Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.30. 22:00:28

Mekkora pangás van. Megy a klasszikus és alig néhány ember a fórumon. :shock:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.30. 16:30:26

lui1698 írta:Amúgy ti melyik rádiót szoktátok hallgatni?
MR2, meg korábban a Morning show is szólt reggelente, de meguntam őket, szerintem gyakran baromi irritáló beszólásaik vannak, amivel tuti nem egy - nem két embert megsértenek, és most nem a celebekre vagy a politikusokra gondolok.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.30. 16:13:09

lui1698 írta:Amúgy ti melyik rádiót szoktátok hallgatni?
MR2, csakis.
Néha mondjuk a Music FM-en is szokott lenni jó muzsika.
Illetve még a Tilos a másik kedvencem, ahol
1. Van néha dubstep-óra
2. Múltkor, mikor rákapcsoltam, éppen kínai nemzetiségi műsor volt vagy nem tudom. :lol: Csak hadarták, mint az állat, hogy sin vang cseng mao ce tung satöbbi. :mrgreen:

Múltkor amúgy jó volt, asszem a Class FM-be betelefonált egy férfi, hogy kéren egy számot az anyjának, aki tegnap halt meg...
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.30. 14:30:50

lui1698 írta: Amúgy ti melyik rádiót szoktátok hallgatni?
Baróti Star Rádió és Tv, ami a kettő együtt van. Ha nem hallottál róla keress rá youtube-on, nem fogsz csalódni.
PCsabi
aka Game90

2013.01.30. 14:10:44

Akik betelefonálnak a rádióba, hogy számot kérjenek, azok szerintem nem ismerik a youtube-ot, nincsen mp3 a telefonjukon és cd-s/usb-s autórádiójuk.
lui1698 írta: Amúgy ti melyik rádiót szoktátok hallgatni?
Hangulatfüggő a dolog, MR2, ClassFM, MusicFM. De ha reggel megyek suliba, akkor csak a ClassFM és a Morning Show 8) Ha meg délután/este megyek kocsival valahova, akkor meg kapcsolgatok össze-vissza.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.30. 13:41:14

Mihu írta:
soadroli írta:Most komolyan, hogy lehet valaki ilyen retardált, hogy betelefonál a rádióba, és kér EGY SZÁMOT. De milyen számot, te barom ](*,) ](*,) és még küldi ennek-annak. Istenem ennyi hülyét :lol:
De várjál...múltkor ülök a kocsiban, betelefonál egy srác, azt mondja: kérnék egy számot magamnak....Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek az ilyenen....
Meg mikor a kölökkel az ölében telefonál anyuka, közben meg üvölt vele, hogy '"maraggyámá!!!". :lol:

Amúgy ti melyik rádiót szoktátok hallgatni? Gondolom sokan a nagyobb cuccokat, én inkább a 88-at, ez legjobb itt a környékünkön, ráadásul délutánonként néha elcsípek pár jó pillanatot a Megában. Két idióta tolja a baromságot, kicsit ilyen Bumeráng fíling, de bírom. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Mihu
Director del Fútbol

2013.01.30. 13:36:59

soadroli írta:Most komolyan, hogy lehet valaki ilyen retardált, hogy betelefonál a rádióba, és kér EGY SZÁMOT. De milyen számot, te barom ](*,) ](*,) és még küldi ennek-annak. Istenem ennyi hülyét :lol:
De várjál...múltkor ülök a kocsiban, betelefonál egy srác, azt mondja: kérnék egy számot magamnak....Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek az ilyenen....
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2013.01.30. 13:29:57

Most komolyan, hogy lehet valaki ilyen retardált, hogy betelefonál a rádióba, és kér EGY SZÁMOT. De milyen számot, te barom ](*,) ](*,) és még küldi ennek-annak. Istenem ennyi hülyét :lol:
Kép
zalazs88
Barça B

2013.01.26. 15:59:02

Veletlenul nincs valakinek contour roam fejkameraja, mert kerdesem lenne azzal kapcsolatban
Deus
Boixos Nois

