Jónak ígérkezett a film, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem. Sokszor nagyon jó volt, poén poén hátán, de máskor dögunalmas volt. Egy nézést megért

The Nines(A kilencek)faithnomore írta:tudnátok mondani nekem filmeket amiknek olyasmi a témájuk mint pl. a pillangóhatásnak vagy a mr. nobodynak, tehát ilyen elgondolkodtató dolgokról van benne szó?
Scooby Bent Bwoy írta: Még pár, amiket mostanában láttam:
31. kilométer
Árnykép
Romok
Kísértetjárás Connecticutban
Pár kommenttel alattad írtam erről a filmről,egy kicsit azért pozitívabb véleményt,mivel kábé egy időben néztük a jelek szerintvisca el barca írta:tegnap éjszaka nagy várakozással ültem le a vasököl c film elé.
bátran állítom h a tavalyi év legrosszabb filmje. azt hittem kapok vmi frankó kis transformers lightot, vmi iszonyatos képi világgal, meg akcióval.
erre ez az egész film olyan, mint vmi vasárnap délutáni, szirupos, családi disney film. elcsépelt történet, tele bárgyú sablonokkal, és 0 látvánnyal.
3/10
Először én is a fiatalra gondoltam,h rá értette Shawn.De nem rémlik,h vmivel is többet tudott volna,mint a többiek,uh marad a nagydarab titokzatos bácsifcbarca0827 írta:Ja, hogy az. (Én a srácra gondoltam.S.Agüero írta: hát azt, h vigyázzanak magukra, mert h történt már ilyen eset, h valaki előre látta a dolgot és megtörtént, majd akik túlélték meghaltak.
Köszi, Miihii, tudtam, h rejlik bennem is egy kis "X"!![]()
)
Amúgy a válasz: A "sorozaton kívül" is haltak meg így emberek. Nem készült mindegyikből film.
Hát nekem, anno a Barlang bejöttgeridoss írta:Tudnátok mondani néhány besz**atós horrort, vagy thrillert?![]()
A mostani horror filmek valahogy nem ütik meg a régiek szintjén, vagy csak én nem tájékozódtam eléggé e téren... A régiek közül elég sokat elfogyasztottam már, de Ti vagytok az utolsó reményem.
Tényleg elég gyengék a mostaniak, a héten eddig a 11-11-11, a Szellemtanya és a Nem fogadott hívás volt amit láttam, nem túl erősek, viszont nézhetőek. Mai program: A túlvilág szülötte. Ha nem láttad őket nézz utánuk, lehet tetszenének.geridoss írta:Tudnátok mondani néhány besz**atós horrort, vagy thrillert?![]()
A mostani horror filmek valahogy nem ütik meg a régiek szintjén, vagy csak én nem tájékozódtam eléggé e téren... A régiek közül elég sokat elfogyasztottam már, de Ti vagytok az utolsó reményem.
http://en.wikipedia.org/wiki/84th_Academy_Awardsmessideco írta:Mikor jelölik ki az Oscar-díjra a 2011-es filmeket?
Ja, hogy az. (Én a srácra gondoltam.S.Agüero írta: hát azt, h vigyázzanak magukra, mert h történt már ilyen eset, h valaki előre látta a dolgot és megtörtént, majd akik túlélték meghaltak.
Köszi, Miihii, tudtam, h rejlik bennem is egy kis "X"!![]()
hát azt, h vigyázzanak magukra, mert h történt már ilyen eset, h valaki előre látta a dolgot és megtörtént, majd akik túlélték meghaltak.fcbarca0827 írta:Mit vágott a feka?shawn írta:Ha így van akk honnan tudja a feka, mi a szitu?![]()
http://cinestar.hu/cikk/oscar-2012-vizu ... -jeloltjeimessideco írta:Mikor jelölik ki az Oscar-díjra a 2011-es filmeket?
akkor majd lehet betárazom, de annyi, és olyan minőségi filmek vannak előtte még a sorban, hogy ki tudja, mikor jut rá időShutterisland! Nézd meg! Jobb, mint a 3. és a 4. Nálam is ütött a vége. Kifejezetten tetszett a rész.
Nálam: 1, 2, 5, 4, 3
Mit vágott a feka?shawn írta:Ha így van akk honnan tudja a feka, mi a szitu?