Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hogy a viharba ne. De nem a sorozatot, annó mintha 4 filmet láttam volna belőle, de imádtam.zola8787 írta: ismeri valaki az Ezüstnyilat?![]()
Én végigpörgettem. Szerintem nem volt vele annyi baj. Néhol unalmas lett, de melyik sorozat nem? Ezt legalább lezárták időben. 5 évadba pont belefért. Idén fejezték be, vagy lehet az még tavaly év vége volt talán.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
Jön majd hamarosan Aranykéz.Sanama írta:Sajnálom hogy Jaime még nem szerepelt, pedig nagyon bírom már a tagot.![]()
Peter Dinklage játéka viszont még most is zseniális.
Margery viszont nem teljesen értem mit babysittelt igazából :S
Joffrey, Alliser Thorne, Theon.messideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Ki a kedvenc karakteretek? Nekem nem föltétlenül a legfontosabb karakterek, hanem az olyanok tetszenek, mint Jorah Mormont, Margaery, Theon Greyjoy, Bronn és Baelish. Szerintem valamelyikük kulcsfontosságú tettet fog véghezvinni, érzem ezt az éterben.
Az első 2-3 évad nekem nagyon tetszett, érdekes ügyek, kellő humorral megspékelve. Utána elmentek, a történettel egy olyan irányba ami nekem annyira nem jött be. A főszereplő hölgy néha a sírba tudott kergetni viszont John Noble játéka kárpótolt mindenért. Nem lesz a kedvencem de összességében vállalható sci-fi sorozat volt.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
Az első kettő évad nagyon jó, aztán a 3.at már nem is néztem végig. Az már nagyon unalmas, vontatott.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
Joffrey Baratheon, olyan kis kedvesmessideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Ki a kedvenc karakteretek? Nekem nem föltétlenül a legfontosabb karakterek, hanem az olyanok tetszenek, mint Jorah Mormont, Margaery, Theon Greyjoy, Bronn és Baelish. Szerintem valamelyikük kulcsfontosságú tettet fog véghezvinni, érzem ezt az éterben.
Dany és Tyrion mellett még bírom Varys-t, Jaqen H'gar-t és Bronn-t.messideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Cápali és Cápeti?Zsoltu92 írta:Sziasztok! Nem tudom, hogy melyik topicba illene igazán, úgyhogy előre is bocsánat az offért. Lenne egy kérdésem, keresek egy mesesorozatot, de a címét sajnos nem tudom. Régen ment a TV2-n, cápák voltak a főszereplők, amolyan "jó fiúk". Volt köztük egy pörölycápa és a "csapat" vezére egy kardszárnyú delfin voltSajnos többre nem emlékszem, remélem valakinek beugrott ennyiről is. Kíváncsi vagyok így egy pár év elteltével milyen lesz
Többek között ezért nem nézem. Akár már egy könyv elolvasása után is akkor a minőségbeli kontraszt a kettő között - a könyv javára -, hogy nem is nagyon tudom élvezni a sorozatot. Bár tegyük hozzá, hogy ez inkább a könyv dicsérete, mintsem a sorozat kritikája. Egyszerűen olyan magasan van a léc, hogy azt semmi sem tudná megugrani, egy több százmilliós film talán esetleg.Sanama írta:GoT 301
Legjobb még mindig, viszont a könyv után közel sem értékelem annyira jónak, mint mikor még nem olvastam a könyveket. ( ezt csak bátorítás arra, hogy olvassátok..) De még így is nyújt újat, mert annyit változtatnak a könyvhöz képest
![]()
Ettől a fordulattól tartok egy kicsit én is, mert ki tudja h sül el.sjd írta: Az ilyen helyzetekben szokott jönni valami teljesen meglepő, ámde legalább ugyanennyire oda nem illő és hiteltelen fordulat.
Mondjuk kiderül, h már a patkányok is bezombulnak, és nem maradhatnak többé zárt helyen![]()
De sztem az évad fő konfliktusa valahol Carl mentén fog körvonalazódni, ami szintén sok jót nem ígér
Az ilyen helyzetekben szokott jönni valami teljesen meglepő, ámde legalább ugyanennyire oda nem illő és hiteltelen fordulat.miihii írta:Semmit nem vezettek fel az elkövetkezőkből, abszolút vakon vagyunk. Mivel a Kormányzóék elvileg 3-an maradtak, ezt a szálat nem tudom h folytatják, mert nem terem minden bokorban egy visszavágóra alkalmas delegáció. Uh tényleg egy nagy kérdőjel ez így...
Látom nem csak én tettem fel ezt a kérdést magamnak a végénsjd írta: Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?
Belekezdtem többször, mert sokan ajánlották köztük olyanok is akikkel elég közel áll egymáshoz az ízlésünk, de valahogy engem nagyon nem fogott meg, sőt odáig megyek, hogy a főhős kifejezetten irritált.Stalkyard írta: De az a lakókocsis rész a pilot elején az alsógatyás, gázmaszkos Mr. White-tal, az hogy nem tud megfogni valakit?Szerintem ülj neki még egyszer, szenvedd végig az első évadot, és adj esélyt a másodiknak, mert onnantól egyre jobb és jobb lesz. Mondjuk ha már az első sem tud végkép egy kicsit sem megfogni, akkor lehet, hogy szimplán csak nem a zsánered a sorozat, van ilyen.
De az a lakókocsis rész a pilot elején az alsógatyás, gázmaszkos Mr. White-tal, az hogy nem tud megfogni valakit?Tarsi88 írta: Hát nekem körülbelül háromszor kellett nekiülnöm, mire sikerült erőt venni magamon, hogy végig nézzem az első részt, pedig nagyon utálok félbehagyni filmet vagy sorozatot ha már elkezdtem. Legalább az első évadot minden sorozatból megnéztem amibe belefogtam kivéve a Breaking Bad. 4 résznél többszöri nekifutásra sem sikerült tovább néznem.
Hát nekem körülbelül háromszor kellett nekiülnöm, mire sikerült erőt venni magamon, hogy végig nézzem az első részt, pedig nagyon utálok félbehagyni filmet vagy sorozatot ha már elkezdtem. Legalább az első évadot minden sorozatból megnéztem amibe belefogtam kivéve a Breaking Bad. 4 résznél többszöri nekifutásra sem sikerült tovább néznem.Stalkyard írta:
Egyébként csak én gondolom úgy, hogy minden idők egyik legjobb pilotja a Breaking Bad-é? Most így visszaemlékezve, valami hihetetlen epic volt, már az első 5 percben megvettek a hátralévő 5 évadra.Utána kissé csalódás is volt az első évad lassúcska cselekménye.