2013.01.25. 20:59:11

Gareth Tello írta:Búvárhoz úszott segítségért egy horgászzsinórba gabalyodott delfin Hawaii partjainál. Az állat békésen tűrte, hogy a búvár letekerje az uszonyára tekeredett damilt.
http://www.origo.hu/tudomany/20130124-b ... elfin.html
Videó is van róla, hihetetlen.
Agyam eldobom. Pedig tudtam, hogy delfinek nagyon intelligensek, sőt a legintelligensebb állat a földön. Na de... :shock: Először is a delfin észreveszi, hogy beakadt valamilyen zsinórba és nem tud megszabadulni tőle. Erre mit csinál? Felkeres egy búvárt vagy búvárokat, és leszedeti magáról... :shock: Jó érzéssel tölt el, hogy bíznak bennünk. Legalább szerencséje volt a delfinnek, hogy nem egy vadparaszt turista búvárral találkozott, aki max csak fotózott volna... Egy profival futott össze.

Ezért is nagyon elszomorít a dolog, hogy japánban vadásznak a delfinekre... Vérlázító.
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2013.01.25. 20:16:29

Gareth Tello írta:Búvárhoz úszott segítségért egy horgászzsinórba gabalyodott delfin Hawaii partjainál. Az állat békésen tűrte, hogy a búvár letekerje az uszonyára tekeredett damilt.
Pont most olvastam és néztem a videót.
Tényleg hihetetlen. Pedig egy vadon élő állatról van szó. Nagyon aranyos és okos.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.25. 19:50:55

Búvárhoz úszott segítségért egy horgászzsinórba gabalyodott delfin Hawaii partjainál. Az állat békésen tűrte, hogy a búvár letekerje az uszonyára tekeredett damilt.
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.24. 22:03:18

messideco írta:Tim: remy asszem csak pár napja látta :lol:
Tudom,pont rá céloztam :lol: Hihetetlen hogy sikerült elkerülniük egymást ennyi ideig.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.24. 21:59:02

Tim: remy asszem csak pár napja látta :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.01.24. 21:41:55

Tim írta:A mai nap kérdése: Mit tenne ön az adott szituációban?
Én először is megiiednék,aztán arra gondolnék..Majd később elmondom mire gondolnék.
milliókra perelném őket, nyugalmam megzavarásáért,ennyi.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.24. 21:34:42

lui1698 írta:
Tim írta:Én először is megiiednék,aztán arra gondolnék..
Hogy végül is te vagy Batman, mi bajod eshetne?

Amúgy ezek a népek nincsenek beavatva?
Nem egészen.. :lol: A hazai ker.tévék mikor fognak valami hasonlóval előállni,illetve túllépnek-e valamikor az olyan reklámokon mint pld"Fantasztikus tavaszi filmlavina! Bud Spencer& Terence Hill legjobb filmjei,a többszörös Oscar díjas Gladiátor, egy örök klasszikus Julia Roberts és Richard Gere főszereplésével,stb..Mozizzunk együtt! És persze új sorozatok véletlenszerű időpontokban,de minimum húsz perc késéssel az eredeti időponthoz képest"

Hinnétek-e hogy van olyan aki még nem látta a Gladiátort? :lol:
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2013.01.24. 21:08:33

Tim írta:Én először is megiiednék,aztán arra gondolnék..
Hogy végül is te vagy Batman, mi bajod eshetne?

Amúgy ezek a népek nincsenek beavatva?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Tim
Mezei fórumozó

2013.01.24. 20:55:23

A mai nap kérdése: Mit tenne ön az adott szituációban?
Én először is megiiednék,aztán arra gondolnék..Majd később elmondom mire gondolnék.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.23. 18:03:30

Miért ment át a csirke az úton?

Kép

Óvónő: Hogy a másik oldalra jusson.

Plató : A közjó érdekében

Arisztotelész: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.

Karl Marx: Történelmi szükségszerûségbõl.

Saddam Husszein: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat,
hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.

Ronald Reagan: Elfelejtettem...

James T. Kirk: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelõtt...

Hippokratész: A hasnyálmirigyében termelõdõ váladék miatt.

