2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az nem semmi, nem rossz indítás egy házassághoz:-) Nekem szűk két nap lesz ez most, 17-én megyek délelőtt és 19-én jövök.frost86 írta:Most néztem én is és remélem,h meg lesz a bajnoki cím!!!11-én utazunk ki és 21-én haza,mert nászútra megyünk!
Jó meccsel nyitsz*Betty írta:Nekem is ez lesz az első![]()
Viszont én lent leszek a 18-asban
frost86 írta: Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!
frost86 írta: Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!
Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!diagonal írta:A jegyre rá van írva pirossal hol lehet összehajtani: "fold here". Beléptetés elég egyszerű és gyors, motozás előfordul, de inkább csak tessék-lássék, lehetetlen több mint 90ezer embert tisztességesen végigmotozni úgy hogy közben ne kezdődjön meg rég a meccs és itt kb. annyian lesznek várhatóan. Hogy hol kell bemenni az egyértelmű, jegyen rajta van melyik bejárat "access" és van kis térkép is rajta ahol látod az hova esik. Utána meg mikor bent vagy megnézed melyik szektor, melyik sor és szék. Hatalmas stadion, ha menni kell körbe a bejáratodhoz hagyj időt rá:-) Van egy csomó segítő ember is spec. mellényben akik segítenek ha kell, kint is, bent is.*Betty írta:Sziasztok!Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Az A/4-re nyomtatott jegyet össze lehet hajtani, vagy hagyjam "egészben"?
Beléptetésnél, kifele menet mire kell figyelni? Mennyire van motozás, ellenőrzés, mennyire egyértelmű, hogy hol kell bemenni és merre kell keresni a helyemet?
Többen is megyünk, de a többiek messze lesznek tőlem, mennyire elfogadott, hogy megkérek valakit, hogy csináljon rólam képet?
Vagy esetleg valami jó tanács, amire érdemes figyelni?
Teljesen elfogadott hogy képet csinálnak rólad, más is ugyanezt kéri majd tőled. Amúgy meg jó lesz, legnagyobb mikor belépsz és feltárul előtted a szentély, az nem akármilyen érzés:-)
A jegyre rá van írva pirossal hol lehet összehajtani: "fold here". Beléptetés elég egyszerű és gyors, motozás előfordul, de inkább csak tessék-lássék, lehetetlen több mint 90ezer embert tisztességesen végigmotozni úgy hogy közben ne kezdődjön meg rég a meccs és itt kb. annyian lesznek várhatóan. Hogy hol kell bemenni az egyértelmű, jegyen rajta van melyik bejárat "access" és van kis térkép is rajta ahol látod az hova esik. Utána meg mikor bent vagy megnézed melyik szektor, melyik sor és szék. Hatalmas stadion, ha menni kell körbe a bejáratodhoz hagyj időt rá:-) Van egy csomó segítő ember is spec. mellényben akik segítenek ha kell, kint is, bent is.*Betty írta:Sziasztok!Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Beléptetésnél, kifele menet mire kell figyelni? Mennyire van motozás, ellenőrzés, mennyire egyértelmű, hogy hol kell bemenni és merre kell keresni a helyemet?
Többen is megyünk, de a többiek messze lesznek tőlem, mennyire elfogadott, hogy megkérek valakit, hogy csináljon rólam képet?
Igen tényleg így volt. Én speciel a Real - Valencia meccs szünetében vettem meg látva hogy áll a meccs és alighanem sokan voltak így ezzel mert akkor még volt elszórva vagy 30 jegy a stadionban, na ebből a Real meccs végére maradt nulla mert megnéztem. De később lesz még azért mikor a bérletesek visszamondják egy-két nappal meccs előtt, mondjuk így is szerintem sok néző lesz.*Betty írta:Sokan meggondolták magukat tegnap este, mert ma már nem lehet jegyet kapni a meccsre.
