Eurobarca találkozók!

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.22. 01:36:36

soadroli írta:Jól van fiatalok, látom jól éreztétek magatokat, a következőt nem hagyom ki :D
Ilyen aláírással nem jöhetsz! [-X :mrgreen:
soadroli
Llegenda del Barça

2014.12.22. 00:39:33

Jól van fiatalok, látom jól éreztétek magatokat, a következőt nem hagyom ki :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.21. 23:25:46

Nagyon jó volt a foci, azt hittem, sok lesz ez a 2 óra, de végül pont elég lett, bár egy kis izomláz azért van. :D Becsüljétek meg a tegnapi focit, csúcsformában játszottam, sarkas gól, kötény, jó labdák(csak aztán shutter kihagyta :mrgreen: ). :lol:
Szerintem jobban játszottunk, mint a Barca este. :D
Suárez góljáról kár, hogy lemaradtunk, de az a burger életmentő volt, a szívószál ellenére is. :mrgreen:
Remélem, minél hamarabb össze tudjuk hozni a következő talit. Én már például tavasszal is benne vagyok egy ilyen kis focis-meccsnézős-ivásban, persze ha lesz rá igény. Bár nem hinném, hogy lett volna olyan, aki nem élvezte a tegnapi napot közülünk. Most már megvan egy mag, ahhoz társulhatnak az új arcok, befogadóak vagyunk! :D
Egyébként szimpatikus volt nekem mindenki, bár volt akivel kevesebbet beszélgettem, de azért próbáltam majdnem mindenkivel beszélni.

Ebben az EuroBarçás pólóban benne vagyok. Menő lenne abban menni a tavaszi talira. :)

Köszi mindenkinek, aki eljött! Nem hittem volna, hogy többen leszünk, mint nyáron!
Jobb is volt a foci, mint előzőleg, 7v7 tökéletes volt. Lehet amúgy azért bírtuk jobban, mert most nem volt 50 fok. :P
Annak pedig külön örültem, hogy eljöttek olyanok is, aki(k)re nem számítottam. :)

Szerintem még jobb is volt a hangulat, mint nyáron, bár sokaknak el kellett menniük, én mégis valamiért jobban éreztem magam.
Képet amúgy tényleg csinálhattunk volna, na mindegy. :D

Ja, még annak is örültem, hogy mindenki eljött, aki feliratkozott, ugye csababarcának kérdéses volt.

Egyébként el sem hinnétek, milyen szópoénokat nyomattam, miután kevesen maradtunk. :mrgreen: Pl. borravaló. :lol:

Bandi, köszi a dicséretet, lehet cserélünk Tajtival. :)
Amúgy találkoztunk egy nagyon kemény pultos csajszival a pizzériában, erről sajnos lemaradtatok. :D
Remélem, jövőre olyan kocsmába megyünk, amit nem kell félóráig keresnünk. :D
A söröket rendesen pusztítottuk. :P

MquCsabi, mit tettél a neved átírásáért? :mrgreen:

Remélem, jövőre olyan kocsmába megyünk, amit nem kell félóráig keresnünk. :D
A söröket rendesen pusztítottuk. :P

Klasszikus meccsnézésben benne vagyok, de most már tényleg nyerjünk, és ne 4-en nézzük! :D

U.i.: Zola, te részeg vagy? :mrgreen:
miihii
KHAL

2014.12.21. 21:59:10

Nagyon örültem, h ismét sikerült összehozni a társulatot, idén már nem először. Ez reménykeltő a jövőre nézve, h lesz rá igény ezután is, így ezúton is bíztatok mindenkit, h jöjjön a talikra ;)
A futballról csak annyit, h én szinte tökéletes teljesítményt láttam mindenkitől, egy hibára nem emlékszem az egészből. (Bár lehet, h ennek köze van ahhoz, h csak az utolsó 3 percre estem be, de ettől az apróságtól tekintsünk el :P )

A focin kívül még van egy szórakoztató társasjáték is, ami arról szól, h összekössük a pontokat arc-név-nick téren, ami nagyon szórakoztató beszélgetésekhez vezethet :D ("-Te is Csabi vagy, ugye? -Nem, én nem. -Jaa, akkor a tesóddal keverlek. -...Ööö, nincs tesóm..." :mrgreen: )

Kezd kialakulni egy alaptársulat, akikhez eddig mindig csatlakoztak új arcok is, ezt remélem tovább tudjuk vinni. Foci-pia-kaja-BARCA,mi kell még a jó időtöltéshez? ;)

Szal tessék figyelni a topicot és a következőre is várunk mindenkit sok szeretettel!

