Ezzel maximum a szellemi fogyatékot lehet fejleszteni. Ez gyógytornához van kitalálva. Ha valaki edzésként használja, akkor csak gratulálni tudok. Maximum bemelegítés, vagy levezetés...
Szerk.:
Stalkyard
Igen bocs. Elírtam. Már előrébb járhatott az agyam, mint a kezem.

Utána értelemszerűen. A legnagyobb 4.5 kg-s kiszerelés napi 1 adagra elég, egy hónapon keresztül. Ha napi kettőt iszol, akkor már csak 15 nap. (ez az elite mass, a jumbo 10 nap

) De a többi se elég általában tovább. Egy ital 600 kalória. Ezt beletéve egy 4000 kalóriás étrendbe. Kettőt beletéve már egész egyszerű az étrend, de természetesen nem olcsóbb.
Étrend az kell minden mellé amúgy, de a tömegnövelésnél lehet a legtöbbet vétkezni, mert nem kell csak csirkét, meg halat enned állandóan, mint egy diétában, illetve a szénhidrátok könnyebb, és olcsóbb megvenni.
Én például nem nagyon használtam tömegnövelőt régen, és mégis megnőttem, mert én sokat tudtam enni.
70 kilóhoz egy napi 150 gramm fehérje, és 400 gramm szénhidrát kell, de mivel nehezen hízol ez lehet, akár 450 is kezdésnek. Szemléltetésnek: Napi egy turmix, fél kiló hús (csirke, hal, marha, vagy bármi) már fedezi a fehérje beviteled. A szénhidrátot meg, akár leegyszerűsítve 300 g rizs, 100 g zab, és a turmix (meg egyéb ételek) szintén kiadja nagyjából. 70 kilóval szép az élet, meg olcsó. 120-nál már nehezebben megy... A kalóriát kell viszont megdobni jobban neked szerintem.
Vázlatosan valami ilyesmit:
150 g turmix
200 g banán (2 darab) + 100 g zab
3 tojás + 2 szelet kenyér
150 g csirke + 100 g rizs + zöldségek
150 g csirke + 100 g rizs + zöldségek
100 g csirke + 100 g rizs + zöldségek
Mindig edzés után kell enni a legtöbbet. Szóval ott legyen a legtöbb tápanyagtartalmú étkezés. Természetesen a turmix után.