Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
*Betty
Barça C

2014.05.08. 06:52:07

Nah igen, tegnap este felértékelődött a jegyünk! =D> :lol:
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.07. 23:38:40

frost86 írta:Most néztem én is és remélem,h meg lesz a bajnoki cím!!!11-én utazunk ki és 21-én haza,mert nászútra megyünk!
Az nem semmi, nem rossz indítás egy házassághoz:-) Nekem szűk két nap lesz ez most, 17-én megyek délelőtt és 19-én jövök.
Csak az Elche ellen nyerni kell mert ha nem akkor Songot, Cuencát meg Afellayt nézzük jó eséllyel az Atletico ellen Messiék helyett.
Mondjuk az is a Barca meg az is élmény lenne, de azért mégis na.
frost86
Jugador del Barça

2014.05.07. 23:26:38

Jó meccsel nyitsz Előbb lett vége a Real - Valladolidnak és 1-1, szóval ha az Elche ellen mindegy hogy hogyan, küszködve, öngóllal, akárhogy, de valahogy nyerünk akkor az Atletico elleni meccsen dől el a bajnoki cím. Nem akármilyen meccs várható tényleg.
Most néztem én is és remélem,h meg lesz a bajnoki cím!!!11-én utazunk ki és 21-én haza,mert nászútra megyünk!
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.07. 23:03:31

*Betty írta:Nekem is ez lesz az első :oops:
Viszont én lent leszek a 18-asban :)
frost86 írta: Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!
Jó meccsel nyitsz :D Előbb lett vége a Real - Valladolidnak és 1-1, szóval ha az Elche ellen mindegy hogy hogyan, küszködve, öngóllal, akárhogy, de valahogy nyerünk akkor az Atletico elleni meccsen dől el a bajnoki cím. Nem akármilyen meccs várható tényleg.
*Betty
Barça C

2014.05.07. 12:54:35

Nekem is ez lesz az első :oops:
Viszont én lent leszek a 18-asban :)
frost86 írta: Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!
frost86
Jugador del Barça

2014.05.06. 11:48:18

diagonal írta:
*Betty írta:Sziasztok!Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Az A/4-re nyomtatott jegyet össze lehet hajtani, vagy hagyjam "egészben"?
Beléptetésnél, kifele menet mire kell figyelni? Mennyire van motozás, ellenőrzés, mennyire egyértelmű, hogy hol kell bemenni és merre kell keresni a helyemet?
Többen is megyünk, de a többiek messze lesznek tőlem, mennyire elfogadott, hogy megkérek valakit, hogy csináljon rólam képet? :)
Vagy esetleg valami jó tanács, amire érdemes figyelni?
A jegyre rá van írva pirossal hol lehet összehajtani: "fold here". Beléptetés elég egyszerű és gyors, motozás előfordul, de inkább csak tessék-lássék, lehetetlen több mint 90ezer embert tisztességesen végigmotozni úgy hogy közben ne kezdődjön meg rég a meccs és itt kb. annyian lesznek várhatóan. Hogy hol kell bemenni az egyértelmű, jegyen rajta van melyik bejárat "access" és van kis térkép is rajta ahol látod az hova esik. Utána meg mikor bent vagy megnézed melyik szektor, melyik sor és szék. Hatalmas stadion, ha menni kell körbe a bejáratodhoz hagyj időt rá:-) Van egy csomó segítő ember is spec. mellényben akik segítenek ha kell, kint is, bent is.
Teljesen elfogadott hogy képet csinálnak rólad, más is ugyanezt kéri majd tőled. Amúgy meg jó lesz, legnagyobb mikor belépsz és feltárul előtted a szentély, az nem akármilyen érzés:-)
Sziasztok én a 429-es szektorban fogok ülni esetleg lesz ott Magyar vagy innen szól oda valakinek a jegye?Én még soha nem voltam Barca meccsen,de remélem,h felejthetetlen élmény lesz!
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff

Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.06. 10:28:50

*Betty írta:Sziasztok!Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Beléptetésnél, kifele menet mire kell figyelni? Mennyire van motozás, ellenőrzés, mennyire egyértelmű, hogy hol kell bemenni és merre kell keresni a helyemet?
Többen is megyünk, de a többiek messze lesznek tőlem, mennyire elfogadott, hogy megkérek valakit, hogy csináljon rólam képet? :)
A jegyre rá van írva pirossal hol lehet összehajtani: "fold here". Beléptetés elég egyszerű és gyors, motozás előfordul, de inkább csak tessék-lássék, lehetetlen több mint 90ezer embert tisztességesen végigmotozni úgy hogy közben ne kezdődjön meg rég a meccs és itt kb. annyian lesznek várhatóan. Hogy hol kell bemenni az egyértelmű, jegyen rajta van melyik bejárat "access" és van kis térkép is rajta ahol látod az hova esik. Utána meg mikor bent vagy megnézed melyik szektor, melyik sor és szék. Hatalmas stadion, ha menni kell körbe a bejáratodhoz hagyj időt rá:-) Van egy csomó segítő ember is spec. mellényben akik segítenek ha kell, kint is, bent is.
Teljesen elfogadott hogy képet csinálnak rólad, más is ugyanezt kéri majd tőled. Amúgy meg jó lesz, legnagyobb mikor belépsz és feltárul előtted a szentély, az nem akármilyen érzés:-)
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.05. 22:45:25

*Betty írta:Sokan meggondolták magukat tegnap este, mert ma már nem lehet jegyet kapni a meccsre.
Jó kis meccsnek nézünk elébe, az biztos. =D>
Hova szól a jegyed?
diagonal írta:
Örülök hogy tetszett élőben a meccs meg a hangulat:-) Én azon felbuzdulva, ahogy alakulnak a meccsek tegnap Real - Valencia félidejében vettem egy jegyet az Atma elleni utolsó fordulóra. Max. megnézem ahogy bajnok lesz az Atma, de persze abban bízom hogy nem így lesz:-)
Igen tényleg így volt. Én speciel a Real - Valencia meccs szünetében vettem meg látva hogy áll a meccs és alighanem sokan voltak így ezzel mert akkor még volt elszórva vagy 30 jegy a stadionban, na ebből a Real meccs végére maradt nulla mert megnéztem. De később lesz még azért mikor a bérletesek visszamondják egy-két nappal meccs előtt, mondjuk így is szerintem sok néző lesz.
Én a 433-as szektorban leszek, nem a legfelső hanem eggyel lentebbi gyűrűben van a főtribünnel szemben. Elég jó hely, tavaly egyik hasonló szektorból néztem a Barca - PSG-t, de akkor fentebbről mert most a szektoron belül egy elég lenti sorban leszek. Olcsónak meg nem olcsó, de hát Barca meccs az ilyen.
Egyébként rendkívül érdekes meccs lesz, ilyen bajnoki befutó nem volt és nem lesz egy jó ideig azt hiszem. És minimum az egyik csapatnak úgy tűnik ezen múlik majd a bajnoki cím, de én persze annak örülnék ha mindkettőnek ezen múlna :) Ehhez a Realnak botlani kellene még egyet, esetleg végső esetben utolsó fordulóban az Espanyol ellen is jó :lol:
*Betty
Barça C

2014.05.05. 18:50:02

Sokan meggondolták magukat tegnap este, mert ma már nem lehet jegyet kapni a meccsre.
Jó kis meccsnek nézünk elébe, az biztos. =D>
Hova szól a jegyed?
diagonal írta:
Örülök hogy tetszett élőben a meccs meg a hangulat:-) Én azon felbuzdulva, ahogy alakulnak a meccsek tegnap Real - Valencia félidejében vettem egy jegyet az Atma elleni utolsó fordulóra. Max. megnézem ahogy bajnok lesz az Atma, de persze abban bízom hogy nem így lesz:-)
diagonal
Jugador d'estrella

2014.05.05. 12:17:36

clacika írta:
pobiii írta:Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy ticketmasteren jegyvásárlásnál hibát ír, vagyis a bankkártyámat nem fogadja. Többször használtam már netes vásárlásra ilyen gondom sosem volt (mastercard otp).

