2013.05.22. 21:34:11
Egyébként én nem vagyok ennyire odáig Erőss Zsoltért. Én mikor meghallottam, hogy az amputáció után újra mászni fog, azt mondtam, hogy ez az ember biztos, hogy nem normális. Ez kb olyan, mint mikor valaki incselkedik a kutyával. Először csak ugat, vagy odakap, jelezve, hogy ezt nem kéne, majd az ember nem fejezi be, és utána még csodálkozni kéne, hogy neki esett az állat, és széttépte az arcát?
A másik dolog, ami miatt nem tudom elfogadni ezt a szenvedély dolgot, az az, hogy van egy kislánya. A Forma 1es versenyzők is azt mondják, hogy a gyerek születése az +1-2 tized körönként. Meg mikor kocsiban ül az ember a közúton, akkor is azt hallom mindenkitől, hogy már nem mennek bele olyan előzésekbe, mint korábban, és ehhez nem kell az, hogy a gyerek ott üljön hátul a gyerekülésben. Egyszerűen a tudat, hogy otthon várja egy kis ember, elég ahhoz, hogy átértékelje az életét. Már nem csak magáért él, hanem a gyerekéért is. Ugyan ez igaz a felelősségre. Most már nem csak magáért vállal felelősséget, hanem a gyerekéért is. Annak a kölyöknek apa kell, aki felneveli. Nem pedig egy fénykép az asztalon, egy fekete, átlós csíkkal a felső sarokban...Oké, másszon amíg nincs családja. De amint megszületik egy gyerek, nem tudom elfogadni azt, hogy hát nekem ez a szenvedélyem. Akkor ezek szerint van olyan egoista, hogy a saját szenvedélye fontosabb, mint a gyereke? Hát az ilyennek csak "gratulálni" tudok...