Martin Luther King: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon
átmehet az úton anélkül, hogz célját fel kellene fednie.

Mózes: És leszállt Isten a mennyekbõl és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom néked,
kelj át az úton !" És a csirke átkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.

Fox Mulder: Saját szemeddel láttad, hogy átment az úton. Még hány csirkét
kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???

Richard M. Nixon: A csirke NEM ment át az úton.

Machiavelli: Igaz, a csirke átment az úton. ki törõdik vele, hogy miért?
A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekvését.

Freud: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra,
elfojtott szexuális bizonytalalnságodat tárja fel.

Bill Gates: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, ami nemcsak átmegy a túloldalra,
de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait, és kezeli a könyvelését.

Bill Clinton: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan mgértsék.
Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt...

Darwin: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlõdtek,
amely felruházza õket a túloldalra való átkelés képességével.

Einstein: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozgult el a csirke
alatt, ez viszonyítási pont kérdése.

Buddha: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.

Ernest Hemingway: Meghalni. Esõben.

Rambo: Rosszul céloztam volna ...?

Fóthi Ákos: Ez a csirke invariáns tulajdonsága...

Filmek :

M.I.B. : Hölgyeim, Uraim ! Jöjjenek közelebb, amit láttak nem csirke volt, csak egy gázfelhõ megrekedt egy termikus zsebben ! Most nézzenek bele ebbe a vörös lámpácskába. Köszönöm.

Hellraiser : A pokolból jött Todd. A csirke itt van Todd. Megint. Megint.

Ponyvaregény : Látsz itt olyan táblát hogy csirkeátjáró ? Nem látsz. És tudod miért nem látsz ?!

Aliens : Ripley, nekem anyukám azt mondta nincsenek csirkék. Pedig vannak. Mindenhol.

Forrest Gump : A Mama azt mondta, hogy ha Isten azt akarta volna, hogy a csirke a túloldalon legyen, akkor oda született volna.

Blair Witch Prj. : (kamerarángatás) Úristen ! Josh ! A csirke ! Meneküljünk !

Leon a profi : Nõt és csirkét soha. Ez a szabály.

Mátrix : Kövesd a fehér csirkét Neo !

X akták : A csirke odaát van...

Hegylakó : A jövõben lesz egy hatalmas túloldal, ahol a csirkék gyülekezni fognak, hogy megküzdjenek a jutalomért.

Csillagok háborúja : Nem csirke az, hanem űrállomás.

5th. element (Leeloo) : Csirke jó ! Csirke finom !

Apokalipszis. Most. : Ha a csirke átjutott, nekünk is sikerülni fog emberek !

Csillagközi Inv. (Starship troop.) : Ideátról, a Klendathuról jelentkezek ! Rengeteg itt a csirke ! Úristarrrrggghhhh....

2001. Ûrodüsszeia : Ez tele van, tele van CSIRKÉKKEL !

Gyalog galopp : Mert a kedvenc szine kék. De hol a szörny? A csirke elött vagy után?

Magyarország:
Gyurcsány Ferenc:
Mert elk...ta. Nem kicsit, nagyon.

Orbán Viktor:
Mindenki hozzon magával még egy csirkét, amikor népszavazni megy!

Medgyessy Péter:
Mert útelágazhozá... útelágadozá... útelágazódáshoz érkezett.

Kuncze Gábor:
Mi, liberálisok, úgy gondoljuk, hogy minden csirke ott és akkor megy át az úton, ahol és amikor csak akar.

Demszky Gábor:
Hallatlan, hogy a csirke akadályozza a forgalmat, miközben átmegy az úton! Intézkedni fogok, hogy haladéktalanul rakjanak mindenhova "Csirkéknek átmenni tilos!" táblákat.

Dávid Ibolya:
Én nem értek a csirkéhez.

Zuschlag János:
Nincsen Csirke-ügy, a Csirke nem ment át az úton!

Gergényi Péter:
A csirkét könnygázzal sikeresen feloszlattuk.

Nagy Feró:
Eszem-[auto_cenzúra] megáll! Hát nem megszökött a darálóból!