(Előre bedobok egy esetleges Klasszikus megtekintést is, h ne kelljen nyárig várni ;) )
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
zola8787
Director del Fútbol

2014.12.21. 21:02:02

hank1ee írta:Nagy dolgokat nem akarok írni... Ismét remek tali volt állat focival, megspékelve egy fölényes Barca-győzelemmel. :) Igazából csak annyit mondanék, hogy remélem, összehozzuk tavasszal is, és ott lesznek azok az arcok, akik eddig is, ha tudnak. :D Kösz mindenkinek most is!
A következő remélem megfelelő időpontban lesz nekem is, nagyon szeretnék találkozni veletek, megalázni mindenkit fociban, belemondani mindenki szemébe, hogy Messiért nem vagyok oda, tök jó lenne :) :PPP ♥
hank1ee
Director del Fútbol

2014.12.21. 20:07:16

Nagy dolgokat nem akarok írni... Ismét remek tali volt állat focival, megspékelve egy fölényes Barca-győzelemmel. :) Igazából csak annyit mondanék, hogy remélem, összehozzuk tavasszal is, és ott lesznek azok az arcok, akik eddig is, ha tudnak. :D Kösz mindenkinek most is!
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Boixos1981
Barça B

2014.12.21. 12:02:21

Na akkor így nem túl aktív felhasználóként írok valamit én is. Az elején a foci jobb volt szerintem, mint nyaron 50 fokban, és egész jó játékosok vannak, elhívhatnánk a Barca jatekosmegfigyelőit a következő talira :D . Én inkább nyomtam grundstyle-ban mint szervezett játékot, de élveztem. A csapatunk meg rúgott 5 gólt, úgyhogy jo volt a meccsnézés is, annak ellenére, hogy nem volt könnyű megtalálni a helyet :D . Azt a videót ami allitolag [auto_cenzúra] meg mindenki besírt nem nagyon értettem a zseniális zene miatt, de biztos tenyleg vicces :D . Akik tovabb maradtak, azoktól kérdezem, hogy maradt még sör egyaltalan a kocsmában a találkozó végére vagy újat kellett rendelniük :D ?
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2014.12.21. 11:23:19

Bocs srácok, ne tudtam elszabadulni. Nekünk ez a karácsony tájéka húzós a bolt miatt, ma is este mennem kell piacra áruért,hétfőn is....
szombaton is meccs utolsó fél órájára értem haza...:S

de örülök hogy jó volt, legközelebb talán meg tudok végre jelenni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.21. 11:13:11

Ahhoz képes, hogy reggel mennyire fájt a fejem, egy órára rá már jól voltam. Azért sikerült korrekt szintre kerülnöm a whiskey, pálesz, rozéfröccs, sörök kombóval. Itthon még magyaráztam az asszonynak, hogy mennyire jó volt az egész , aztán szundi üzemmód ON.

Méegyszer kiemelném a foci részét, nagyon örültem, hogy ilyen komoly meccset tudtunk nyomni.

Shutter, egyébként fotózni attól még lehetett volna, csak sosem azzal voltunk elfoglalva. De tavasszal/nyáron csak összejön :D
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.12.21. 01:15:27

shutterisland írta:a többiek mesélhetnének, hogy aztán végül is ki meddig tudott maradni és hogy sikerült e valakinek betöltenie a végére. :mrgreen:
[/color]
Én mesélek neked így hajnal 1 óra tájékán.

Miután sikeresen "megszabadultam" tőled, röpke 2-3 óra alatt sikerült annyi pálinkát tankolnom magamba, hogy a pálinkatánc nevű karaoke számra, üveggel a fejem tetején roptam a végén! :D

Összegzés: A foci zseniálisan jó volt, rengeteg jó játékossal rendelkező két csapat meccse, igazi fordulatokkal és véleményem szerint igazságos eredménnyel. Egy élmény volt veletek focizni, remélhetőleg tavasszal megismételjük mindezt.

Kicsit gyorsba ment az egész, ezért nem lehetett olyan, mint a nyári találkozó, remélem a következőre aki eljön, több időt szakít, nem kell az órát lesnünk, magamat is beleértve.

Csababarcát szivesen megismertem volna, sajnálatos, hogy nem jött, miként Csongort is hiányoltam az ellenféltől a pályán.

