Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
miihii
KHAL

2014.07.02. 10:58:32

mezenga írta:Sziasztok, megnéztem 4 évadot a Game of Thronesból és kiváncsi vagyok a folytatásra. Valaki tudna segiteni nekem melyik könyvet vegyek ha ott akarom folytatni ahol 4. évadnak vége lett?
A 4. kötettől folytatódik a történet, bár én továbbra is inkább javaslom az egész széria elolvasását, mert eléggé elkanyarodott néhány dolog a könyvektől, így kusza lehet a sztori helyenként.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
mezenga
Jugador del Barça

2014.07.02. 07:19:01

Sziasztok, megnéztem 4 évadot a Game of Thronesból és kiváncsi vagyok a folytatásra. Valaki tudna segiteni nekem melyik könyvet vegyek ha ott akarom folytatni ahol 4. évadnak vége lett?
Deus
Boixos Nois

2014.07.01. 12:16:39

Bocs a dupláért, de most felhozom a topikot.

Most néztem meg a Dominion első epizódját, és hűűűűű... Ez tuti ütős sorozat lesz. A színészek rendben vannak, van akció dögivel. A témája is jó. Szerintem megéri egy próbát, srácok. Legalább csak az első epizódot nézzétek meg.

A második részt holnap nézem meg, mert most megyek dolgozni.
KépKép
Deus
Boixos Nois

2014.06.28. 11:21:10

Srácok!

Van egy új sorozat, ami felkelte az érdeklődésem: Dominion

Kép

Bukott angyalok vs emberek. Eddig most két rész van fent. Most indult. Ki kezdte el nézni rajtam kívül?
KépKép
LM10
Director del Fútbol

2014.06.27. 11:56:55

Aki szereti a Batman, annak ez érdekes lehet:

http://insidetv.ew.com/2014/06/25/gotha ... 823bc64f8c" target="_blank

Gotham néven lesz a sorozat, és a Batman előzményeiről fog szólni. Bruce Wayne még 12 éves gyerek körül lesz csak. Érdekes lesz.
miihii
KHAL

2014.06.26. 22:53:36

hady írta:"Véletlenül" kikerült a netre The Flash sorozat pilotja....
Meg is akartam nézni, de olvastam a kommenteknél, h majd csak novemberben jön ki, uh mondom ráérek még :D
hady
Director del Fútbol

2014.06.26. 20:10:31

"Véletlenül" kikerült a netre The Flash sorozat pilotja....
ozsimiki
Adminisztrátor

2014.06.23. 22:22:14

Azt vágjátok,hogy FOLYTATÓDIK A 24? ! ? ! ? ! ? ! 8) :shock: 8)

Óriási kedvencem volt,és most látom,h már megy a 9.évad :D :D

úgy tudtam anno,h a 8.al végleg befejezték, max egy filmről beszéltek még lezárásképp de megy a 9. évad :D

tőőőtőőm
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.06.21. 11:10:12

Nagyon örvendetes és főleg időszerű lenne, ha tényleg esetleg még idén (amire mondjuk én nem sok esélyt látok) jönne a folytatás, aztán nekiülhetne az öreg a finálénak (bár rebesgettek olyat nemrég, h lesz még egy 8. is...), amivel sokat nem tökölhet, mert tényleg nagyon kezd a nyakára érni a sorozat.
Én azt olvastam, hogy nem nagyon érdekli. A sorozat készítőknek felvázolta, hogyan fog véget érni a sztori, és ha utoléri a sorozat, akkor a készítők "azt cisnálnak amit akarnak", csak a megbeszélt végéhez kell tartaniuk magukat.
Kiváncsi vagyok... A legnagyobb trollkodás az lenne, ha tényleg befejeznék a sorozatot, aztán Martin a könyveket mégiscsak másképp fejezi be. :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.06.20. 13:16:40

Régóta szemezgettem már a 'Vikings-'el, valahogy sose tudtam rávenni magam, de most valamiért úgy voltam, hogy nekivágok.. Hát kemény 3 nap alatt ledaráltam a 2 évadot, nagyon nagyon tetszett. Szeretem alapból is ezeket a "pogány kultúrákat", úgyhogy már csak maga a sorozat világa is megfogott rögtön..