Fábry Sándor:
Kérem szépen, az a csirke egész egyszerűen azért ment át, mert kakilnia kellett mintegy az alfeléből, tetszik érteni?

Havas Henrik:
Kit érdekel? Talán az én csirkém?

Kelemen Anna:
Hát azt nem tudom, de biztos koszos lett a talpa!

Kiszel Tünde:
Már kapható a közös naptáram a kis Csirkécskével!

Gálvölgyi János:
Én szeretem a csirkét...

Bajor Imre:
Csirke...? Lehet belőle pálinkát főzni?

Farkasházi Tivadar:
A Mimi biztosan tudja.

Kern András:
Elfogtunk egy csirkét...

Jáksó László:
Az megvan, hogy egy csirke átmegy az úton...?

Tamás Gáspár Miklós:
A csirke elszökött a kapitalista kizsákmányolás elől.

Stohl András:
A csirke vagy az út? Az út vagy a csirke? A CSIRKE VAGY AZ ÚT? AZ ÚT VAGY A CSIRKE????

Frei Tamás:
Csak itt, csak most, csak Önöknek, a világ legkisebb csirkéje minden segítség nélkül átmegy a világ legszélesebb autósztrádáján.

Polgár Tomcat Tamás:
Hogy el ne lopják a cigányok.

Ganxsta Zolee:
Hööö... a [auto_cenzúra] se tudja!

Majka:
Tesókám, egy olyan csirkét láttam az úton, te!

Gáspár Győzike:
Háde Evelyn, haggy má békit annak a csírkének!

Schobert Norbi:
A legújabb update csirkém még kevesebb kalóriát tartalmaz!

Till Attila:
Okosabb vagy, mint egy csirke?

Vágó István:
Ha Ön nem tudja a választ, akkor kérheti a telefonos segítséget.

Grétsy László:
Átment az úton, vagy keresztül ment az úton?

Tóta W. Árpád:
Hát nem gyónni ment, az biztos.

Tornócky Anita:
Csak így átment? És ezt így hogy?

Aba Botond:
Ez a csirke csak fikció, és semmilyen módon sem a BKV-t jelenti meg.

Anettka:
Nem számít, az űrben úgysem járt.

Fekete Pákó:
Húú, éna... azta csirikét ugy... de ugy...

Levegő Munkacsoport:
Tiltakozunk az út megépítése ellen! A csirkének a mezőn kell átmennie!

Kispál és a Borz:
Csirke, út, abroncs

Ákos:
Csirke-testem ködbe vesző útra lépett

Lelkes Emese:
És áshatnánk egy alagutat az út alatt a csirkének! Na?

Réz András:
Itt a madár-szimbolika és az utazás-szimbolika egy érdekes és esztétikailag kiemelkedő találkozását figyelhetjük meg.

György Péter:
Több szempontból is vizsgálhatjuk a kérdést. Nézhetjük egyrészt a csirke társadalmi szerepe felől. Pusztán az a tény, hogy a csirkének át kellett mennie az úton, megvilágítja számunkra a csirke elnyomott státuszát, amely ezáltal állandó kisebbrendűségi érzéssel párosul benne. De ha az út szempontjából közelítünk, akkor sem juthatunk derűlátób következtetésre. Az utat egyre csak megtapossák, semmibe veszik, holott az út a civilizációnk egyik fontos építőköve. Jaj lesz nekünk, ha az utak egyszer fellázadnak! Jogosan fogják tenni.

Aki nagyon belejött, még van itt pár:
http://unciklopedia.org/wiki/Mi%C3%A9rt ... 3%BAton%3F
Kép
"And my heart will leave you never."
Castiel
Capitá del Barça

2013.01.23. 17:30:05

Hoppácska! Hatalmas lyuk nyílt a Napon:

Óriási koronalyuk tátong a Nap felső légkörében, amelyből intenzív napszél áramlik ki. A napanyag a hét végén érheti el a Földet.

