kicsit túl sok volt ez a túlstilizált, túlzottan hatásvadász képregényes stílus. Még a képekkel is direkt azt a hatást akarták kelteni, mintha a képregényt olvasnánk, ez viszont már sztem túlzás volt, elvégre ez egy film. A színészek tetszettek, azon kívül meg végül is egynek elment.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Sin City
Érdekesnek érdekes volt, nekem kicsit túl sok volt ez a túlstilizált, túlzottan hatásvadász képregényes stílus. Még a képekkel is direkt azt a hatást akarták kelteni, mintha a képregényt olvasnánk, ez viszont már sztem túlzás volt, elvégre ez egy film. A színészek tetszettek, azon kívül meg végül is egynek elment.
Dredd 3D
amikor megjelentek az előzetesek a filmről, akkor egyáltalán nem hatott meg, de a film végeztével, azt mondom, hogy megérte megnézni.
Bővebben --> ITT
amikor megjelentek az előzetesek a filmről, akkor egyáltalán nem hatott meg, de a film végeztével, azt mondom, hogy megérte megnézni.
Bővebben --> ITT
Blog - Supernatural Movies
Az tuti, hogy tipikus Oscar-film, bár lehet, hogy az akadémia 2009-ben kiélte már magát a szegény sorsú indiai gyerekeken (rossz, aki rosszra gondol). Meg aztán sztem kötelességüknek fogják érezni, hogy Bigelow-t meg Hoopert is megszórják pár szobrocskával.lui1698 írta: Ez a Pi élete meg valahogy nagyon nem mozgat, már maga a sztori se fog meg, és a trailer se tudott felcsigázni. Ha majd megkapta mind a 10 oszkárját akkor megnézem.
De hozzáteszem, hogy Ang Lee, az operatőr és az effektek simán megérdemlik az Oscart
- robertfcb
- Capitá del Barça
K'átok? állítólag 2 lekváros-tejfölös kenyértől belehet fosni rajta.Mihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ezt a legjobb filmet az idei évre értetted, vagy úgy óltájm? Mert ha erre az évre vonatkozik, akkor szerintem közel sem, pl. én kapásból jobbnak mondanám az End of Watch-t.messideco írta:A Felhőatlasz az egyik legjobb film, amit eddig láttam. Sajnos csak félig tudtam megnézni, de a nap folyamán megnézem egészen, és írok róla
The Imposter feliratot tud valaki dobni?
Ez a Pi élete meg valahogy nagyon nem mozgat, már maga a sztori se fog meg, és a trailer se tudott felcsigázni. Ha majd megkapta mind a 10 oszkárját akkor megnézem.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Pi élete
Gyönyörű, mind látvány, mind történet szempontjából, de nekem kicsit bullshit-szagú. Magyarul talán mégsem annyira tanulságos, mint amennyire annak beállítja magát.
Mindez bővebben ITT

Gyönyörű, mind látvány, mind történet szempontjából, de nekem kicsit bullshit-szagú. Magyarul talán mégsem annyira tanulságos, mint amennyire annak beállítja magát.
Mindez bővebben ITT
Trailer alapján 10/10messideco írta:A Felhőatlasz az egyik legjobb film, amit eddig láttam. Sajnos csak félig tudtam megnézni

SinisterMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
Dredd
Na ez az igazi akciófilm, nem ezek az Expendables-féle nyugdíjas-összejövetelek. Véres, látványos, hangulatos, még ha nem is mindig pörgős.
Bővebben...
Na ez az igazi akciófilm, nem ezek az Expendables-féle nyugdíjas-összejövetelek. Véres, látványos, hangulatos, még ha nem is mindig pörgős.
Bővebben...
Felteszem itt a szavazatok száma számított, mert annál azért ez egy jobb év volt, hogy a Twilight a 8. legjobb legyen.messideco írta: Top 10 felhasználók által értékelt film:
Ja és amúgy nem élt

Mindegy, mindkettő hulladék.A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4

