Hogy a viharba ne. De nem a sorozatot, annó mintha 4 filmet láttam volna belőle, de imádtam.zola8787 írta: ismeri valaki az Ezüstnyilat?![]()
Sorozatok & TV-műsorok

Remélem most feltépek néhány gyerekkori sebet a kérdésemmel:
ismeri valaki az Ezüstnyilat?

ismeri valaki az Ezüstnyilat?

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én végigpörgettem. Szerintem nem volt vele annyi baj. Néhol unalmas lett, de melyik sorozat nem? Ezt legalább lezárták időben. 5 évadba pont belefért. Idén fejezték be, vagy lehet az még tavaly év vége volt talán.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
Szerethető sorozat, mert mindenki legalább talál benne egy szimpatikus karaktert.
-
- Az Év fórumozója 2013
Jön majd hamarosan Aranykéz.Sanama írta:Sajnálom hogy Jaime még nem szerepelt, pedig nagyon bírom már a tagot.![]()
Peter Dinklage játéka viszont még most is zseniális.
Margery viszont nem teljesen értem mit babysittelt igazából :S

Dinklage zseniális, a Halálos temetésben is nagyot alakított, ezt a Tyrion-szerepet is nagyon érzi.
Margaery meg csak harcol Cersei-vel Tommenért, nyilván Mace "utasítására".
Joffrey, Alliser Thorne, Theon.messideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Ki a kedvenc karakteretek? Nekem nem föltétlenül a legfontosabb karakterek, hanem az olyanok tetszenek, mint Jorah Mormont, Margaery, Theon Greyjoy, Bronn és Baelish. Szerintem valamelyikük kulcsfontosságú tettet fog véghezvinni, érzem ezt az éterben.

Amúgy a Daenerys-Jon-Tyrion-Arya-Robb ötösfogat leginkább.
Jorah Mormontot is szeretném, ha nem tudnám, mit fog később csinálni. (Inkább nem mondom meg.)
Az első 2-3 évad nekem nagyon tetszett, érdekes ügyek, kellő humorral megspékelve. Utána elmentek, a történettel egy olyan irányba ami nekem annyira nem jött be. A főszereplő hölgy néha a sírba tudott kergetni viszont John Noble játéka kárpótolt mindenért. Nem lesz a kedvencem de összességében vállalható sci-fi sorozat volt.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?

Az első kettő évad nagyon jó, aztán a 3.at már nem is néztem végig. Az már nagyon unalmas, vontatott.Messa írta:Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
De az első kettő izgalmas, van benne humor is. Az öreg meg kifejezetten nagy fazon. Ja a csaj meg nagyon baba.
Bátran ajánlom.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Rejtély(Fringe)-t nézi valaki?
Ha igen, vélemény róla?
Ha igen, vélemény róla?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Joffrey Baratheon, olyan kis kedvesmessideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Ki a kedvenc karakteretek? Nekem nem föltétlenül a legfontosabb karakterek, hanem az olyanok tetszenek, mint Jorah Mormont, Margaery, Theon Greyjoy, Bronn és Baelish. Szerintem valamelyikük kulcsfontosságú tettet fog véghezvinni, érzem ezt az éterben.

Arya Stark a kedvencem + Tyrion + az EMBER

Jajj és majdnem kihagytam: Daenerys

- CsacsMate
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Odaát S08E19
Végre a főszálra tértek rá, és egy jó részt dobtak ki. Már lassan kezdett idegesítő lenni ez a sok töltelék rész. Sajnos ez az a sorozat, aminek a folytatás már csak rosszat tesz. Remélhetőleg egynél több évad már nem lesz.
Végre a főszálra tértek rá, és egy jó részt dobtak ki. Már lassan kezdett idegesítő lenni ez a sok töltelék rész. Sajnos ez az a sorozat, aminek a folytatás már csak rosszat tesz. Remélhetőleg egynél több évad már nem lesz.
- miihii
- KHAL
Dany és Tyrion mellett még bírom Varys-t, Jaqen H'gar-t és Bronn-t.messideco írta:Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról
Cápali és Cápeti?Zsoltu92 írta:Sziasztok! Nem tudom, hogy melyik topicba illene igazán, úgyhogy előre is bocsánat az offért. Lenne egy kérdésem, keresek egy mesesorozatot, de a címét sajnos nem tudom. Régen ment a TV2-n, cápák voltak a főszereplők, amolyan "jó fiúk". Volt köztük egy pörölycápa és a "csapat" vezére egy kardszárnyú delfin voltSajnos többre nem emlékszem, remélem valakinek beugrott ennyiről is. Kíváncsi vagyok így egy pár év elteltével milyen lesz
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sziasztok! Nem tudom, hogy melyik topicba illene igazán, úgyhogy előre is bocsánat az offért. Lenne egy kérdésem, keresek egy mesesorozatot, de a címét sajnos nem tudom. Régen ment a TV2-n, cápák voltak a főszereplők, amolyan "jó fiúk". Volt köztük egy pörölycápa és a "csapat" vezére egy kardszárnyú delfin volt
Sajnos többre nem emlékszem, remélem valakinek beugrott ennyiről is. Kíváncsi vagyok így egy pár év elteltével milyen lesz 