Matyika egész sokat fejlődött összjátékban, lehet nemsokára helyet cserél Tajtival az U 17-ben. :mrgreen:
shutterisland
Director del Fútbol

2014.12.20. 23:22:06

köszönöm mindenkinek, aki eljött a talira!

pozitívum :

- a foci most szerintem jobb volt, mint a múltkori, bár hideg volt a csarnok, nekem jobban esett így játszani, mint a nyári 30 akárhány fokos hőségben az előző alkalommal.
volt bombagól, ollózás, bőrözés, potya, minden, ami belefér. :)
a 2 óra alatt egyetlen pihenőt tartottunk csak, és végül az eredmény is igazságos lett.

- sikerült pár új arcot megismerni élőben.

- néhány olyan emberke (forcabarca8, pcsabi vagy kriszti) is megjelent, aki kellemes meglepetést okozott, mert nem számíottunk rájuk, hogy mégis meg tudnak jelenni.

- sima meccs volt, szép gólokkal, suarez első góljának is tanúi lehettünk. (bár mi épp a burger kingben voltunk, így lemaradtunk róla)

negatívum :

- sajnos az előzővel ellentétben itt többeknek is kötöttebb volt a mai/holnapi napja, ebből kifolyólag volt, aki melóból jött, volt, aki melóba ment, volt, aki estére hivatalos volt máshova, volt (például az én esetemben), akinek másnap reggel dolgoznia kell.
ez sajnos azért a hangulatra rányomta a bélyegét, a kocsmában már kissé be volt punnyadva a népség a múltkori talihoz képest.
az azért egy ottalvós, komplexebb este volt, lehetett piálni és nem kellett nézni az órát szinte senkinek, így kötetlenebb, tartalmasabb volt, mint a mostani.

- a tervem, hogy majd beöltözik a népség barcás cuccokba és ezt megörökítjük, mint motivációs anyag a következő talira, nem jött össze, csak páran voltunk barcás cuccban, ezt kicsit sajnálom.

- csababarca, vártunk...

összegzés :

én jól éreztem magamat, a körülmények tekintetében szerintem igyekeztünk kihozni a maximumot, és úgy érzem, ez azért nagyjából sikerült is.
bízom benne, hogy a következő, szerintem nyári talin hasonlóan jó létszámban jelenünk meg és abban is, hogy akkor ennél több idő jut majd egymásra és a kocsmázásra.

a többiek mesélhetnének, hogy aztán végül is ki meddig tudott maradni és hogy sikerült e valakinek betöltenie a végére. :mrgreen:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.20. 23:07:22

Jóféle volt, talán mondhatom, hogy a meccs még pörgősebb volt, mint nyáron :-)

Alcantaraval beszéltük egy mondat erejéig, hogy megint lehetne egy EUROBARCAs pólót nyomatni: nickkel es keresztnévvel. Vagy ez elvetélt ötlet?

Remélem mindenki időben, épségben hazaért
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.20. 18:47:48

Nagyon jó volt srácok a mai nap, jól meg lett szervezve! Ezúton egy nagy köszönet a szervezőknek! :) Jó kis foci, ez a 2 óra pont jó volt. Nem kevés, nem sok. A meccs meg bár kissé lapos vt, csak született 5 gól és együtt lehettünk tanúi Suárez első (hivatalos) bajnoki góljának! 8)
Élveztem nagyon, várom a következőt!

szerk: majdnem lemaradt, természetesen nagyon örültem, hogy megismerhettelek titeket! Jó mostantól arcokat is párosítani egyes nickekhez! :)
shutterisland
Director del Fútbol

2014.12.20. 07:09:22

Valaki legyszi hozzon mar nekem egy kapuskesztyut, nem talaltam a sajatomat...
Alcantara
Director del Fútbol

2014.12.20. 05:26:21

A nyáron ugyanezek a dumák mentek a foci előtt: sérült vagyok, most ez fáj, most éppen az fáj, nincs kondícióm, volt egy retinahúzódásom, fülcimpaficamom stb...