A karakterekkel meg úgy vagyok, hogy hullámzóan szeretek meg utálok mindenkit.. :lol: Ragnar karakterével vagyok így leginkább, 2 részenként változik, hogy a kedvenc karakterem, vagy hogy szimplán idegesít néhány dolgával.. De Rollo is ilyen volt az első évadban, eleinte imádtam, kicsit utáltam, aztán megint szerettem, a végére meg nem volt szimpatikus, de megértettem a döntését végülis.. A második évadban viszont végig pozitív volt ő. De mondhatnám ezt a Pap-ra is, meg szinte mindenkire.. Azt sajnálom, hogy Bjorn-t ez a srác játssza nagyobb korába, valamiért nem szimpatikus a színész, olyan buta tekintete van vagy nem is tudom.. De az tuti, hogy a hatalmas Viking harcos szerep testalkatilag passzol neki. :D Viszont a kissrácként nagyon komáltam, kicsit sajnáltam is, hogy eltelt 4 év. :D Flokit viszont kifejezetten utálom már, a második évad évadzárójában majdnem úgy voltam, hogy bemászok a monitorba és én döföm le, aztán a fordulat után kicsit megbékéltem vele, jól átverték a királyt, az tetszett. :D De Flokit akkor se szeretem már, kicsit idegesítő a karaktere.
Szerintem nagyon jó sorozat, csak ajánlani tudom. Epekedve várom a 3. évadot!
MyShadow
Jugador del Barça

2014.06.18. 08:50:29

Hát én baromira remélem, h a sorozat miatt nem csapja össze, mert bár a sorozat is király, nekem a könyv még jobban bejött...de tudjuk, h a pénz beszél...
Viszont, amekkora különbségek vannak esetleg a könyvek és a történet között, simán belefér - ha látja már a végkifejletet az öreg, márpedig igen valószínű -, hogy a sorozatot a népszerűség és a GoT-láz miatt hamarabb befejezik, mint az írott story-t, ami elég vicces lenne, sőt mondhatni, korszakalkotó:D
miihii
KHAL

2014.06.18. 07:04:28

kindeR írta:
Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
tudtommal ősszel jön a 6. könyv !
Akkor már csak azt kell megtudni melyik évben :mrgreen:

Nagyon örvendetes és főleg időszerű lenne, ha tényleg esetleg még idén (amire mondjuk én nem sok esélyt látok) jönne a folytatás, aztán nekiülhetne az öreg a finálénak (bár rebesgettek olyat nemrég, h lesz még egy 8. is...), amivel sokat nem tökölhet, mert tényleg nagyon kezd a nyakára érni a sorozat.
Rinku
Director del Fútbol

2014.06.17. 21:40:25

MQuC írta:Vikings

Vannak ellenérzéseim az első évad után: Nem értem, hogy Regnart pozitív vagy negatív vezértként akarják-e feltűntetni. Bár az is lehet, hogy nem különösebb szempont, hogy a nézúket az ő oldalára állítsák. Emellett Regnap bátyja is komoly, nála sem érzem feltétlenül, hogy rossz. Ő inkább örlődik, hogy ki mellett álljon. VAnnak húzásai, de úgy tűnik, a végén mindig helyesen dönt. Talán tényleg elviszi a becsvágya és irigysége a rossz irányba. Összességében nagyon tetszik, értékeket mutat be, kérdés, mi alakul ki ebből.

Szerintem jól keretbe foglalják az északi népek akkori gondolkodásmódját. Azért jó nagyot fordult a világ, hogy ilyen liberális péniszek lettek belőlük, pedig milyen böszme nagy méltóságteljes harcosok jöttek onnan... :) De komolyabbra fordítva a szót, hát nem volt szép, amit Rollo csinált, de valahol őt is meg lehet érteni. Ő az idősebb, de mégis epizodista az öccse mellett. Észak egyik legnagyobb harcosa, elképesztő küzdőtechnikával, erővel és szívóssággal, mellette olyan termete van, hogy az emberbe belé fagy a szr, ha eléd áll, szóval abban az időben tényleg az erősebb kutya ba. elv érvényesült és ugye Odin, Thor, a vikings istenek szemében az erő és dicső halál voltak a mindent túlszárnyaló értékek.