Utóbbi.messideco írta: Az új Batmanből egy kérdés:
Ra's Al Ghul akkor élt, vagy csak egy képzet volt?
A barátaimmal mindig ezen vitatkozunk két sör után
Hát EZ vagy nagyon tré lesz, vagy baromi jó

Az IMDB összeállította az év végi ''TOP'' listákat:
Top 10 felhasználók által értékelt film:
1. The Dark Knight rises
2. The avengers
3. The hunger games
4. Prometheus
5. The amazing Spiderman
6. Skyfall
7. Ted
8. Twillight :Breaking Dawn part2
9. The Expandables2
10.Magic Mike
Sztárméter:
Tom Hardy
Jennifer Lawrence
Chris Hemsworth
Joseph Gordon-Lewitt
Christian Bale
Channing Tatum
Johhny Depp
Emma Stone
Josh Hutcherson
Kirsten Stewart
Top10 felhasználók által értékelt sorozat:
Game of thrones
The walking dead
The gang bang theory
Breaking Bad
How I banged your whore mother
Once upon a time
Dexter
Vampire diaries
Supernatural
True Blood
Top10 feltörekvő csillag
Liam Hemsworth
Rooney Mara
Lena Headey (Cersei)
Tom Hiddleston
Noomi Rapace - az amerikai filmipar is felfedezte magának
Taylor Kitsch
Cobie Smulders
Benedict Cumberbatch
Jim Parsons
Ian Somerhalder
------------------------
Az új Batmanből egy kérdés:
Top 10 felhasználók által értékelt film:
1. The Dark Knight rises
2. The avengers
3. The hunger games
4. Prometheus
5. The amazing Spiderman
6. Skyfall
7. Ted
8. Twillight :Breaking Dawn part2
9. The Expandables2
10.Magic Mike
Sztárméter:
Tom Hardy

Jennifer Lawrence
Chris Hemsworth
Joseph Gordon-Lewitt
Christian Bale
Channing Tatum
Johhny Depp
Emma Stone

Josh Hutcherson
Kirsten Stewart
Top10 felhasználók által értékelt sorozat:
Game of thrones

The walking dead
The gang bang theory
Breaking Bad
How I banged your whore mother
Once upon a time
Dexter
Vampire diaries
Supernatural
True Blood
Top10 feltörekvő csillag
Liam Hemsworth
Rooney Mara
Lena Headey (Cersei)
Tom Hiddleston
Noomi Rapace - az amerikai filmipar is felfedezte magának

Taylor Kitsch
Cobie Smulders
Benedict Cumberbatch
Jim Parsons

Ian Somerhalder
------------------------
Az új Batmanből egy kérdés:

- visca el barca
- Presidente del Barça
termeszetesen utobbi.Mihu írta:A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4visca el barca írta:barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Mihu
- Director del Fútbol
A The Cave, vagy a The Descent? Az egyik imdb-n 4.8, a másik 7.4visca el barca írta:barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.

- visca el barca
- Presidente del Barça
barlang, recMihu írta:Na én viszont egy egyedül, sötét szobában nézős, baromira befosatós horrorfilmre kérnék tippeketA kör, Átok kilőve.

- visca el barca
- Presidente del Barça
az a film pont arra jó, hogy cirka 16 perc után egymásnak essetek a csajjalpalesz77 írta:Közbe eszembe jutott amúgy a The woman in black című film, amit régóta meg akarok nézni. Gondoltam akkor már a kellemest a hasznossal..Vagy nem ajánljátok?

- sjay
- Entrenador del Barça
Jó ötlet a The woman in black. Rémisztő is, profi is, ráadásul Daniel Radcliffe olyan csúnya benne, hogy nem kell félned attól, hogy a lány miatta hagy elpalesz77 írta:Köszi a gyors válaszokat!![]()
Közbe eszembe jutott amúgy a The woman in black című film, amit régóta meg akarok nézni. Gondoltam akkor már a kellemest a hasznossal..Vagy nem ajánljátok?
szek.: A típus meg inkább fosatós legyen mind darabolós.