Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Helllóóóóóóvisca el barca írta:miihii testvérünk hova tűnt?![]()
nagyon nem látom mostanában errefelé

Talán Kassai-Tóth Csaba. Állandóan a statisztikákat mondogatja, így egyébként néha maga a meccs közvetítése szorul háttérbe.defender3 írta:...
Ez a vers tökéletes. Örülök, hogy megosztottad velünk! Sok-sok ilyet még...Krojf írta:...
csak most láttam, imádom

Nem privát szó volt a teljesen megfelelő, igazad van.S.Agüero írta:A facebook egyáltalán nem nevezhető privátnak, egyébként sem kell hozzá regisztráció, hogy megnézz egy videót/képet.Akkor minek teszem be, ha privát videó/kép vagy bármi?
Privát? Az itt fórumozónak legalább a 90%-a biztos regisztrált, szóval szerintem nem annyira privát.

Nekem speciel nem lenne semmi bajom, ha nem azok az emberek(?) játszanának a realban, akik. Ilyen hitvány, jellemtelen, méltóságteljes vesztésre képtelen vadbarmok, mint coentrao, pepe, marcelo, ramos, ronaldo és még sorolhatnám. Akik egyszerűen nem érdemlik meg, hogy velük jó történjen. Főleg nem Bajnokok Ligája-győzelem. Hogy ugyanannyi győzelmük legyen, mint az aranybetűkkel írható Guardiola-korszaknak, ahol a futball szépségétől orgazmusa lehetett egy kultúrkedvelő embernek. Ez egyszerűen NEM! TÖRTÉNHET! MEG! Egyszer már a futball és a sport arcon köpése volt, hogy megnyerhették - cselszi győzelem ugyanez. Ha azon múlik, feláldozom a Barca győzelmét is, csak hogy ezeket sírni lássam. Minden pénzt megérne. Sosem fogom elfelejteni, hogy mit műveltek a jo5é-érában és még sokszor most is... Méltatlanok kupát nyerni, bármit nyerni... Benzema, Modric és 1-1 ember nem, de ők jelen esetben a járulékos veszteség a szememben. Nyilván szeretném, ha a Barca nyerne, de nekem jelenkorunk real madridjának minden egyes bukása akkora kincs, mint a Barca bármelyik előrelépése, felemelkedése.Atlantis írta:...
Nem lesz nekünk se jobb se rosszabb. Gondolkozz így, szerinted ez helyes, nincs több kérdésem akkor.S.Agüero írta: De az nekünk mitől jó, hogy mondjuk a Real nyeri a BL-t a Bayern ellen, mint fordítva?

Szerintem ennél a viccnél semmi sem szemléleti jobban a problémát, amit ez a hozzáállás jelent. Ettől függetlenül ez a versenyekben, sportokban teljesen megszokott dolog, csak nem feltétlenül helyes.Három országban körülbelül egyidőben elpusztul egy-egy tehén.
Egy jótündér elhatározza, hogy segít a három bajba jutott gazdának, s mindegyiküknek lehet egy kívánsága.
Először a svájci gazdához látogat el, s a gazda mondja is a kérését:
- Hát mivel egy szem tehénkém pusztult el, szeretnék egy másikat!
Még ki sem mondta, a jószág már ott termett.
A következő megkérdezett egy amerikai farmer volt, s ő így válaszolt:
- Hát sokba került az orvos, meg hát mégis, két tehenet kívánok!
S azok ott is termettek.
Harmadszor és végül a tündérnek egy magyar gazdához vezetett az útja.
Kérdi őt is, mi a kívánsága, mire a válasz:
- Dögöljön meg a szomszéd tehene is!
Na, nekem ez a furcsa. Hogy lehet valakinek mindegy, hogy ők nyerik-e, vagy sem.engem totál hidegen hagy hogy nyernek vagy nem a végén, ha nem ellenünk vannak.
És engedtessék már meg nekem, hogy egy semleges párharcban inkább szorítsak pl egy spanyolnak mint egy németnek

Nem kell velük foglalkozni, de én nem akarom évekig azt hallgatni a madridistáktól, hogy mekkorák már, ők dupláztak először a BL-ben. Meg amúgy is, szerintem a Barcások 99%-ában van legalább egy minimális rivalizálás a Reallal szemben, szerintem ez normális.MQuCsabi írta:Részben simán jogos, nem kell az ellenféllel foglalkozni :$ Na majd most megkapom én is a magamét
Nem mondtam, hogy hülye, de nem tudom felfogni, hogy egy 1x éve Barca-szurkoló hogy nem érez semmi ellenszenvet a Real iránt, sőt, még örül is neki, hogy nyer, mert hát spanyol...Mindig ugyan azokon megy a vita, pontosabban buta veszekedés szerűség. MAtyi, a beszólásodra cska egy képet linkelnék. SAjnos, amelyik pontosabban mutatja, azt nem találtam meg ilyen gyorsan, de ez is szemlélteti: Nem feltétlen az a hülye, aki másképp vélekedik, mint a "normális" emberek.
Ahh, ide 12 fokot mutat az idokep.S.Agüero írta:8 fok, vegyetek kabátot.Victor_Valdes írta:Remelem holnap ejszaka azert jo ido lesz. Hajnalig tarto bogracsozas es a hozza tartozo kotelezo iszogatas van tervbe.
Amúgy nekem is ugyanez van tervben, csak jövőhéten.