A válaszokat, vagy bármilyen infót,amivel megoldható a probléma előre is köszönöm!

Nem tudom mi lehet az oka, csak azt, hogy anno nekem sem engedte, érvénytelenként azonosította. Ennek köszönhetően én a hivatalos honlapon vettem jegyet, Neked is azt tudom ajánlani. :)
clacika
Barça C

2014.05.01. 16:54:41

pobiii írta:Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi az oka annak, hogy ticketmasteren jegyvásárlásnál hibát ír, vagyis a bankkártyámat nem fogadja. Többször használtam már netes vásárlásra ilyen gondom sosem volt (mastercard otp).

A válaszokat, vagy bármilyen infót,amivel megoldható a probléma előre is köszönöm!

Nem tudom mi lehet az oka, csak azt, hogy anno nekem sem engedte, érvénytelenként azonosította. Ennek köszönhetően én a hivatalos honlapon vettem jegyet, Neked is azt tudom ajánlani. :)
pobiii
Barça C

2014.04.29. 20:15:45

Sziasztok!

*Betty
Barça C

2014.04.29. 17:10:30

Köszi srácok!!!! :)
Most már csak indulni kell! =D>
Amúgy ha más nem marad, és nem lesz szimpi arc körülöttem, akkor jöhet a selfie. Úgy sem ismer ott kint senki, na meg az a divat :D
Varatrix
Director del Fútbol

2014.04.29. 12:20:31

*Betty írta:Sziasztok!
Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
Hy!
Szerintem összehajthatod, de ezt így nem biztosan mondom, de nem értem miért ne.

Amikor mész be kapsz egy kapu számot, nem lehet eltéveszteni. Ott ha van nálad táska akkor átnézik mi van benne: semmilyen folyadékot nem vihetsz be, se sört se vizet. Motozni megmotozhatnak: a kedvenc svájcit ne vidd. Utána haladsz a lépcsőkön , ott sem tudsz eltévedni mert el vannak választva a szektorok. Az ülésedet meg keresgéled majd, de igazából az a a tapasztalatom, hogy oda ülsz ahol van hely. Bár a Barca-Atleti valószínűleg telt házas, így az a legkevésbé kellemetlen ha a saját helyedre ülsz.

Képet meg egész nyugodtan, gyakorlatilag mindenki beszél angolul, így nyelvi gát se nagyon lehet.

A tanácsom,hogy ha metróval mész a stadionba, vagy igazából bárhová az értékekre nagyon figyelj.

A stadion a Collblanc megállóban van, utána kövesd a Barca mezes figurákat. :D

Érezd magad jól.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.04.29. 11:48:39

Selfiet kell csinálni... :twisted: Bocsi, nem lehetett kihagyni. A többiben segítenek majd, akik voltak már kint :) Jó szurkolást.
Kép
*Betty
Barça C

2014.04.29. 11:27:17

Sziasztok!

A fórumon olvasott sok sok hozzászólással felvértezve sikerült jegyet szereznem a Barca-Atl. Madrid meccsre a hivatalos oldalról, e-mailes nyomtatással. :)
(Az normális, hogy a kapott jegyen nincs rajt a nevem? :roll: )
A kapu mögött, a NIKE jel alá vettem jegyet, elfogadtam a lentebb olvasott tippet. A játékosokból mindenképp többet látok majd, mint a legfelső szektorból :)
Eddig úgy tűnik,hogy izgalmas lesz a vége, úgyhogy örülök nagyon.