A NASA napkutató űrszondája, az SDO (Solar Dynamics Observatory) készítette az alábbi felvételt a Napról, január 23-án. Az ultraibolya színképtartományban készült fotón látható sötét terület egy úgynevezett koronalyuk a Nap déli féltekéjén. Mérete a Földének sokszorosa (a Nap átmérője kb. 110 Föld-átmérő).

A nyilakkal övezett terület a koronalyuk. Hőmérséklete kb. 1 millió fok (K), ami alacsonyabb a környező területekénél. A koronalyukak mérete és gyakorisága növekszik a napfoltciklus maximuma felé közeledve (ez most 2013-ban várható). Ilyenkor nemcsak a pólusok környékén fordulnak elő, hanem alacsonyabb szélességeken is.

A napszél naponta mutat kisebb ingadozásokat. Napkitöréskor viszont nagy mennyiségű forró gáz hagyja el a Nap felszínét, egy óriási lökéshullám fut át a bolygóközi téren, amely hevesen a Föld mágneses mezejének csapódik. A plazma sebessége és a részecskék száma rövid időn belül sokszorosára nő, így akár 800 km/órás sebességgel is száguldhat a Föld felé, amelynek következtében mágneses viharok törhetnek ki.

A napkitörések emberi egészségre gyakorolt hatásai:
Egyes kutatások szerint enyhe hányinger, émelygés, fáradékonyság. (szerencsére csak ritkán hat ránk erősen! A Föld légköre és mágneses mezeje ugyanis többé-kevésbé pajzsként működik, amely megvéd attól, hogy a kozmikus sugárzások eljussanak hozzánk. )
Kép
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Deus
Boixos Nois

2013.01.23. 11:05:05

daffy írta:http://www.idokep.hu/hirek/villanas-budapest

pestiek,láttátok? én láttam,de nem tudom mi lehetett. hirtelen azt hittem,hogy a közeli stadion,de ahhoz túl fényes volt.

No, megoldották a rejtélyt:

http://hvg.hu/itthon/20130123_Megvan_a_ ... ny_forrasa

Egy kísérlet volt...
KépKép
miihii
KHAL

2013.01.23. 05:21:20

Kedves Fórumozók!

Az elmúlt napokban történtek hatására, gyorsított ütemben álltunk neki az új Fórumszabályzat befejezésének. Ennek eredményeképpen mostanra született meg a 3.0.0-s szabályzat, amelynek hatályba lépése 2012. január 23. 00:00. Addig a szabályzattal több topicban is találkozhattok, hogy mindenki minél jobban megismerhesse. Kellően konstruktív javaslat esetén, még történhetnek változtatások a szabályzaton, ezzel kapcsolatban az észrevételeket a megfelelő topicban várjuk (aki nem képes megtalálni, annak valószínűleg, nem rendelkezik kellően konstruktív észrevétellel), minden, nem megfelelő helyen közzétett javaslat, azonnal törlésre kerül. Tessék venni a fáradtságot, és megkeresni a megfelelő topicot.

Most pedig következzen a 3.0.0

Fórumszabályzat 3.0.0 írta:Bármely hozzászólás (továbbiakban: hsz), amely részben, vagy egészében káromkodást (ez főleg vonatkozik az autócencúrát kijátszó káromkodásokra) és/vagy off (a témába nem illő) jellegű megnyilvánulást és/vagy 1-2 szóból áll csak és/vagy túl sok hangulatjelet és/vagy személyeskedést tartalmaz, ill. tartalma hangulatkeltő, uszító jellegű (bármilyen népre, kisebbségre sértő) TÖRLÉSRE KERÜL. A moderátorok ezen túl nem fogják javítgatni, egyből törlik a hsz-t. Vonatkozik ez arra is, aki beidézi az adott szöveget.