Gyerekek! Nem kell ez az "előrefelmentemmagamagyengeteljesítményemmiatt" szöveg! :roll:

Én például tudom mit várok magamtól, hol a helyem: A kispadon! :lol:
Nem szégyen ez, ha Németh Krisztiánnak jó évekig, akkor én miért ne lehetnék ezzel elégedett! 8)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.19. 23:09:40

shutterisland írta:én viszont 100%, hogy állandó kapus leszek, így estére picit be is lázasodtam.
ha máshogy nem, akkor elosztjuk úgy a csapatokat, hogy 5 olyan emberrel legyek, akinek nem gond, ha nem kell védeni. :mrgreen:
Kép

Nekem max. annyiból lenne jó, hogy nem veled vagyok, mert kondim nincsen, aztán valahol pihenni kell. :mrgreen: Bár, ha mindenki eljön, lesz csere. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2014.12.19. 23:03:54

én viszont 100%, hogy állandó kapus leszek, így estére picit be is lázasodtam.
ha máshogy nem, akkor elosztjuk úgy a csapatokat, hogy 5 olyan emberrel legyek, akinek nem gond, ha nem kell védeni. :mrgreen:
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.19. 22:01:06

Már előre beírtaj helyesen a népligetbe!

Illetve én nem állandó kapus leszek, csak a térdem miatt majd lehet átlagnál többször kérem be magam. :)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.12.19. 20:39:54

1. Matyi - Népliget
2. MQuC - Népliget
3. dpeti1113 - pálya
4. hank1ee - Népliget
5. senkialfonz40 - pálya
6. Aaron3991 - pálya
7. miihii - pálya fél1 körül
8. _EDRO_ - gondolom kocsma
9. csababarca - még nem 100%, hogy jön, de valószínűleg késik kicsit, majd jön a pályához
10+11. Petr + öccse - pálya
12. basketking - pálya
13+14. Boixos1981 + apukája - pálya
15. bence-barca - Népliget
16. sjd - pálya
17. Alcantara - pálya
18. shutterisland - pálya

Szóval a 15 focizó közül 4-en megyünk a Népligethez, 10 ember a pályához, egy ember pedig valószínűleg késik a pályáról, de nem tuti, hogy tud jönni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.19. 20:31:42

Okes
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2014.12.19. 20:03:31

Már "hivatalos", holnap basketking, az öcsém és én a BVSC stadionnál fogunk titeket várni 12 előtt.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.19. 14:42:19

Igen, elvileg az uszoda mellett be lehet menni. De ott az uszoda előtt is találkozhatunk, sa akkor együtt megkeressük a bejáratot, mert felújítás volt, nem tudom hol tartanak vele.

Kérlek titeket, azok írjanak, akikért ki kell menni a Népligetbe, mert potyára nem nagyon szeretnék. Ha mindenki eltalál egyedül a pályához, akkor nem megyek ki.
Kép
basketking
Barça B
Kapcsolat:

2014.12.19. 14:03:06

MQuC írta:
Szerk.: Kérek mindenki, írja be, hogy hány embert kell várnom a Népligetnél, hogy tudjunk időben indulni, és, hogy ki, mikor érkezik, mert a szerint kell kimennem. 11 után kicsivel én már szeretnék megindulni a pálya felé. Aki még nem írta le: 30/3993478
Mivel mi (Petr, öccse és én) fél10-kor érünk be Pestre (buszok így közlekednek kedvezően), elmegyünk a pályához magunk. A kérdés: hánykor találkozzunk a bejárat előtt a pályánál, illetve a bejárat pontosan melyik oldalon van? A Szőnyi útnál ott a BVSC uszoda mellett? Elnézést, ha már leírta valaki, bizonyára elkerülte a figyelmemet. :)
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.12.19. 13:22:45

( Ha jól olvasom, külön vagytok, nálunk Shutter a kapus, nálatok Bence-barca. Nem? Nekem megfelel, ha ne mkell beállnom szenvedni a kapuba. Rémlik, hogy nagy gólokat kaptam nyáron is ) Nem jól olvastam, szóval nekem az is megfelel, ha leosztjátok, vagy valaki cserél a másik csapatból. :lol:

ui.: Hozzatok/hozhattok nyugodtan hosszu ujjú polót, mezt, mert igaz csarnokban játszunk, de az cska a széltől,fagytól véd, nagy meleg nem lesz.

Szerk.: Kérek mindenki, írja be, hogy hány embert kell várnom a Népligetnél, hogy tudjunk időben indulni, és, hogy ki, mikor érkezik, mert a szerint kell kimennem. 11 után kicsivel én már szeretnék megindulni a pálya felé. Aki még nem írta le: 30/3993478
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.12.19. 12:32:00

Hát akkor kérnék egy játékoscserét valamelyikünknek, mert én nem játszok, ha shutterrel egy csapatban vagyok. :mrgreen:
Válasz küldése