Ha nem sajnalnek kulon 4000-et, csak a netre, akkor 1000 megasat is kapnank.

Csaj temaba: az osszhatas a fontos, meg, hogy ne logjon ki a kapanyel a szajabol.

uh, részvétem nektek isEl fanático írta:...
Invitel családi csomag ( analóg kábel tv ) 45 csatorna 4200 ft / hó, de csak azért ennyi, mert tőlük van a 'net is, meg évente vállalunk újabb 1 év hűséget, amúgy többet gombolnának le érte.visca el barca írta:ez a upc elég nagy homályban él. nézem a tv-t is, kb 90 csatorna+20 hd 6000 ft, diginél ez is a harmada
tányéros jah.visca el barca írta:jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
jah tányéros digi? mondjuk ahogy nézem telekomnál ezért az 5000 ftért, kapsz egy 30/5-ös netet...csababarca írta:digink is van a sport adók miatt, de a legalapabb, 2700 forintért/hó.
Pest megye déli része. Monor,Dabas,Pilis ilyesmik.visca el barca írta:jézusomb+ mintha a betárcsázós korszak lenne
ez hol van ez a 29es körzet?
én UPC-s vagyok.visca el barca írta:van itt olyan aki upc netes?
egy 30/3 megás netért tényleg 4000 Ft-ot kell havonta fizetni? most mondta az egyik ismerősöm, teljesen ledöbbentem![]()
a diginél ennyi pénzért 500/100 (!!!) megás cuccot kapsz.
normálisak ezek a upc-nél?
Helllóóóóóóvisca el barca írta:miihii testvérünk hova tűnt?![]()
nagyon nem látom mostanában errefelé
Talán Kassai-Tóth Csaba. Állandóan a statisztikákat mondogatja, így egyébként néha maga a meccs közvetítése szorul háttérbe.defender3 írta:...
Ez a vers tökéletes. Örülök, hogy megosztottad velünk! Sok-sok ilyet még...Krojf írta:...