Lenne pár kérdésem azokhoz, akik már voltak:
clacika
Barça C

2014.04.15. 22:09:30

Sziasztok! :)

Ilyenkor 2 hete egy voltam azon 80 ezer szerencsés közül, akik élőben tekinthették meg a csapatunk Atletico elleni BL negyeddöntő első mérkőzését. Még egyszer köszönöm, hogy annyit segítettetek a meccsre készülvén nekem, nélkületek nem sikerült volna eljutnom. [-o< Azóta a csapat legnagyobb álmai összedőltek, vagy legalábbis összeomlani látszanak, én mégis így kicsit megkésve beszámolok az élményeimről.

A városban nem először jártam, nem is kifejezetten a meccs miatt utaztam most sem. 4 napot voltam egy nagyobb baráti társasággal, a város hozta azt amiért szeretem. Aki nem járt még annak érdemes megnéznie egyszer feltétlenül!

Ismerős környék volt a Collblanc metró megálló, mikor leszálltunk a metróról a stadionhoz igyekezvén, mivel két éve ezen a környéken volt a hotelem. Rengeteg ember zsúfolódott össze már a metrón is, érkeztek a meccsre. Mindenkin Barca mez volt, lehetett tudni hová igyekeznek Ők is. Addigra én is beszereztem 12€-ért egy sálat, az a nyakamban virított végig. A tömeg egy irányba hömpölygött, de én korábbi emlékeimből másfele tudtam az utat, magamra hallgattam és arra mentem. Felemelő érzés volt megpillantani a kivilágított stadion lelátóit, már messziről lenyűgöző élmény volt.

A bejutás könnyen és egyszerűen ment. A 2-es bejárat és a 83-as kaput kellett keresnem, de minden olyan informatív volt, hogy [auto_cenzúra] nem lehet semmit. :D Az online jegy nem jelentett problémát, leolvasták a vonalkódot és már bent is voltunk. A Lateral oldalon az 539-es szektorban ültünk, szinte legfelül, az 5-ös vonala és a 11-es pont között valahol vonalban. De [auto_cenzúra] volt a rálátási lehetőség, szuper volt, hiába a legolcsóbb jegy volt.

8 után értünk be, fél órával a meccs előtt alig ültek még bent. Impozáns és lenyűgöző látványt nyújtott ez a stadion. Mit stadion, SZENTÉLY!!! :D Minden szék mellé be volt készítve egy kis zászló, amit a meccs után mindenki hazavihetett ereklyének. Magyar szokással ellentétben csak a sajátomat hoztam el, de voltak sokan akik tucatszámra hordták magukkal. :lol:

A hangulat nagyon jó volt a meccs előtt, aztán az első félidőben folyamatosan visszaesett. Volt szurkolás, meg minden, meg így is remek élmény volt, de gyengébb volt a játék, nem jött annyira lázba a publikum. Aztán a második félidőben jött az a hatalmas bomba... hát nem volt jó érzés. Aztán Neymar talpra ugrasztotta a közönséget. Na, ekkor elszabadult a pokol, leírhatatlan atmoszféra uralkodott akkor ott, hihetetlen nagy élmény volt az a felszabadult és lelkes buzdítás amit ekkor lehetett átélni. A gólunk után voltak még helyzetek, a korábbi gyenge játék után a csapat is feltámadt, de a siker elmaradt, ami azóta volt, meg már történelem megint csak, sajnos ismerjük a helyzetünket mindnyájan.

Egy szó mint száz, a gyengébb játék és az eredmény ellenére is megérte minden fillérjét a belépő. Óriási élmény volt, felejthetetlen élmény maradt. 3 napig voltam a meccs hatása alatt, énekeltem a meccs rigmusait. A gépen hazafele is nyakamba volt a sál, magyar szurkolók megláttak a gépre felszállván Barca, Barca, BARCAAA!! kiáltással fogadtak, amit én fogadtam és viszonoztam. Mindenkinek át kell élnie, ez egyszer biztos. Biztosan tudom, hogy visszatérek még amint tudok és nem ez volt első és utolsó mérkőzésem a Camp Nou-ban.