Éppen ezért megkérnénk minden jóérzésű fórumozót, hogy az ilyen jellegű hsz-ekkel NE foglalkozzon, ne válaszoljon rá, ne szóljon vissza neki. A moderátorok majd foglalkoznak vele. A tapasztalatok alapján egy-egy nem megfelelő stílusú/tartalmú hsz épp a reagálások alapján kap nagyobb figyelmet a kelleténél, azáltal, hogy tucatnyian beidézik azt, és kifejtik hasonlóan szépirodalmi stílusban véleményüket a hsz tartalmával, vagy a szerző értelmi képességeivel kapcsolatban. Erre semmi szükség sincs. Éppen ezért mostantól mind a szerzőt mind pedig a hsz-re reagáló felhasználókat szankcionálni fogjuk – természetesen nem ugyanolyan súllyal. Aki úgy érzi, hogy nem megfelelő stílusú/tartalmú hsz-t talál bármely topicban az kérjük az „Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban” topicba jelezze ezt a moderátorok felé, hiszen mi sem lehetünk ott mindig, mindenhol.

Ha már szó esett az idézetekről, természetesen továbbra is érvényes, hogy a 2-nél több idézetet tartalmazó hsz maradéktalanul törlésre kerül. Senki ne jöjjön azzal, hogy „de én milyen sokat írtam, miért töröltétek?”. Ha már valaki beidézi – vagyis válaszra méltatja - egyik társa hozzászólását, akkor a leírtakról mondja el véleményét, ne pedig a szerzőről, arra ott a privát üzenet (továbbiakban: pü). Ha nem tudsz érdemben hozzászólni az előtted szólóhoz, ne fecséreld az energiáid egy-két szavas hsz-ekre (mint például „Valóban”, „Szívemből szóltál!” stb.)

A moderátorok közös döntése értelmében kitiltjuk a "PÜd érkezett X Y" című, és hasonló tartalmú hsz-eket az „Üzenetek mindenkinek” topicból. Máshol ugye eddig sem volt megengedett. Az oldal biztosít felugró ablak és e-mail formájában értesítést minden egyes pü érkezésekor, illetve egyébként is illik minden rendszeresen fórumozó felhasználónak napi egyszer legalább megnézni az üzeneteit!

Továbbá kérjük, hogy mindenki fokozottan ügyeljen a helyesírásra könnyebbé téve ezzel mások számára mondandója értelmezését. Nem mellékesen ezzel nagyobb megbecsülést érhet el a többiek körében.

A madridista.hu oldalról tilos az idézés!

A törölt hsz-ekkel kapcsolatban reklamációt csak úgy fogadunk el, ha a felhasználó a kérdéses törölt hsz-t képes prezentálni a moderátorok felé. Ez tehát azt jelenti, hogy ajánlott minden felhasználónak a küldés után megörökíteni a hozzászólást (printscreen, vagy képmetsző program - ezzel kb. 3 másodperc - segítségével), úgy, hogy annak a küldési ideje, illetve az előtte lévő hozzászólásnak legalább a küldési ideje, és a küldője látható legyen. Aki ezen ajánlásnak nem tesz eleget, annak a panaszát a moderátorok nem kötelesek kivizsgálni. Ezzel megelőzhetőek a moderátorok visszaélései, illetve a "De én semmi szabályelleneset nem csináltam" típusú reklamációt. Reméljük, megértitek, hogy ez mindkét fél közös érdeke.

Ma már egészen egyszerű megtalálni bárkinek az elérhetőségét, így mostantól a játékosoknak szánt jókívánságokat, ne az adott játékos topicjába írjátok, hanem magának a játékosnak, igaz ez az új igazolások esetében is, csak ott - természetesen - az üdvözlő üzenetekre vonatkoztatva. Az ilyen jellegű hsz-eket szintén törölni fogjuk. Kivételt képezhet ez alól az a hsz, ami pl egy játékos születésnapján az első informatív jellegű hsz. Hiszen, ezzel felhívhatja a fórumozók figyelmét az adott játékos születésnapjára, akik ezután elküldhetik a játékosnak személyes jókívánságaikat.

