Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már nem is emlékszem arra, hogy kire gondoltam... Az biztos, hogy nem Vertonghenre.S.Agüero írta:Alvesre vagy Albára gondolsz?
Nagyjából ezer oka lehet..messideco írta:Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...
Nálam nincs semmi ilyen, utálom a toolbarokat.kunyho78 írta:Sziasztok! Válasz a számítógépes problémákra, ha van tool-bar letöltve, akkor azokat a programok telepítése és törlése mappából uninstallálni kell. így gyorsulni fog a net.
Ez engem is érdekelne, ugyan ez a problémám, bár nekem az oldalakat alig tölti be pluszban, és általában csak a chrom-nál áll fenn ez a probléma.. :Smessideco írta:Miért van az, hogy a fstalicska laptopomon minden akadozik, kezdve a youtube-videóktól a filmig? Pedig van ramja is 2giga, 512-es videokártya i3 processzor...
Elég ha ezt én tudom.messideco írta:Zsír.
Kash: árulj el nekem valamit, kíváncsivá tettél az avatarodban levő szöveg miatt. Honnan választottad ezt, és mi az értelme?
A honnanra tudom a választ:messideco írta:Kash: árulj el nekem valamit, kíváncsivá tettél az avatarodban levő szöveg miatt. Honnan választottad ezt, és mi az értelme?
Nem, de ha véletlenül nálatok nem beszélt össze a család, és többet kaptál valamelyikből, akkor szívesen átveszem...természetesen egy jó áruhitellel együtt.shutterisland írta:itt is mindenki ájfónt meg 102 centis smart led tv-t kapott?![]()
én is csak erre használom...recrea írta: De a lényeg, lehet kamuzni.
Köszönöm, közben újratelepítettem az alkalmazást, akkor jelent meg üzeneteknél az első linked (előtte valamiért nem láttam vagy nem mutatta), ott már ki lehet kapcsolni, aztán a harmadik is ugyanaz a funkció, de magamtól nem találtam volna meg.csababarca írta:gépen nekem nem írja ki,csak telóról.recrea írta:Hogy a túróba kell kikapcsolni facebook-on azt a funkciót, h kiírja térképre, h merre vagyok, honnan írok? A laptopon is meg a szifonnal írt üzenetek helyét is kiírja....szóval gyakran kamuznom kell, de így nem tudok.
De messengerben kikapcsolható:
http://screenshots.en.sftcdn.net/blog/e" target="_blank ... ed-off.jpg
http://www.twelveskip.com/admin/upload/" target="_blank ... ionmsg.png
http://www.twelveskip.com/admin/upload/" target="_blank ... cation.png
ezek segíthetnek.
gépen nekem nem írja ki,csak telóról.recrea írta:Hogy a túróba kell kikapcsolni facebook-on azt a funkciót, h kiírja térképre, h merre vagyok, honnan írok? A laptopon is meg a szifonnal írt üzenetek helyét is kiírja....szóval gyakran kamuznom kell, de így nem tudok.
Basszus, én erre még nem is gondoltam. Lehet már vagy 1000szer lebuktam mikor kamuztam.recrea írta:Ne szívassatok már, annyi itt a tizenéves, biztosan tud valaki segíteni.recrea írta:Hogy a túróba kell kikapcsolni facebook-on azt a funkciót, h kiírja térképre, h merre vagyok, honnan írok? A laptopon is meg a szifonnal írt üzenetek helyét is kiírja....szóval gyakran kamuznom kell, de így nem tudok.