messideco írta: kurdt: megnézed/ted az Easy ridert?
Persze, már láttam többször, legutóbb valamikor nyáron. Nicholsonnal alapvetően mindig rettenetesen elfogult vagyok, bármilyen trágyát képes vagyok neki elnézni, de ez nem csak miatta király film. A Szelíd motorosok jó és kész. Egy olyan életérzés, amit egyikőnk sem tapasztalhatott meg, és a filmet látva mindenki eldöntheti magának, hogy sajnálja-e vagy sem, hogy kimaradt a dologból....
Előd, ha tényleg bejött a film, vess egy pillantást Antonioni 'Zabriskie Point' c. filmjére. Nem azért, mert hasonló a két film, hanem mert az is egy korszakot mutat be, ráadásul körülbelül ugyanazt (Amerika, hatvanas évek). És mindezt nagyrészt a Pink Floyd aláfestésével...
visca el barca írta:
viccet félretéve, ha már itt szóba került. van itt olyan perverz aki látott már tarr béla filmet és tetszett neki?
jelen! én már láttam Tarr-filmet, nem is egyet, hármat! A Családi tűzfészek ugyan otthon (bp.) megvan, de azt még nem néztem meg. Ellenben a Kárhozat, a Werckmeister harmóniák, és a Torinói ló megvolt (és részletek a Sátántangóból, azt majd pótolni kéne, csak kinek van 8 fölös órája...).
És nekem mindhárom tetszett, bár nagyon nehezen emészthető filmek. De szerintem a Werckmeisterrel érdemes tenned egy próbát, mert nekem az tetszett a legjobban, tehát szerintem ha az nem jön be, akkor hagyhatod az egészet (persze, ha nem akarod, nem kell)...
Kanty! Jó kis ajánlások, egyiket sem láttam és jónak tűnnek! Mikor van a határidő?