Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
persze, nekunk nem noname, de egy átlagos tv nézőnek az... ma már a filmek a 80%-át a nevek viszik...lui1698 írta:Khm... Stringer Bell nem nóném? Értem?visca el barca írta:fekete bondnah persze. amugy sem hinném h ilyen noname emberekkel mint idris elba el lehetne bond filmet adni.
http://youtu.be/hGo5bxWy21g
Úristen, hogy én mennyire imádom a Drótot!lui1698 írta:Khm... Stringer Bell nem nóném? Értem?
http://youtu.be/hGo5bxWy21g
Khm... Stringer Bell nem nóném? Értem?visca el barca írta:fekete bondnah persze. amugy sem hinném h ilyen noname emberekkel mint idris elba el lehetne bond filmet adni.
fekete bondkurdt írta:Szerintem a Skyfall a legjobb Craiges Bond-film. De én nem szeretem Craiget.
Clive Owen tényleg sokkal jobb választás lett volna. Hozzá abszolút passzolt volna ez a karakter, amit most Craig hoz.
Dominic Westet is szívesen megnézném, de most egy másik brit Drótos színészről van szó, mint lehetséges Bond: Idris Elba!
Őt is imádom, nagyon kíváncsi lennék rá is, mint Bond.
szerk: és ne haragudj miihii, de Statham szerintem is hülyeség...a sárm és az erő megvan benne, de az elegancia alulról súrolja a nullát; még öltönyben is úgy néz ki, mint egy verőember...
Sztem meg több elegancia és (pénz&)sárm van benne, mint a jelenlegi jómadárbanvisca el barca írta:miihii ne idegesíccs má'...
statham mint bond? abban az emberben annyi sárm és elegancia van mint egy szobanövényben![]()
nekem craig teljesen átlagos mint bond, inkább a filmek egyre gyatrábbak. ha már egyébként alternatíva, akkor h legyen vmi vitalap, pl clive owen kifejezetten bond típus.
Ebből nem lesz szájkarate, mivel nincs azzal semmi gond, h egy adott filmről és főszereplőjéről teljesen másképp gondolkodunk. Éppen ezért felesleges is lenne győzködnünk egymást, így csak szimplán eldumálunk rólaREMY írta:az a vicc, hogy 10 emberből 8 nál ezt olvasom amit írsz, ennek ellenére, ha megnézem IMDB-n a pontszámát, akkor 7.9 jön ki, ami valljuk be elég magas.miihii írta: Nem igazán nyerte el a tetszésemet vmiért. Kicsit lagymatag, kicsit uncsi és sztem bőven alulmúlta összességében a Bond filmek átlagát.
Valamiért ellentmondást érzek, mert rengetegen leszólják, de mégis több helyen elismert film lett.
amúgy nem vagyok Bond szakértő, így nem is akarok szájkaratézni, de a sokak szerint egyik legjobb Bond, Brosnan volt az aki megutáltatta velem a sorozatot. És Craig volt az aki megszerettette....
az a vicc, hogy 10 emberből 8 nál ezt olvasom amit írsz, ennek ellenére, ha megnézem IMDB-n a pontszámát, akkor 7.9 jön ki, ami valljuk be elég magas.miihii írta: Nem igazán nyerte el a tetszésemet vmiért. Kicsit lagymatag, kicsit uncsi és sztem bőven alulmúlta összességében a Bond filmek átlagát.
Én sem utálom DC-et, egyáltalán semmi bajom vele. Csak vhogy nekem továbbra is idegen az ő karaktere Bond-ként. Túlságosan baltaarcú a srác, nincs meg az a sárm benne, ami elengedhetetlen lenne a duplanullásnak.REMY írta:Craig utáloknak MUHAHAHAHA mert lesz még 2 Daniel Bond Craig film, úgyhogy lehet savazni![]()
Skyfall meg igenis jó film, sőt nagyon is jó.
epic failJOseppe írta:Üdv.Visca! Az avatárodból gondolom hogy nagy King rajongó vagy, esetleg nem tudnál valami "új" King filmet mondani.Én most néztem bele a The Night flyerbe, ezt nem tudom hogy ismered-e. Én szinkronosan akarom megnézni, csak hát nem találom sehol sem.Ez mondjuk már régi 97-es film.
Az álomcsapdát még nem láttam.De a Desperationt,Sorvadj el, Ezüst pisztolygolyók, A halálsoron, Az, hát röviden én ezeket láttam eddig filmben.TT írta: én szándékoltan nem néztem tőle sok filmet, mert nem nagyon filmesítik meg jól az irományait, olvasni sokkal jobb. de pl. az álomcsapdát láttam, viszonylag jó volt csak az is 2003-as, lehet láttad már
Ez pl. elég jó: http://www.imdb.com/title/tt0995832/TT írta:ismertek jó katonai filmeket? olyan kellene amiről el is hiszi az ember, hogy nem játékfegyverekkel tolják. zöld zóna vagy a bombák földjén az ami a közelmúltban megütötte a színvonalat.
én szándékoltan nem néztem tőle sok filmet, mert nem nagyon filmesítik meg jól az irományait, olvasni sokkal jobb. de pl. az álomcsapdát láttam, viszonylag jó volt csak az is 2003-as, lehet láttad márÜdv.Visca! Az avatárodból gondolom hogy nagy King rajongó vagy, esetleg nem tudnál valami "új" King filmet mondani.Én most néztem bele a The Night flyerbe, ezt nem tudom hogy ismered e. Én szinkronosan akarom megnézni, csak hát nem találom sehol sem.
Azt, aki egy értékes és érdekes filmet szeretett volna látni...visca el barca írta: uh ez már lassan a vesszőparipám leszkit zavar?
Volt "szernecsém" látni, de egyszerűen nem tudom hova tenni...Ez a film ha egy 15 perces rövidfilm akkor azt mondom, megérte megnézni...de így, szörnyűűűű...egyetértek az előttem szólóval.visca el barca írta:craiggel semmi bajom (bár nekem már tul modern bondnak) én a filmet szóltam le. nem tuodom h mit lehetett benne élvezni, tök unalom az egész. és javier bardem is szörnyű volt.