Nézd csak a 2. évadot, jó lesz nagyon, főleg a vége. :)
Football, bloody hell. /SAF/
kindeR
Barça B

2014.06.17. 20:31:45

Am a sorozat a fináléval befejezte a 3. könyv utolsó szálát is, így ezután már a 4-5. kötetekkel haladunk.

Mondjuk ezekkel meg rohadt gyorsan. Ilyen ütemben a 6. könyv kiadására már utol fogjuk érni a Tűz és Jég dalát...
tudtommal ősszel jön a 6. könyv !
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.16. 11:49:01

Vikings

Vannak ellenérzéseim az első évad után: Nem értem, hogy Regnart pozitív vagy negatív vezértként akarják-e feltűntetni. Bár az is lehet, hogy nem különösebb szempont, hogy a nézúket az ő oldalára állítsák. Emellett Regnap bátyja is komoly, nála sem érzem feltétlenül, hogy rossz. Ő inkább örlődik, hogy ki mellett álljon. VAnnak húzásai, de úgy tűnik, a végén mindig helyesen dönt. Talán tényleg elviszi a becsvágya és irigysége a rossz irányba. Összességében nagyon tetszik, értékeket mutat be, kérdés, mi alakul ki ebből.
Kép
miihii
KHAL

2014.06.16. 11:29:39

GoT

Újabb hatalmas epizód, méltó egy évadzáróhoz. KÍváncsi leszek a véleményekre az utolsó jelenetek után :P

Végre, végre, végre Tywin és Shae is kipipálva, a kicsi Tyrion rendbevágta a családi kört :D És mehet útjára, ami nagy kaland lesz, én nagyon élveztem az ő további történetének olvasását.

Ahogy Arya sorsa is rákanyarodott végre az általam szintén nagyon kedvelt Braavos-i szálra, alig várom h jöjjön már a folytatás.

A Vérebes sztori kapott egy érdekes gellert ezzel a Brienne párbajjal, ami a könyvekben nem szerepelt, újabb meglepi az olvasóknak :) Jól kifújta az orrát a csajszi a kutyusnak :mrgreen:
Eddigi legjobb évad volt ez sztem. És akkor jön egy újabb borzasztóan hosszú év, őrségünk most megkezdődik :)

kindeR írta:GoT. s04e10 SPOILER

Most Varys is el ment Tyrionnal hajókázni? és mi lett Drogonnal?
Egyébként van értelme elkezdeni úgy a könyvek olvasását hogy rögtön a negyedikkel kezdem ?
A két kérdésedre a következő évadban megtudod a választ, sztem semmi értelme nem lenne előre megmondani ;)

Elkezdheted ott is, de nem tartom jó ötletnek. Sztem maximum az első könyv az, amit akár hanyagolni is lehetne, mert az betűről-betűre visszaköszön a sorozatban. viszont később olyan változtatások lesznek, lettek, h inkább javasolnám normálisan végigolvasni az összélmény miatt.

Am a sorozat a fináléval befejezte a 3. könyv utolsó szálát is, így ezután már a 4-5. kötetekkel haladunk.

kindeR
Barça B

2014.06.16. 10:21:45

GoT. s04e10 SPOILER

Most Varys is el ment Tyrionnal hajókázni? és mi lett Drogonnal?
Egyébként van értelme elkezdeni úgy a könyvek olvasását hogy rögtön a negyedikkel kezdem ?
Kép
miihii
KHAL

2014.06.10. 17:33:14

KÖNYV SPOILER!
Bár a leírtak nem lőnek le semmit a sorozatból, csak arról van szó, h mit oldottak meg másként a könyvekhez képest. De mondom azért jelzem a dolgot ;)
MyShadow írta:
palesz77 írta:
GoT S4E9:

Jó kis rész volt tényleg.

Viszont arra nem emlékszem, hogy a könyvbe is meghalt itt Pyp meg Grenn? Nekem úgy rémlik, hogy talán a kovács vagy ki halt meg az óriással való küzdelembe, nem Grenn.. Valaki aki jobban emlékszik az felvilágosíthatna.
GoT

Ugyan még nem láttam a szóban forgó részt, de valóban a kovács ölte meg az óriást!