Jó kis meccsnek nézünk elébe, az biztos.![]()
Hova szól a jegyed?
diagonal írta:
Örülök hogy tetszett élőben a meccs meg a hangulat:-) Én azon felbuzdulva, ahogy alakulnak a meccsek tegnap Real - Valencia félidejében vettem egy jegyet az Atma elleni utolsó fordulóra. Max. megnézem ahogy bajnok lesz az Atma, de persze abban bízom hogy nem így lesz:-)
diagonal írta:
Örülök hogy tetszett élőben a meccs meg a hangulat:-) Én azon felbuzdulva, ahogy alakulnak a meccsek tegnap Real - Valencia félidejében vettem egy jegyet az Atma elleni utolsó fordulóra. Max. megnézem ahogy bajnok lesz az Atma, de persze abban bízom hogy nem így lesz:-)
Örülök hogy tetszett élőben a meccs meg a hangulat:-) Én azon felbuzdulva, ahogy alakulnak a meccsek tegnap Real - Valencia félidejében vettem egy jegyet az Atma elleni utolsó fordulóra. Max. megnézem ahogy bajnok lesz az Atma, de persze abban bízom hogy nem így lesz:-)clacika írta:pobiii írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy ticketmasteren jegyvásárlásnál hibát ír, vagyis a bankkártyámat nem fogadja. Többször használtam már netes vásárlásra ilyen gondom sosem volt (mastercard otp).
A válaszokat, vagy bármilyen infót,amivel megoldható a probléma előre is köszönöm!
Nem tudom mi lehet az oka, csak azt, hogy anno nekem sem engedte, érvénytelenként azonosította. Ennek köszönhetően én a hivatalos honlapon vettem jegyet, Neked is azt tudom ajánlani.
pobiii írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy ticketmasteren jegyvásárlásnál hibát ír, vagyis a bankkártyámat nem fogadja. Többször használtam már netes vásárlásra ilyen gondom sosem volt (mastercard otp).
A válaszokat, vagy bármilyen infót,amivel megoldható a probléma előre is köszönöm!
Hy!*Betty írta:Sziasztok!
Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Szevasz Gáborgabor.labancz írta:Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnénk kérni, mert a barátnőmmel mennénk az utolsó bajnoki mérkőzésre a Athletico Madrid ellen, hátha az fog a bajnoki címről dönteni. A repjegy már meg is van. Viszont nem értjük, hogy a Barca hivatalos oldalán miért nincs egyetlen darab jegy sem? A keddi BL meccsre is lehetett még az utolsó nap is jegyet venni, pedig az se volt kisebb meccs. Lehet, hogy később lesz még jegy az oldalon? Esetleg socioként látnánk jegyet? Milyen egyéb kis trükkök vannak?:)
Ha a hivatalos oldalon nem tudunk venni, akkor hol érdemes venni? A ticketmasters-en sincs és csak olyan oldalt találok, ahol 2-3x annyiba kerül, mint egyébként.
Néhány nappal korábban kint leszünk már, esetleg van még esély ott szerezni meccs előtt? Vagy azzal inkább ne próbálkozzunk, mert úgy is átvágnak?
Köszi szépen!
Gábor
Szia!gabor.labancz írta:Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnénk kérni, mert a barátnőmmel mennénk az utolsó bajnoki mérkőzésre a Athletico Madrid ellen, hátha az fog a bajnoki címről dönteni. A repjegy már meg is van. Viszont nem értjük, hogy a Barca hivatalos oldalán miért nincs egyetlen darab jegy sem? A keddi BL meccsre is lehetett még az utolsó nap is jegyet venni, pedig az se volt kisebb meccs. Lehet, hogy később lesz még jegy az oldalon? Esetleg socioként látnánk jegyet? Milyen egyéb kis trükkök vannak?:)
Ha a hivatalos oldalon nem tudunk venni, akkor hol érdemes venni? A ticketmasters-en sincs és csak olyan oldalt találok, ahol 2-3x annyiba kerül, mint egyébként.
Néhány nappal korábban kint leszünk már, esetleg van még esély ott szerezni meccs előtt? Vagy azzal inkább ne próbálkozzunk, mert úgy is átvágnak?
