Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:az előző két ajánlást se nézte meg senki
sztem várjunk még az ajánlásoddal, mert mult heten kanty dobott 2 filmet (pánik a tű parkban, my name is khan), de ha jol tudom eddig egy ember értékelt egy filmet....soadroli írta:Most jön az én ajánlásom, aztán te jösz
Nem lettél kizárva.socio66 írta:srácok,az én filmklubos státuszom hogy áll most?
ugye egy hétig offon voltam,azalatt nem filmeztem,és nem is követtem az eseményeket,most viszont pótolnám a lemaradásom,ha közben nem zártatok ki.
Nem úgy van, h a téli vakáció végéig szünet? H mindenki utol tudja érni magát?soadroli írta:Ma jön az új ajánlás?
kurdt írta:...
azt nem mondanám, hogy jobb a Drótnál (az OZ-nál igen, az nagyon leül az utolsó két évadra), másmilyen sorozat, eltérő struktúra, de tényleg fantasztikus sorozat és a végén nagyon kivoltam...visca el barca írta:most végeztem a kemény zsaruk c. sorozattal,
már tul vagyok rajtaSlither írta:@visca el barca: ha bírod a jó drámákat, akkor sürgősen vágj bele a Breaking Bad sorozatba (ha még nem tetted volna). Nem fogsz csalódni.
hú, ezt dexter s tudta volna jobban kinyomozniIlúvatar írta:nem te vagy véletlenül a franszoá81 ?visca el barca írta:most végeztem a kemény zsaruk c. sorozattal,
jah, én nem erre gondoltam, az amit irtam, az korabban voltbence-barca írta:Nem erre gondoltam, vagy csak nem így értettem?
http://www.youtube.com/watch?v=5ym5hLtX7sg
Ez a jelenet az.1.45től
a spoiler erre nem megfelelő fogalomTuti hogy spoileres lesz.... Ezért írt a barátunk, hogy hagyjuk ki a promót, mert ellövi a poént.
Bazz, most néztem meg a dexter 11. epizódját, és ideg voltam hogy a végén hiányzott a promoja, mert ilyen verziót szedtem le... Most hogy mondod, hálát adok az Istennek, hogy hiányzott a promójaferninho írta:én hül...ye megnéztem a Dexter következő részének a promoját....
NE NÉZZÉTEK MEG
Tuti hogy spoileres lesz.... Ezért írt a barátunk, hogy hagyjuk ki a promót, mert ellövi a poént.soadroli írta:Én is meg akartam. De akkor nem fogom. Annyira spoileres, vagy csak annyira érdekfeszítő, hogy már felvágtad az ereidet, és meg akarsz másokat óvni ettől?ferninho írta:én hül...ye megnéztem a Dexter következő részének a promoját....
NE NÉZZÉTEK MEG
De nehéz eset vagy hallod -e... örülök hogy nem vagyok a testvéred ;DDDSanama írta:Slither,Ilúvatar
köszi az értelmes válaszokat.
Amúgy a Gyűrűk ura nekem sem tetszett, nem mondom, hogy utálom, de nekem egyszerűen nem tetszik.
Slither írta:
Travishez:
Azért nem látja már a professzort, mert most már tudatosult benne hogy Celler halott és amúgy a saját képzeletében is megölte.