2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
4-15 euro, de nyílvánvaló az egész érzés miatt, h itt eszel ennyibe kerül minden, de hát itt egy magasabb életszínvonal van, semmilyen szinten nem lehet összehasonlítani az otthoni árakkal.A lakó övezeti kis étteremben is ennyiért eszel itt.De nekem tetszett nagyon, én spec mini hamburgereket ettem.Petr írta:Milyen árak vannak?Barcaforever írta:saját kép
Még egy video, ennek sem jobb a minősége, mármint rángat, de hát lökdöstek körben:-) Viszont érdekes. A csapatbusz megérkezése lépésben a Boixos Noisszal együtt, ennek is volt egy komoly hangulata.diagonal írta:Én egy videót belinkelek, a minőségért elnézést, de egy szimpla turistagépem van, a hangulat azonban magáért beszél:
https://www.youtube.com/watch?v=YA8oJaf ... e=youtu.be
Hát, voltunk páran. Az alapján akikkel kint találkoztam és amennyien pl. a Charleroi - Barcelona járaton voltak szombaton ( pedig ez ugye már átszállásos megoldás mégis voltunk vagy 30-40-en akik a meccsre mentek ) én olyan 200-250-re teszem a magyarok számát a meccsen, de lehet ennél is több volt. Legtöbben persze utazási irodával, szervezetten, de páran voltak egyénileg innen a fórumról is mint ugye lentebb többen írtuk.menczel írta:ki lesz még kint rajtam kívül a stadionban holnap?
dont get me wrong, I know how lucky I amVaratrix írta:bocs, de ezt a rideg természetességet megmosolyogtam, mintha az üllői útra mennénk....menczel írta:ki lesz még kint rajtam kívül a stadionban holnap?
bocs, de ezt a rideg természetességet megmosolyogtam, mintha az üllői útra mennénk....menczel írta:ki lesz még kint rajtam kívül a stadionban holnap?
Most van pár jegy fent a Barcelona oldalán, olyan 6 db elszórva kapu mögötti szektorokba, pár bérletes visszamondta. Csak hát a repjegy ugye horror lenne ma megvéve holnapra.*Betty írta:Facebookról:*Betty írta:Érdeklődhetsz itt is: info@focijegyek.com (Kubatov féle jegyiroda) vagy pedig a sport@quaestor.hu címen. Sok sikert!MichaaBee írta:Nem tudja valaki esetleg, hogy hol lehet legális úton (magyarul megbízható forrástól) jegyet szerezni a jövőheti meccsre? A hivatalos honlapon már elkelt mind.
Fociutak - Sportutazás
3 perce ·
1 db Tribün 100-as jegy a Barcelona-Atlético Madrid "bajnoki döntőre" (05.17., 18:00) áron alul átadó! Ha érdekel, írj a sport@quaestor.hu címünkre!
Facebookról:*Betty írta:Érdeklődhetsz itt is: info@focijegyek.com (Kubatov féle jegyiroda) vagy pedig a sport@quaestor.hu címen. Sok sikert!MichaaBee írta:Nem tudja valaki esetleg, hogy hol lehet legális úton (magyarul megbízható forrástól) jegyet szerezni a jövőheti meccsre? A hivatalos honlapon már elkelt mind.
Érdeklődhetsz itt is: info@focijegyek.com (Kubatov féle jegyiroda) vagy pedig a sport@quaestor.hu címen. Sok sikert!MichaaBee írta:Nem tudja valaki esetleg, hogy hol lehet legális úton (magyarul megbízható forrástól) jegyet szerezni a jövőheti meccsre? A hivatalos honlapon már elkelt mind.
Kiderült most már végre: május 17. szombat 18:00 lesz az időpont.diagonal írta:Akárhogy is legyen hamarosan megtudjuk, már eddig is túl sokat szórakoztak vele. Legkésőbb hétfőn szerintem már tudni fogjuk, csak lesz már hivatalos kezdési időpont úgy 6-7 nappal meccs előtttrey88 írta:Az a szep ebben, hogy delutan meg tutira forditva volt. Most este nem is neztem csak gondoltam irok h elso ertelmezes volt jo. Es igazabol az is lenne logikus. Lehet h ok irtak at?
Viagogo.com, de hogy olcsó nem lesz ott az szinte biztos, sőt nagyon drága lesz látatlanban mondom. Esetleg Szabella Sándor féle utazási iroda, ő száz éve szervez utakat Barca meccsre, nem tudom van-e még nála hely, ez az oldala:MichaaBee írta:Nem tudja valaki esetleg, hogy hol lehet legális úton (magyarul megbízható forrástól) jegyet szerezni a jövőheti meccsre? A hivatalos honlapon már elkelt mind.
Akárhogy is legyen hamarosan megtudjuk, már eddig is túl sokat szórakoztak vele. Legkésőbb hétfőn szerintem már tudni fogjuk, csak lesz már hivatalos kezdési időpont úgy 6-7 nappal meccs előtttrey88 írta:Az a szep ebben, hogy delutan meg tutira forditva volt. Most este nem is neztem csak gondoltam irok h elso ertelmezes volt jo. Es igazabol az is lenne logikus. Lehet h ok irtak at?
Hát, szerintem meg nem. Angol verzió szerint semtrey88 írta:Vasárnap 18 ha az Espanyol még nem biztos bentmaradó. Ha már biztosan bentmarad, akkor átteszik a Barca - Atletico és real - Espanyol meccset szombat 18-ra. Szóval az első értelmezésed volt helyes
Hülyeséget írtam, szóval fordítva: vasárnap 18:00 ha addigra az Espanyol biztosan bentmarad és szombat 18:00 ha az Espanyol bentmaradása az utolsó forduló eredményeitől még függ.diagonal írta:A kezdési időponttal hihetetlen mit összesakkoznak. Elvileg vasárnap 19:00, de most az olvasom a Barca hivatalos oldalán, hogy ha addig biztosan eldől hogy bentmarad az Espanyol ( nem tudom ennek mi köze az egészhez, de gondolom az hogy akkor tét nélküli nekik a Real elleni az utolsó fordulóban és ez bekavar ), akkor előrehozzák szombat 18:00-ra.*Betty írta:Nah igen, tegnap este felértékelődött a jegyünk!![]()
A kezdési időponttal hihetetlen mit összesakkoznak. Elvileg vasárnap 19:00, de most az olvasom a Barca hivatalos oldalán, hogy ha addig biztosan eldől hogy bentmarad az Espanyol ( nem tudom ennek mi köze az egészhez, de gondolom az hogy akkor tét nélküli nekik a Real elleni az utolsó fordulóban és ez bekavar ), akkor előrehozzák szombat 18:00-ra.*Betty írta:Nah igen, tegnap este felértékelődött a jegyünk!![]()