visca el barca írta:messideco írta:Kit érdekel?
Sok régebbi fórumozó írta, hogy már annyira irritálja a fórum, hogy nem is lépik rá, főleg egy-két tag miatt. Ő lehetett az egyik, szóval...
engem. sörvirslin legalább lehet(ett) jokat röhögni, nem ugy mint azon, mikor megy itt a magas röptű eszmecsere a nagy kezdőbetűről meg hasonlókról..
Ehhez szerintem nem feltétlenül szükséges szétverni ezt a fórumot, ha szeretnéd, nagyon szívesen mutatok olyan helyeket az interneten, ahol még nála is nagyobb gyökereket találsz, és tudsz rajtuk röhögni. (Kezdve pl. az nso hozzászólásokkal.)
Valahogy nekem kicsit antipatikus ez a hozzáállás, hogy rontsuk el x ember értelmes fórumozását, mert legalább jót lehet röhögni az ilyen trollokon. Aztán meg írod a szarkasztikus megjegyzéseket, hogy csak ilyen "magasröptű eszmecserék" vannak. Nem gondolod, hogy a kettő között van összefüggés?
Csak mondom, hogy az innen kitiltott egyik madridista átment hazai pályára büszkélkedni a performanszával, és kb. jobban leoltották, mint itt. Nálunk az ilyen formákat meg még inkább bátorítják is...