Igen, valóban túlélték az összecsapást, még vidáman ott számolgatták is ki hány vadat ölt meg :D

Egyre messzebb kerülünk a könyvektől. Ami mondjuk nem feltétlenül baj, mert igen kiválóan tolják így is a dolgokat, csak furcsák ezek az olvasottak után és nem igazán értem még, h mi jelentősége lesz néhány módosításnak.
MyShadow
Jugador del Barça

2014.06.09. 21:13:35

palesz77 írta:
miihii írta:GoT

Ez a beszéd, kaptunk egy jó kis harcot, ezúttal hosszabban is ment a bugi végre 8) NAgyon ütős lett ez a rész is, nagyon tetszett az a jelenet, amikor a kamera végigpásztázott az egész terepen, miközben Sam ment Szellemért. Mondjuk kicsit hiányoltam az alagutas óriás elleni küzdelmet, de azért így is ki lettünk elégítve.

Ygrette-ért kár volt, de hát ugye Valar Morghulis... :)

Szép volt, jó volt, de sajnos jön az utolsó rész megint :(
GoT S4E9:

Viszont arra nem emlékszem, hogy a könyvbe is meghalt itt Pyp meg Grenn? Nekem úgy rémlik, hogy talán a kovács vagy ki halt meg az óriással való küzdelembe, nem Grenn.. Valaki aki jobban emlékszik az felvilágosíthatna.
GoT

Ugyan még nem láttam a szóban forgó részt, de valóban a kovács ölte meg az óriást!
palesz77

2014.06.09. 17:41:13

miihii írta:GoT

Ez a beszéd, kaptunk egy jó kis harcot, ezúttal hosszabban is ment a bugi végre 8) NAgyon ütős lett ez a rész is, nagyon tetszett az a jelenet, amikor a kamera végigpásztázott az egész terepen, miközben Sam ment Szellemért. Mondjuk kicsit hiányoltam az alagutas óriás elleni küzdelmet, de azért így is ki lettünk elégítve.

GoT S4E9:

miihii
KHAL

2014.06.09. 17:15:47

GoT

Deus
Boixos Nois

2014.06.09. 11:08:52

GoT

Nnnnnaaa vééégre 8)

Zsír epizód volt, csata dögivel. Vöröske halála elégé epic volt, mert a liftkezelő kis srác terítette le :mrgreen:

Uh, Havas Jon most megint elhagyta a falat, hogy megmurdelje Mance -t. Kíváncsi leszek, hogy ebből mi fog kisülni... Remélem Martin megint nem lesz megint olyan paraszt, hogy kinyíratja Jont...
KépKép
Aaron3991
Jugador del Barça

2014.06.08. 22:13:41

Most komolyan nem lesz ma 23:30kor szinkronosan HBO-n a 8. resz? Kajak kiakartam varni full foloslegesen? :D

Szerk.: Kar volt eddig varni brutalis resz volt! :O
palesz77

2014.06.04. 23:19:33

GoT s4e8

Kész, végem, én mára kiégtem.. :lol:

Oberyn vs Mountain (The Denial Version)

Zseniális lett.. :lol: :lol: :lol: Ahogy a "freedom" közbe néz Oberyn.. :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.06.04. 11:41:50

Nem értek egyet! Pont annyi volt abban a fogadásos sztoriban. Láttuk, hogy elején a lóval jól jártak, majd elkezdett lebetegedni a ló, de ő mégis annyira megszerette, hogy tett rá továbbra is. Aztán ugye kinyírta Ralphy-t (az szép volt, hamarabb kellett volna) :mrgreen: , de a szenvedélyével nem tudott mit kezdeni, tovább hajszolta a pénzt, mivel igencsak megcsapantak a készletei. És ne feledjük, hogy az aszszony is jól "meglopta".
Azzal együtt is, hogy Tony sok mindent barbár módon intézett el, még több esetben nem is tudom, mi vitte rá a "könyörületre" . Nyilván az emberi oldala.
Arti pedig: Ő volt tipikusan az a karakter szerintem, aki az ellenpólust akarta megtestesíteni. Ő az, aki tisztességes úton is karriert csinált. Lehet, hogy nem volt kitömve, de volt neki pénze, csak a kapzsisága, makacssága és ostobasága miatt került többször is a csőd szélére. Szerencséje volt, hogy ott volt legtöbbször Tony és azzal is, hogy egy ilyen asszony állt mögötte, aki kicsit irányította. Mert Arti az álmaiban élt rengetegszer.
Kép
Válasz küldése