Köszi szépen!
Gábor
Persze, be lehet vinni és fotózhatsz kedvedre. Sok külföldi hozzád hasonló Barca fan lesz arra készülj:-)clacika írta: Tényleg, klasszikus sima fényképezőgépet be lehet vinni a stadionba, szabad fotózni? Lehet evidens a válasz, de csak megkérdem.
Megnéztem a képeket, meg elolvastam a beszámolódat.diagonal írta:Na, örülök, hogy összejött:-) Ja, nyomtatható jegyed van így, bár én még csak ticketmasteren vettem, szóval nem tudom kell-e hozzá más a kinyomtatott jegyen kívül ( bankkártya vagy valami ), de szerintem nem. Láttam ilyen kinyomtatott jeggyel menni be embereket és semmit nem kértek tőlük pluszban. Szerintem nyugodtan írhatsz egy élménybeszámolót ide, mások is írtak korábban többen, én is egyébként.
2013.04.13-án ebbe a topikba írtam meccs után egy hozzászólást és oda több képet feltettem linkkel, megnézheted ha gondolod, én ugyanazon az oldalon ültem csak eggyel lentebbi gyűrűben ültem hozzád képest, a 434-es szektorban. a képeken látható hogy onnan mekkora volt meg hogy nézett ki a pálya, szerintem teljesen ok volt, jó elsőre picit kicsinek tűnnek lent a játékosok, de egyáltalán nem vészes, gyorsan megszokod.
Most megnéztem és van sok jegy most este is mindenféle szektorokba, hát ez tavaly mondjuk nagyon nem így volt. Tényleg nem olcsó, de tavaly is ahol ültem 154 € volt eggyel lentebb. Sajnos ilyen árak vannak.
[/quote]Nos! Sikerült megvennem a jegyet, mégpedig a hivatalos oldalon.539 szektor 32 és 33-s sor. Nem tudom mennyit lehet látni onnan, de most szó szerint igaz, majd meglátjuk.
![]()
Ez a legolcsóbb jegy volt igaz, de még így is 30.000 Ft/db, kénytelen voltam ennyi kompromisszumot megkötni.
Akkor jól rémlik ugye, hogy ez így nyomtatható jegyként funkcionál, mivel a honlapon vettem?Jó ez így, nincs legalább vele több teendő.
Kérdés, hogy szoktak élménybeszámolót tartani ilyenkor akik kijutnak a meccsre? Egyáltalán lenne rá igény? Ha igen, akkor ebbe a topicba, vagy másikba?![]()
E fórum nélkül nem jött volna össze a dolog, szóval örök hálám felétek.
Na, örülök, hogy összejött:-) Ja, nyomtatható jegyed van így, bár én még csak ticketmasteren vettem, szóval nem tudom kell-e hozzá más a kinyomtatott jegyen kívül ( bankkártya vagy valami ), de szerintem nem. Láttam ilyen kinyomtatott jeggyel menni be embereket és semmit nem kértek tőlük pluszban. Szerintem nyugodtan írhatsz egy élménybeszámolót ide, mások is írtak korábban többen, én is egyébként.clacika írta:diagonal írta:Nos! Sikerült megvennem a jegyet, mégpedig a hivatalos oldalon.539 szektor 32 és 33-s sor. Nem tudom mennyit lehet látni onnan, de most szó szerint igaz, majd meglátjuk.
![]()
Ez a legolcsóbb jegy volt igaz, de még így is 30.000 Ft/db, kénytelen voltam ennyi kompromisszumot megkötni.
Akkor jól rémlik ugye, hogy ez így nyomtatható jegyként funkcionál, mivel a honlapon vettem?Jó ez így, nincs legalább vele több teendő.
Kérdés, hogy szoktak élménybeszámolót tartani ilyenkor akik kijutnak a meccsre? Egyáltalán lenne rá igény? Ha igen, akkor ebbe a topicba, vagy másikba?![]()
E fórum nélkül nem jött volna össze a dolog, szóval örök hálám felétek.