REMY írta:miihii írta: Nem igazán nyerte el a tetszésemet vmiért. Kicsit lagymatag, kicsit uncsi és sztem bőven alulmúlta összességében a Bond filmek átlagát.
az a vicc, hogy 10 emberből 8 nál ezt olvasom amit írsz, ennek ellenére, ha megnézem IMDB-n a pontszámát, akkor 7.9 jön ki, ami valljuk be elég magas.
Valamiért ellentmondást érzek, mert rengetegen leszólják, de mégis több helyen elismert film lett.
amúgy nem vagyok Bond szakértő, így nem is akarok szájkaratézni, de a sokak szerint egyik legjobb Bond, Brosnan volt az aki megutáltatta velem a sorozatot. És Craig volt az aki megszerettette....
Ebből nem lesz szájkarate, mivel nincs azzal semmi gond, h egy adott filmről és főszereplőjéről teljesen másképp gondolkodunk. Éppen ezért felesleges is lenne győzködnünk egymást, így csak szimplán eldumálunk róla
Az IMDB pontszám nem fogja befolyásolni a véleményemet, mint ahogy a véleményem sem a pontszámot

Ha csillagos 11-es állna ott, akkor sem változna a megítélésem, viszont ettől még rengeteg embernek tetszhet. Én most így hasra ütve, a korábbi megtekintés emlékéből kiindulva kb 6.5-et adnék rá. Azért lehet, h megnézem vmikor még egyszer perfekt minőségben is, hátha másodikra jobban elkap.
Én bírom DC filmjeit, de vhogy ezzel a Bond cuccal képtelen vagyok megbarátkozni, beazonosítani még mindig. A korábbi Bond modelltől annyira elüt, h csak na, de az ő fejszerkezete nekem különösen nem passzos a 007-hez. Pláne az testidegen, amikor ki van rittyentve öltönybe. Mint tehénen a pisztolytáska, ahogy a mondás tartja
De ha már ennyire elütünk a megszokott Bondicsektől, akkor én nagyon szívesen elnézegetném akár Jason Statham-et a szerepben. Neki nagyon passzosak az öltönyös dolgok meg a felépítésével sincs gond és még sztem markánsabb, karakteresebb arca is van. De valszeg ez megmarad az én gondolatomnak