Egy nagy álmom valóra vált hát, most dolgozok egy következőn, májusban eljutni Monacoba az F1-re. [-o< Csak remélni tudom, hogy az is akkora élmény lesz, mint ez a mérkőzés volt!
Csbal
Jugador d'estrella

2014.04.03. 17:00:58

Azt szeretném kérdezni, hogy aki volt már meccsen az hogyan oldotta meg a szállást? Volt erre egyáltalán szükség, vagy egyből a meccs után jött is haza az illető? Azért kérdezem, mert szeretném felmérni hogy mennyibe fájna egy meccsre való kijutás, mindennel együtt(jegy+transzfer+szállás ha kellene).

Tudna vki egy pár sort írni ezzel kapcsolatban?
trey88
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2014.04.03. 14:26:33

gabor.labancz írta:Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnénk kérni, mert a barátnőmmel mennénk az utolsó bajnoki mérkőzésre a Athletico Madrid ellen, hátha az fog a bajnoki címről dönteni. A repjegy már meg is van. Viszont nem értjük, hogy a Barca hivatalos oldalán miért nincs egyetlen darab jegy sem? A keddi BL meccsre is lehetett még az utolsó nap is jegyet venni, pedig az se volt kisebb meccs. Lehet, hogy később lesz még jegy az oldalon? Esetleg socioként látnánk jegyet? Milyen egyéb kis trükkök vannak?:)

Ha a hivatalos oldalon nem tudunk venni, akkor hol érdemes venni? A ticketmasters-en sincs és csak olyan oldalt találok, ahol 2-3x annyiba kerül, mint egyébként.

Néhány nappal korábban kint leszünk már, esetleg van még esély ott szerezni meccs előtt? Vagy azzal inkább ne próbálkozzunk, mert úgy is átvágnak?

Köszi szépen!
Gábor
Szevasz Gábor :)

Folyamatosan figyeld mikor váltanak a székek zöldre, valószínűleg ezekért öldöklés lesz. Azt már most mondom, hogy egymás melletti jegyet szinte kizárt hogy találsz. Ha már olyat látsz hogy egy szektoron vagy szomszédos egy emeleten lévő szektorba van két jegy foglald le gyorsan. Amit még így tanácsolnék, hogy a tv közvetítés szerinti jobb kapu mögé (azon az oldalon van Nike jel) próbálj meg foglalni a legalsó kapu mögötti részbe. Egy köpésre lesznek a játékosok, ott lesz a szurkolótábor, és a jegyár is töredéke mondjuk a VIP páhollyal szembeni székeknek (140 vs 35). Másik oldalt is simán lehet látni. Eddig két meccsen voltam: egyszer a kapu mögött, másikon a VIP-pel pont szemben. Utóbbi nagy csalódás volt, lényegében teljes csendnek tűnt az egész meccs pár össznépi szurkolást leszámítva. A kapu mögötti viszont hatalmas élmény volt (valószínűleg a stadion többi részén így is a csend uralkodott), mert 90 percen keresztül folyamatosan ugráltunk a B középpel. Ha eddig még nem ismered a dalokat, ott 5 perc alatt meglesznek mind, pofon egyszerűek. Rosszul amúgy nem tudsz dönteni, kilátás mindenhonnan szuper (oké, a legfelső szint már messze van). Egy kalappal ;)
Sanama
Llegenda del Barça

