Stalkyard írta:
De az a lakókocsis rész a pilot elején az alsógatyás, gázmaszkos Mr. White-tal, az hogy nem tud megfogni valakit?
Szerintem ülj neki még egyszer, szenvedd végig az első évadot, és adj esélyt a másodiknak, mert onnantól egyre jobb és jobb lesz. Mondjuk ha már az első sem tud végkép egy kicsit sem megfogni, akkor lehet, hogy szimplán csak nem a zsánered a sorozat, van ilyen.

Belekezdtem többször, mert sokan ajánlották köztük olyanok is akikkel elég közel áll egymáshoz az ízlésünk, de valahogy engem nagyon nem fogott meg, sőt odáig megyek, hogy a főhős kifejezetten irritált.
Amúgy ez a legjobb pilot kérdés érdekes, most, hogy így próbálok visszaemlékezni az első részekre nagyon sok olyan sorozatnak amit szeretek, nem is emlékszem az első részére, míg mondjuk kevésbé kedveltekére igen. Nagyon nehéz jó pilot-ot írni, mert egy rész alatt be kell mutatnod a fő szereplőket és el kell fogadtatnod őket a nézőkkel, mindezt úgy, hogy nem mehet a történet rovására. Nagyon nehéz megtalálni a kellő harmóniát.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyikek a kedvenc pilotjaik.
Nálam: 1. Once upon a time: az első részt asszonypajtással néztem meg és bár nagyon nem az én stílusom a sorozat annyira megfogtak a hangulatával az elején, hogy bár a barátnőm már nem nézte egy pár rész után, én végignéztem az évadot, igaz a második évadba már nem kezdtem bele.
2. 24 Már azt sem tudom hány évvel ezelőtt láttam, de még mindig emlékszem szinte az egész részre. Kellő akció volt benne és tökéletes képet kaptunk a főhősről. Jack Bauer for president!

3. The Shield Ezt aki látta azt hiszem nem kell magyarázni, amikor azt hiszed összeáll a kép és tudod, hogy miről fog szólni a sorozat, akkor az az utolsó 2 perc... Hát igazi WTF pillanatok.