Amennyiben egy könyv, film, sorozat, vagy bármilyen mű egy-egy részletével kapcsolatban van kérdésed, vagy közölni valód, mindenképpen használj sárga, vagy fehér színt, ezzel meghagyva a megismerés örömét a többi felhasználónak. Ellenkező esetben a hsz-od könnyen törlésre kerülhet. Fontos azonban, hogy sporteseményekre ez a szabály nem vonatkozik! Ezért ajánljuk, hogy amennyiben felvételről szeretnél végigizgulni bármi hasonlót kerüld el az adott topico(ka)t (Pl. ha egy Forma 1-es futam a televízióban CET szerint 14:00-tól már felvételről megy, nem ajánlatos délelőtt a hozzá kapcsolódó témát böngészned, ha még szeretnél izgulni a közvetítés alatt).

Tilos mindennemű politikai, vallási, etnikai jellegű hozzászólás, illetve fokozottan figyeljetek oda az olyan témáknál, amelyek könnyen ebbe az irányba kanyarodhatnak el. Amennyiben bármely beszélgetés ezen pontok valamelyikét érinti, azonnali beavatkozást von maga után.

Tilos a torrent oldalak nyílt reklámozása,meghívók kéregetése,továbbá a direkt letöltési linkek közzététele. Az ilyen jellegű hozzászólások azonnal törlésre kerülnek.

Sajnálatos módon mind magyarországi, mind nemzetközi szinten elszaporodtak a színvonaltalan, komolytalan (sport)oldalak.
Erre vonatkozóan, a kacsákat és az azt követő több oldalnyi okfejtéseket megelőzendő, elkészítettük a tiltott oldalak folyamatosan bővülő (!) listáját:

A "tiltottak listája":
www.tribalfootball.com
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
www.focitipp.hu
www.sporthirado.hu
www.stop.hu

Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal.

Ezen oldalakról tilos a fórumra linkelni, tilos róluk idézni és a bennük megjelent tartalmakról írni (bármilyen formában), illetve minden olyan információt tartalmazó hozzászólást törlünk majd, amely alatt nincs megjelölve annak a forrása. Éppen ezért, kérünk mindenkit, hogy amennyiben egy átigazolási (vagy akármilyen) hírt akar megosztani a fórumozókkal, a hír valódiságát igazolóan jelölje meg annak forrását is.

A moderátorok vezetni fognak egy ún. Fekete Listát, amelyen azoknak a neve szerepel, akiktől ebben a topicban hozzászólást kellett törölni, valamint a törölt hszek száma.
5 és 10 törölt hsz között szankcionálni fogunk, méghozzá kitiltással. A konkrét szankció, illetve az, hogy hány törlés után lép érvénybe, egyénenként változik, moderátori elbírálás alapon. Így például van köztetek olyan, aki tudja magáról, hogy mennyi munkát adott nekünk régebben, nos erre mi is emlékezni fogunk ilyen esetekben.
A listát ti nem tudjátok majd követni, ezzel is próbáljuk elérni, hogy figyeljetek oda arra, mit írtok.

Ha valaki folytatólagosan megsérti a jó ízlés határait, neve nem szalonképes, többszörösen „visszaeső”regisztrációja azonnal törlésre kerül. Ezáltal összes korábbi hozzászólása elveszik, neve és IP-je tiltólistára kerül az EUROBARCÁN és a MADRIDISTA.HU honlapján is.
EUROBARCA TEAM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2013.01.23. 16:10:17-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2013.01.22. 21:32:03

kanty írta:Férfiak szülési fájdalmakkal. Elég komoly:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lsPXpR2ORU
Egyből ez jutott az eszembe:
"Chandler, most kéne téged tökön rúgni" :lol: :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.22. 21:20:49

Férfiak szülési fájdalmakkal. Elég komoly:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lsPXpR2ORU
Deus
Boixos Nois

2013.01.22. 20:49:24

daffy írta:http://www.idokep.hu/hirek/villanas-budapest

pestiek,láttátok? én láttam,de nem tudom mi lehetett. hirtelen azt hittem,hogy a közeli stadion,de ahhoz túl fényes volt.

áhá, szval nem hallucináltam.... valami bevillantott a szobámba, mondom WTF?! ááá, biztos sok volt a red bull.

Erre mégis tényleg volt villanás. Szerintem:

1. kóbor aszteroida vagy
2. észak-korea
KépKép
Válasz küldése