Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is meg akartam. De akkor nem fogom. Annyira spoileres, vagy csak annyira érdekfeszítő, hogy már felvágtad az ereidet, és meg akarsz másokat óvni ettől?ferninho írta:én hül...ye megnéztem a Dexter következő részének a promoját....
NE NÉZZÉTEK MEG
Nem erre gondoltam, vagy csak nem így értettem?visca el barca írta: huhanem nagyon emléxem rá
nem valami olyasmi volt, hogy brenda felrángatta natet meg davidet (vagy csak davidet) arra a buszra amelyik elcsapta a fatert, h igy dolgozzak fel a halálát?
vmi ilyesmi remlik...
huhabence-barca írta:Most fejeztem be a Sírhant művek 2. évadját. Zseniális sorozat!
Aki látta attól kérdezném: Őszintén szólva nem teljesen értettem a végén a buszos dolgot. Van ötletem rá, de nem tudom jó-e. Aki látta, az letudná nekem írni, hogy neki mi jött le?![]()
Látom itt vagy, pár hsszel lejjebb kérdeztem vmit a Sírhant Művekkel kapcsolatban légyszi válaszolj rá, te tudom, h nézted!visca el barca írta:
a 2. legnagyobb film a világon! kb 50szer láttam. egyszeruen megunhatatlan.
És mi az első?:)visca el barca írta:a 2. legnagyobb film a világon! kb 50szer láttam. egyszeruen megunhatatlan.
a 2. legnagyobb film a világon! kb 50szer láttam. egyszeruen megunhatatlan.MessiFan írta:Múlthéten pl az esőembert néztem meg, ami szerintem nem egy világbajnok film, de a színészek nagyon ott voltak. Sokszor rettentően unatkoztam, de a végére megbocsátottam a filmnek.
Kiderült, hogy Alajos egy gyilkosS.Agüero írta:
amúgy mi is lett a vége? pénteken nem néztem.![]()
![]()
Hát nem vagy valami türelmes... Értem én, hogy az első 25 perc neked vontatott volt, de filmeknél is ezt csinálod? Ha az első 15perc nem jó nem nézed végig?Sanama írta: Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...
ízlések és pofonok...soadroli írta:Ennél azért sokkal többről szól. 25 perc után kinyomni....Sanama írta: Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...![]()
Legalább nézd végig az évadot. Utána szerintem más lesz a véleményed.
Hát nagyjából igen. Első pár részt én is alig bírtam végigülni, utána viszont egész jó. Annyira nem nagy kedvencem a Dexter, de azért általában leköt.Sanama írta:
Leszedtem az első évadot, első részt bírtam 25percig.
Erről fog szólni az egész story? hogy gyilkosságokhoz kimegy, ő is gyilkol gyűjtöget,stb? Számomra hihetetlen vontatott volt, ezért is kapcsoltam ki 25p után...
Másnaposok1,2. Apádra-vejedre-utódomra ütök, Szomszéd nője mindig zöldebb, Oscar, Igazából szerelem, Nekem 8, Vizes8as, Pofa be, Taxi filmek, Feketék fehéren, stb.Barcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Tudna valaki ajánlani valami kis könnyed, nagyon vicces vígjátékot?