2014.04.03. 14:08:29

gabor.labancz írta:Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnénk kérni, mert a barátnőmmel mennénk az utolsó bajnoki mérkőzésre a Athletico Madrid ellen, hátha az fog a bajnoki címről dönteni. A repjegy már meg is van. Viszont nem értjük, hogy a Barca hivatalos oldalán miért nincs egyetlen darab jegy sem? A keddi BL meccsre is lehetett még az utolsó nap is jegyet venni, pedig az se volt kisebb meccs. Lehet, hogy később lesz még jegy az oldalon? Esetleg socioként látnánk jegyet? Milyen egyéb kis trükkök vannak?:)

Ha a hivatalos oldalon nem tudunk venni, akkor hol érdemes venni? A ticketmasters-en sincs és csak olyan oldalt találok, ahol 2-3x annyiba kerül, mint egyébként.

Néhány nappal korábban kint leszünk már, esetleg van még esély ott szerezni meccs előtt? Vagy azzal inkább ne próbálkozzunk, mert úgy is átvágnak?

Köszi szépen!
Gábor
Szia!
Arra még azért nem látsz jegyet, mert ott akkor van jegy, ha a bérletesek visszamondják. Azt meg leggyakrabban a meccset megelőző héten szokták, akkor napról napra egyre több jegy elérhető, és azt látod is majd. Vagy az is szokott lenni, hogy az árusítást még földi halandó nem látja, csak pártoló tag. De előbb utóbb biztosan fogod látni.
Viszont volt valami pletyka, hogy ott magyar kártyával nem lehet vásárolni?De ebben nem vagyok biztos, csak mindig szóba jött. Aki már esetleg vett ott, az meg tudja neked mondani.
De amúgy van valami jegyes oldal, aminek most nem jut eszembe a neve, valami Ticket-el kezdődik :D (sokat segítettem), és ott tudsz venni tutira, és az árak is azok, mint a Barca oldalán, sőt a stadiont is úgyanúgy látod, és tudsz választani.
Ticketmaster a neve, azt hiszem! :)
http://www.ticketmaster.es/nav/landings ... bar&t=fast
Arra amúgy figyelj, hogy lehet szombaton lesz a meccs, először mindent vasárnapra írnak, aztán változtathajták az időpontot még, szóval menjetek oda szombatra legkésőbb.

ui: még annyi, hogy a kártya, amivel fizettél a jegyekért, az legyen nálad ott is, mert lehet kérik ha ott helyszínen veszed át a jegyet.
gabor.labancz
Barça C

2014.04.03. 13:36:01

Sziasztok,

Köszi szépen!
Gábor
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.27. 22:07:18

clacika írta: Tényleg, klasszikus sima fényképezőgépet be lehet vinni a stadionba, szabad fotózni? Lehet evidens a válasz, de csak megkérdem. :)
Persze, be lehet vinni és fotózhatsz kedvedre. Sok külföldi hozzád hasonló Barca fan lesz arra készülj:-)
clacika
Barça C

2014.03.27. 21:58:05

diagonal írta:Na, örülök, hogy összejött:-) Ja, nyomtatható jegyed van így, bár én még csak ticketmasteren vettem, szóval nem tudom kell-e hozzá más a kinyomtatott jegyen kívül ( bankkártya vagy valami ), de szerintem nem. Láttam ilyen kinyomtatott jeggyel menni be embereket és semmit nem kértek tőlük pluszban. Szerintem nyugodtan írhatsz egy élménybeszámolót ide, mások is írtak korábban többen, én is egyébként.
2013.04.13-án ebbe a topikba írtam meccs után egy hozzászólást és oda több képet feltettem linkkel, megnézheted ha gondolod, én ugyanazon az oldalon ültem csak eggyel lentebbi gyűrűben ültem hozzád képest, a 434-es szektorban. a képeken látható hogy onnan mekkora volt meg hogy nézett ki a pálya, szerintem teljesen ok volt, jó elsőre picit kicsinek tűnnek lent a játékosok, de egyáltalán nem vészes, gyorsan megszokod.
Most megnéztem és van sok jegy most este is mindenféle szektorokba, hát ez tavaly mondjuk nagyon nem így volt. Tényleg nem olcsó, de tavaly is ahol ültem 154 € volt eggyel lentebb. Sajnos ilyen árak vannak.
Megnéztem a képeket, meg elolvastam a beszámolódat. :D

