Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt már láttam, egyik kedvencem lettvisca el barca írta: akik rá vannak kattanva a dexterre azok a mr. brooksot nézzék meg kevin costnerrel. ott aztán van minden, még dark passanger is
Ilúvatar írta:Na fel is keltetted az erdeklodesem! Jon is lefele mar.Primitive írta:Pathology![]()
![]()
Most néztem meg. Kicsit beteg film, de nekem nagyon tetszett. Aki szereti a Dextert, annak bejöhet a moovie. De, a többieknek is ajánlom
Majd irni fogok rola
Na fel is keltetted az erdeklodesem! Jon is lefele mar.Primitive írta:Pathology![]()
![]()
Most néztem meg. Kicsit beteg film, de nekem nagyon tetszett. Aki szereti a Dextert, annak bejöhet a moovie. De, a többieknek is ajánlom
Egy csomó zombis film...Holtak hajnala, Kaptár, RECneobarca írta:Megpróbálom még1x megkérdezni: Hátha...neobarca írta:Tud valaki ajánlani nekem valami jó filmet amiben idegenek, vagy gyilkos vírus vagy valami ilyesmi van?
Megpróbálom még1x megkérdezni: Hátha...neobarca írta:Tud valaki ajánlani nekem valami jó filmet amiben idegenek, vagy gyilkos vírus vagy valami ilyesmi van?
Ez kimaradt.soadroli írta: Warrior.2011.Custom.Hunsub.NTSC.DVDR-Ysty01
Warrior.2011.Custom.Hunsub.NTSC.DVDR-Ysty01kanty írta: Két verziót is letöltöttem, s mindkettőnél csak angol van. Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, erre a filmre.
Két verziót is letöltöttem, s mindkettőnél csak angol van. Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, erre a filmre.soadroli írta:nCore-on van hozzá felirat, viszont máshol nem találtamkanty írta:Warriorhoz magyar feliratot tudtok?
nCore-on van hozzá felirat, viszont máshol nem találtamkanty írta:Warriorhoz magyar feliratot tudtok?
Fekete hattyú, Rekviem egy álomért... de ezeket tuti láttad.visca el barca írta: na hát ez minden csak nem depresszív, és közel sem hasonlit trier filmjeihez
amugy nem rossz movie
Na most hátha megkaptadmessideco írta:Két p.ü-t küldtél, de egyikben sincs
Küld el ismét, nagyon kíváncsi vok
na hát ez minden csak nem depresszív, és közel sem hasonlit trier filmjeihezsoadroli írta:I saw the devilsjay írta:Rutinos filmnézők ajánlását kérném: Szeretnék néhány igazán depresszív filmet nézni, olyanokat, mint pl. Lars Von Trier filmjeit. Tudok ajánlani néhányat?
I saw the devilsjay írta:Rutinos filmnézők ajánlását kérném: Szeretnék néhány igazán depresszív filmet nézni, olyanokat, mint pl. Lars Von Trier filmjeit. Tudok ajánlani néhányat?
Én már asszem' tegnap elküldtem az ajánlásommessideco írta:soadroli: készülj, Te vagy a Kiválasztott, szolgálhatod a D-day killert
én nem írtam h nem jött bekurdt írta:Aha, értem. És abszolút semmi? Semennyire nem jött be? Ha ez a helyzet, akkor sajnálom, de annyi baj legyen...
Aha, értem. És abszolút semmi? Semennyire nem jött be? Ha ez a helyzet, akkor sajnálom, de annyi baj legyen...visca el barca írta:én ezeken már tul vagyok, csak érdeklodtem, h akad e vki errefelé rajtam kivul, aki van annyira perverz, hogy leül tarrt nézni.kurdt írta:
én ezeken már tul vagyok, csak érdeklodtem, h akad e vki errefelé rajtam kivul, aki van annyira perverz, hogy leül tarrt nézni.kurdt írta:én már láttam Tarr-filmet, nem is egyet, hármat! A Családi tűzfészek ugyan otthon (bp.) megvan, de azt még nem néztem meg. Ellenben a Kárhozat, a Werckmeister harmóniák, és a Torinói ló megvolt (és részletek a Sátántangóból, azt majd pótolni kéne, csak kinek van 8 fölös órája...).
És nekem mindhárom tetszett, bár nagyon nehezen emészthető filmek. De szerintem a Werckmeisterrel érdemes tenned egy próbát, mert nekem az tetszett a legjobban, tehát szerintem ha az nem jön be, akkor hagyhatod az egészet (persze, ha nem akarod, nem kell)...
Persze, már láttam többször, legutóbb valamikor nyáron. Nicholsonnal alapvetően mindig rettenetesen elfogult vagyok, bármilyen trágyát képes vagyok neki elnézni, de ez nem csak miatta király film. A Szelíd motorosok jó és kész. Egy olyan életérzés, amit egyikőnk sem tapasztalhatott meg, és a filmet látva mindenki eldöntheti magának, hogy sajnálja-e vagy sem, hogy kimaradt a dologból....messideco írta: kurdt: megnézed/ted az Easy ridert?
jelen! én már láttam Tarr-filmet, nem is egyet, hármat! A Családi tűzfészek ugyan otthon (bp.) megvan, de azt még nem néztem meg. Ellenben a Kárhozat, a Werckmeister harmóniák, és a Torinói ló megvolt (és részletek a Sátántangóból, azt majd pótolni kéne, csak kinek van 8 fölös órája...).visca el barca írta: viccet félretéve, ha már itt szóba került. van itt olyan perverz aki látott már tarr béla filmet és tetszett neki?