Eddig elég kevés értékelés született az első epizódról 

Többek között ezért nem nézem. Akár már egy könyv elolvasása után is akkor a minőségbeli kontraszt a kettő között - a könyv javára -, hogy nem is nagyon tudom élvezni a sorozatot. Bár tegyük hozzá, hogy ez inkább a könyv dicsérete, mintsem a sorozat kritikája. Egyszerűen olyan magasan van a léc, hogy azt semmi sem tudná megugrani, egy több százmilliós film talán esetleg.Sanama írta:GoT 301
Legjobb még mindig, viszont a könyv után közel sem értékelem annyira jónak, mint mikor még nem olvastam a könyveket. ( ezt csak bátorítás arra, hogy olvassátok..) De még így is nyújt újat, mert annyit változtatnak a könyvhöz képest
![]()
A másik, pedig hogy a könyvet állandóan a Gyűrűk Urához hasonlítják, ezáltal pedig a sorozatot is, ami - sorozat lévén - természetesen sokkal kisebb költségvetésből készül, ezáltal látvány és megoldások terén nem igazán tud felnőni a LOTR-hoz, ami ugye egy hollywood-i gigaalkotás. És ez is így elég illúzióromboló.
GoT 301
Legjobb még mindig, viszont a könyv után közel sem értékelem annyira jónak, mint mikor még nem olvastam a könyveket. ( ezt csak bátorítás arra, hogy olvassátok..
) De még így is nyújt újat, mert annyit változtatnak a könyvhöz képest 
Sajnálom hogy Jaime még nem szerepelt, pedig nagyon bírom már a tagot.
Legjobb még mindig, viszont a könyv után közel sem értékelem annyira jónak, mint mikor még nem olvastam a könyveket. ( ezt csak bátorítás arra, hogy olvassátok..

Sajnálom hogy Jaime még nem szerepelt, pedig nagyon bírom már a tagot.

- miihii
- KHAL
Ettől a fordulattól tartok egy kicsit én is, mert ki tudja h sül el.sjd írta: Az ilyen helyzetekben szokott jönni valami teljesen meglepő, ámde legalább ugyanennyire oda nem illő és hiteltelen fordulat.
Mondjuk kiderül, h már a patkányok is bezombulnak, és nem maradhatnak többé zárt helyen![]()
De sztem az évad fő konfliktusa valahol Carl mentén fog körvonalazódni, ami szintén sok jót nem ígér
Az az egy tuti, h a kiscsávó központi téma lesz, látva ahogy kezd megborulni megint. Ebből is mit akarnak majd kihozni vajon

Update:

Nem volt kérdés

Az ilyen helyzetekben szokott jönni valami teljesen meglepő, ámde legalább ugyanennyire oda nem illő és hiteltelen fordulat.miihii írta:Semmit nem vezettek fel az elkövetkezőkből, abszolút vakon vagyunk. Mivel a Kormányzóék elvileg 3-an maradtak, ezt a szálat nem tudom h folytatják, mert nem terem minden bokorban egy visszavágóra alkalmas delegáció. Uh tényleg egy nagy kérdőjel ez így...
Mondjuk kiderül, h már a patkányok is bezombulnak, és nem maradhatnak többé zárt helyen

De sztem az évad fő konfliktusa valahol Carl mentén fog körvonalazódni, ami szintén sok jót nem ígér
- miihii
- KHAL
Látom nem csak én tettem fel ezt a kérdést magamnak a végénsjd írta: Amúgy a 3. évadzáró kapcsán most gondolkodtam el rajta, h komolyan félek a 4. évadtól, mert mi fog történni?