Nos, alig bírom kivárni a keddet! =D>

Tényleg, klasszikus sima fényképezőgépet be lehet vinni a stadionba, szabad fotózni? Lehet evidens a válasz, de csak megkérdem. :)
Barca96
Jugador del Barça

2014.03.26. 22:52:09

Nos! Sikerült megvennem a jegyet, mégpedig a hivatalos oldalon. :D 539 szektor 32 és 33-s sor. Nem tudom mennyit lehet látni onnan, de most szó szerint igaz, majd meglátjuk. :lol:

Ez a legolcsóbb jegy volt igaz, de még így is 30.000 Ft/db, kénytelen voltam ennyi kompromisszumot megkötni.

Akkor jól rémlik ugye, hogy ez így nyomtatható jegyként funkcionál, mivel a honlapon vettem? :) Jó ez így, nincs legalább vele több teendő.

Kérdés, hogy szoktak élménybeszámolót tartani ilyenkor akik kijutnak a meccsre? Egyáltalán lenne rá igény? Ha igen, akkor ebbe a topicba, vagy másikba? :)

E fórum nélkül nem jött volna össze a dolog, szóval örök hálám felétek. [-o<
[/quote]

elég, ha kinyomtatod a jegyet, más nem kell. jó szórakozást a meccshez :)
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
diagonal
Jugador d'estrella

2014.03.26. 22:43:14

clacika írta:
diagonal írta:Nos! Sikerült megvennem a jegyet, mégpedig a hivatalos oldalon. :D 539 szektor 32 és 33-s sor. Nem tudom mennyit lehet látni onnan, de most szó szerint igaz, majd meglátjuk. :lol:

Ez a legolcsóbb jegy volt igaz, de még így is 30.000 Ft/db, kénytelen voltam ennyi kompromisszumot megkötni.

Akkor jól rémlik ugye, hogy ez így nyomtatható jegyként funkcionál, mivel a honlapon vettem? :) Jó ez így, nincs legalább vele több teendő.

Kérdés, hogy szoktak élménybeszámolót tartani ilyenkor akik kijutnak a meccsre? Egyáltalán lenne rá igény? Ha igen, akkor ebbe a topicba, vagy másikba? :)

E fórum nélkül nem jött volna össze a dolog, szóval örök hálám felétek. [-o<
Na, örülök, hogy összejött:-) Ja, nyomtatható jegyed van így, bár én még csak ticketmasteren vettem, szóval nem tudom kell-e hozzá más a kinyomtatott jegyen kívül ( bankkártya vagy valami ), de szerintem nem. Láttam ilyen kinyomtatott jeggyel menni be embereket és semmit nem kértek tőlük pluszban. Szerintem nyugodtan írhatsz egy élménybeszámolót ide, mások is írtak korábban többen, én is egyébként.
2013.04.13-án ebbe a topikba írtam meccs után egy hozzászólást és oda több képet feltettem linkkel, megnézheted ha gondolod, én ugyanazon az oldalon ültem csak eggyel lentebbi gyűrűben ültem hozzád képest, a 434-es szektorban. a képeken látható hogy onnan mekkora volt meg hogy nézett ki a pálya, szerintem teljesen ok volt, jó elsőre picit kicsinek tűnnek lent a játékosok, de egyáltalán nem vészes, gyorsan megszokod.
Most megnéztem és van sok jegy most este is mindenféle szektorokba, hát ez tavaly mondjuk nagyon nem így volt. Tényleg nem olcsó, de tavaly is ahol ültem 154 € volt eggyel lentebb. Sajnos ilyen árak vannak.
Válasz küldése