messideco írta:
Juj, milyen cinkes szituációba keveredtem...
Egyfajta legénybúcsún voltam, nálunk fele szokás, hogy a lagzi előtt ágakat ütnek a kapura, és azt követően vacsora és buli zajlik. Unokatestvérem a menyasszony, így egész nap sürögtem-forogtam náluk, igyekeztem minél többet segíteni a szervezésbe.
Azért vettem külön, mert rohadjak meg én nem értem ezt a bekezdést.

Az ágakat ütnek a kapura jelenséget sem ismerem, ezt is leírhatnád. Ha az unokatesód a menyasszony és te legénybúcsún voltál, akkor miért voltál náluk? Ő nem a leánybúcsút szervezte? Meleg van, biztos azért nem értem.
messideco írta:
El is jött az este, felszolgáltam a vacsorán stb, majd miután a kötelességemet elvégeztem, én is italozni kezdtem. Nem voltam tökrészeg, ez a kulcs. Biciklivel mentem haza, hajtottam mint az őrült, mikor kiértem a főútra, az első féket behúztam és a biciklivel fejreálltam. Most itthon fekszem, négy horzsolással a fejemen, sebbel a homlokomon... Szombaton lagzi, az egész rokonom ott lesz stb, és magyarázd el hogy mi történt, és higgyék el, hogy nem voltam tajrészeg... áh. És még csúnya is vagyok

Ilyenen meg ne parázzál. Én voltam már pár esküvőn és hidd el estére már a fele társaság meg se tudja különböztetni, hogy ki a menyasszony és ki a vőlegény, nem fogja senki azt nézni te éppen sebes vagy valahol vagy sem. Elestél, van ilyen. Én voltam már úgy, hogy picit továbbtartott a legénybúcsú és nyolckor még a Margit hídnál kóvályogtunk pár ismerőssel és mentünk 11-re Fehérvárra esküvőre.

Persze ezért kell 1-2 héttel az esküvő előtt megtartani és nem közvetlenül, de hát így jött ki. Ha az ember hatszor zuhanyzik és tízszer fogat mos, akkor is érződik, hogy előtte pár órával még, hogy nem fertőtlenítés célzattal nyúlt alkoholhoz. Plusz a szemek, s simán túléltük nem csináltunk ebből problémát.
Megkérdezik mi történt, elmondod hogy elestél és ennyi. Viselkedj normálisan az esküvőn és akkor nem fog veled senki foglalkozni, ha viszont bekormolsz akkor egy életre nem mosod le magadról.

Én már meséltem, hogy ismerősöm hogy szétcsapatta magát esküvőn, olyan soha ne legyél és nem lesz baj.
szerk: sokkal cikibb kitalálni valamit, mint elmondani mi történt. Nyomsz rá valami kis poént, hogy azért nézel így ki, mert nem te akarsz lenni a következő aki elvesz valakit vagy valami és abszolút nincs ebből para. A rokonságból úgyis lesz olyan, aki rákontrázz, hogy bezzeg az időmben...és elmeséli, hogy ő mennyit ivott és hogy esett el.

Légy őszinte és élvezd a mulatságot ne ilyen hülyeségeken kattogj.