Nagyon jó volt a foci, azt hittem, sok lesz ez a 2 óra, de végül pont elég lett, bár egy kis izomláz azért van.

Becsüljétek meg a tegnapi focit, csúcsformában játszottam, sarkas gól, kötény, jó labdák(csak aztán shutter kihagyta

).
Szerintem jobban játszottunk, mint a Barca este.
Suárez góljáról kár, hogy lemaradtunk, de az a burger életmentő volt, a szívószál ellenére is.
Remélem, minél hamarabb össze tudjuk hozni a következő talit. Én már például tavasszal is benne vagyok egy ilyen kis focis-meccsnézős-ivásban, persze ha lesz rá igény. Bár nem hinném, hogy lett volna olyan, aki nem élvezte a tegnapi napot közülünk. Most már megvan egy mag, ahhoz társulhatnak az új arcok, befogadóak vagyunk!

Egyébként szimpatikus volt nekem mindenki, bár volt akivel kevesebbet beszélgettem, de azért próbáltam majdnem mindenkivel beszélni.
Ebben az EuroBarçás pólóban benne vagyok. Menő lenne abban menni a tavaszi talira.
Köszi mindenkinek, aki eljött! Nem hittem volna, hogy többen leszünk, mint nyáron!
Jobb is volt a foci, mint előzőleg, 7v7 tökéletes volt. Lehet amúgy azért bírtuk jobban, mert most nem volt 50 fok.
Annak pedig külön örültem, hogy eljöttek olyanok is, aki(k)re nem számítottam.
Szerintem még jobb is volt a hangulat, mint nyáron, bár sokaknak el kellett menniük, én mégis valamiért jobban éreztem magam.
Képet amúgy tényleg csinálhattunk volna, na mindegy.
Ja, még annak is örültem, hogy mindenki eljött, aki feliratkozott, ugye csababarcának kérdéses volt.
Egyébként el sem hinnétek, milyen
szópoénokat nyomattam, miután kevesen maradtunk.

Pl. borravaló.
Bandi, köszi a dicséretet, lehet cserélünk Tajtival.

Amúgy találkoztunk egy nagyon kemény pultos csajszival a pizzériában, erről sajnos lemaradtatok.

Remélem, jövőre olyan kocsmába megyünk, amit nem kell félóráig keresnünk.

A söröket rendesen pusztítottuk.
MquCsabi, mit tettél a neved átírásáért?
Remélem, jövőre olyan kocsmába megyünk, amit nem kell félóráig keresnünk.

A söröket rendesen pusztítottuk.
Klasszikus meccsnézésben benne vagyok, de most már tényleg nyerjünk, és ne 4-en nézzük!
U.i.: Zola, te részeg vagy?