Offtopic
- shutterisland
- Director del Fútbol
szórakoztató alak volt, de nehogy már ez csökkentse a fórum színvonalát, vagy ilyesmi.
miksinén is jót lehetett nevetni (már aki képes ezeken nevetni és nem ugorja át automatikusan a hsz-eket) de szerintem még sem gond, hogy nincs itt.
miksinén is jót lehetett nevetni (már aki képes ezeken nevetni és nem ugorja át automatikusan a hsz-eket) de szerintem még sem gond, hogy nincs itt.
- visca el barca
- Presidente del Barça
engem. sörvirslin legalább lehet(ett) jokat röhögni, nem ugy mint azon, mikor megy itt a magas röptű eszmecsere a nagy kezdőbetűről meg hasonlókról..messideco írta:Kit érdekel?
Sok régebbi fórumozó írta, hogy már annyira irritálja a fórum, hogy nem is lépik rá, főleg egy-két tag miatt. Ő lehetett az egyik, szóval...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Ez engem is érdekelne... Remélem, nem...visca el barca írta:sörvirsli végleges banánt kapott?

Nem-nem, községet nem mondok, de a Miskolc - Szerencs vonal között van. (a legnagyobb község ott, na jó leírom Tiszalúcrecrea írta:Remélem, azért marad olyan topik, ami nem lesz lezárva pár "zseni" miatt.
Na, megyek akkor a Messi topikba...![]()
Zola, Ózd?

sörvirsli nélkül olyan lesz ez a fórum, mint a Barcelona Oleguer nélkül. Egy óriási nagy űrt hagy maga után

- visca el barca
- Presidente del Barça
sörvirsli végleges banánt kapott? 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Remélem, azért marad olyan topik, ami nem lesz lezárva pár "zseni" miatt.
Na, megyek akkor a Messi topikba...
Zola, Ózd?
Na, megyek akkor a Messi topikba...

Zola, Ózd?
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nézd meg! Annyit dolgoznak, még hazamenni sincs idejük lefürdeni, te meg aljas, felháborító, s főleg megvetendő, KIREKESZTŐ módon máris bűnözőnek béllyegzed meg. Elszégyellném magam a helyedben....
... Ha nem ugyan így gondolnám
... Ha nem ugyan így gondolnám

RASSZISTA!!! Kinyírni, pfeejjj, leköpni, undorító!!!shutterisland írta:mondjuk kevésbé lennének kétségeink, ha nem lenne az összes tollfelvásárló szénfekete.

Szívemből szóltál TESÓ

Borsodba lakom 1 elég nagy községben, nálunk is állandóan jönnek a "sokgyereketcsinálóezáltalnemdolgozómertmiaf.sznakhátúgyiseltartanakabalf.szmagyarok" tollfelvásárlók. Közülük az egyiket elkapták betörésen még tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zola8787 2014.01.14. 15:28:15-kor.
- shutterisland
- Director del Fútbol
mondjuk kevésbé lennének kétségeink, ha nem lenne az összes tollfelvásárló szénfekete. 
de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék arra, hogy ebben mi a biznisz, ha nem az, hogy egyúttal terepszemlét is tartanak.

de tényleg, rohadtul kíváncsi lennék arra, hogy ebben mi a biznisz, ha nem az, hogy egyúttal terepszemlét is tartanak.
Arról nem is beszélve, hogy:

(Tudom, hogy borzasztó.)

(Tudom, hogy borzasztó.)
Nézzünk szembe a tényekkel..Egy átlagos háztartás/család nem tartja meg a tollakat csirke,liba,kacsa stb..vágás után. Ráadásul tölteni csak a finomabb pehelytollak jók.
Szóval nagyon gyanús a sztori
Szóval nagyon gyanús a sztori

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
A másodikat valószínűbbnek tartom. Ezt pedig úgy tudod ellenőrizni, hogy tudtok-e esetekről (folyamatosan) ,amikor is betörések történtek a környéken.
Mert, ha mondjuk két éve járkálnak, de soha semmi nem történt, akkor elég kicsit a valószínűsége ennek. Akkor szintén nem érné meg nekik a benzin
Mert, ha mondjuk két éve járkálnak, de soha semmi nem történt, akkor elég kicsit a valószínűsége ennek. Akkor szintén nem érné meg nekik a benzin

- shutterisland
- Director del Fútbol
nálatok is mindig jár a tollfelvásárló ?
ez ennyire jó biznisz egyébként ?
értem én, hogy olcsón felvásárolják a tollat, amit aztán párnák meg paplanok készítéséhez eladnak, de én még nagyjából soha nem láttam azt az autót megállni, nem beszélve a benzinköltségről, hogy egész nap járja a falut.
itt vidéken van is velük kapcsolatban egy olyan összeesküvés-elmélet, hogy egyben bűnhálózat tagjai is, akik a tollfelvásárlással összekötve megfigyelést tartanak az utcákon, potenciális célpontokat kémlelve a betörésekhez, lopásokhoz.
ez ennyire jó biznisz egyébként ?
értem én, hogy olcsón felvásárolják a tollat, amit aztán párnák meg paplanok készítéséhez eladnak, de én még nagyjából soha nem láttam azt az autót megállni, nem beszélve a benzinköltségről, hogy egész nap járja a falut.
itt vidéken van is velük kapcsolatban egy olyan összeesküvés-elmélet, hogy egyben bűnhálózat tagjai is, akik a tollfelvásárlással összekötve megfigyelést tartanak az utcákon, potenciális célpontokat kémlelve a betörésekhez, lopásokhoz.

-
- Az Év fórumozója 2013
Már nem is emlékszem arra, hogy kire gondoltam... Az biztos, hogy nem Vertonghenre.S.Agüero írta:Alvesre vagy Albára gondolsz?
Nagyjából ezer oka lehet..messideco írta:Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...

Ezt úgy tudod kiszűrni hogy amikor belassul a gép,megnyitod a feladatkezelőt(ctrl+alt+del),és megnézed a futó alkalmazásokat.

- Rajmó
- Capitá del Barça
Nálam nincs semmi ilyen, utálom a toolbarokat.kunyho78 írta:Sziasztok! Válasz a számítógépes problémákra, ha van tool-bar letöltve, akkor azokat a programok telepítése és törlése mappából uninstallálni kell. így gyorsulni fog a net.

Sziasztok! Válasz a számítógépes problémákra, ha van tool-bar letöltve, akkor azokat a programok telepítése és törlése mappából uninstallálni kell. így gyorsulni fog a net.
- Rajmó
- Capitá del Barça
Ez engem is érdekelne, ugyan ez a problémám, bár nekem az oldalakat alig tölti be pluszban, és általában csak a chrom-nál áll fenn ez a probléma.. :Smessideco írta:Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...
- Kash
- Entrenador del Barça
Elég ha ezt én tudom.messideco írta:Zsír.
Kash: árulj el nekem valamit, kíváncsivá tettél az avatarodban levő szöveg miatt. Honnan választottad ezt, és mi az értelme?
De a telefonnal kapcsolatban nem tud senki semmit?
Látom Sociot is érdekli a dolog.

-
- Eurobarca Staff
A honnanra tudom a választ:messideco írta:Kash: árulj el nekem valamit, kíváncsivá tettél az avatarodban levő szöveg miatt. Honnan választottad ezt, és mi az értelme?
Alvin és a Mókusok - Istenek szemével
http://www.ZALNER.eu" target="_blank