Semmit nem vezettek fel az elkövetkezőkből, abszolút vakon vagyunk. Mivel a Kormányzóék elvileg 3-an maradtak, ezt a szálat nem tudom h folytatják, mert nem terem minden bokorban egy visszavágóra alkalmas delegáció. Uh tényleg egy nagy kérdőjel ez így...
Californication pilot első jelenete megvett kilóra 

Belekezdtem többször, mert sokan ajánlották köztük olyanok is akikkel elég közel áll egymáshoz az ízlésünk, de valahogy engem nagyon nem fogott meg, sőt odáig megyek, hogy a főhős kifejezetten irritált.Stalkyard írta: De az a lakókocsis rész a pilot elején az alsógatyás, gázmaszkos Mr. White-tal, az hogy nem tud megfogni valakit?Szerintem ülj neki még egyszer, szenvedd végig az első évadot, és adj esélyt a másodiknak, mert onnantól egyre jobb és jobb lesz. Mondjuk ha már az első sem tud végkép egy kicsit sem megfogni, akkor lehet, hogy szimplán csak nem a zsánered a sorozat, van ilyen.
Amúgy ez a legjobb pilot kérdés érdekes, most, hogy így próbálok visszaemlékezni az első részekre nagyon sok olyan sorozatnak amit szeretek, nem is emlékszem az első részére, míg mondjuk kevésbé kedveltekére igen. Nagyon nehéz jó pilot-ot írni, mert egy rész alatt be kell mutatnod a fő szereplőket és el kell fogadtatnod őket a nézőkkel, mindezt úgy, hogy nem mehet a történet rovására. Nagyon nehéz megtalálni a kellő harmóniát.
Kíváncsi vagyok, hogy kinek melyikek a kedvenc pilotjaik.
Nálam: 1. Once upon a time: az első részt asszonypajtással néztem meg és bár nagyon nem az én stílusom a sorozat annyira megfogtak a hangulatával az elején, hogy bár a barátnőm már nem nézte egy pár rész után, én végignéztem az évadot, igaz a második évadba már nem kezdtem bele.
2. 24 Már azt sem tudom hány évvel ezelőtt láttam, de még mindig emlékszem szinte az egész részre. Kellő akció volt benne és tökéletes képet kaptunk a főhősről. Jack Bauer for president!

3. The Shield Ezt aki látta azt hiszem nem kell magyarázni, amikor azt hiszed összeáll a kép és tudod, hogy miről fog szólni a sorozat, akkor az az utolsó 2 perc... Hát igazi WTF pillanatok.

Nekem kedvenc sorozatom a BB. DE, ha nem jön be, akkor hülyeség erőltetni. Nem tetszhet mindenkinek, van akinek egyszerűen nem jön be ez a stílus. Na bumm.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
De az a lakókocsis rész a pilot elején az alsógatyás, gázmaszkos Mr. White-tal, az hogy nem tud megfogni valakit?Tarsi88 írta: Hát nekem körülbelül háromszor kellett nekiülnöm, mire sikerült erőt venni magamon, hogy végig nézzem az első részt, pedig nagyon utálok félbehagyni filmet vagy sorozatot ha már elkezdtem. Legalább az első évadot minden sorozatból megnéztem amibe belefogtam kivéve a Breaking Bad. 4 résznél többszöri nekifutásra sem sikerült tovább néznem.

Hát nekem körülbelül háromszor kellett nekiülnöm, mire sikerült erőt venni magamon, hogy végig nézzem az első részt, pedig nagyon utálok félbehagyni filmet vagy sorozatot ha már elkezdtem. Legalább az első évadot minden sorozatból megnéztem amibe belefogtam kivéve a Breaking Bad. 4 résznél többszöri nekifutásra sem sikerült tovább néznem.Stalkyard írta:
Egyébként csak én gondolom úgy, hogy minden idők egyik legjobb pilotja a Breaking Bad-é? Most így visszaemlékezve, valami hihetetlen epic volt, már az első 5 percben megvettek a hátralévő 5 évadra.Utána kissé csalódás is volt az első évad lassúcska cselekménye.